Pareri si review la aspirator vertical Dyson V7 Motorhead Origin

Dyson intră pe piața din România cu aspiratoare verticale foarte scumpe, dar care oferă o calitate deosebită față de restul modelelor existente. Aceștia au lansat o gamă de 11 aspiratoare verticale, fiecare cu specificații interesante, cu puteri diferite și accesori care mai de care. Cele mai importante aspecte care le oferă aspiratoarele verticale Dyson, fără prea multă vorbăraie, sunt calitatea, puterea de aspirare și autonomia. Toate aceste 3 definesc un produs bine făcut, de calitate și care va avea o rezistentă foarte bună la utilizare, în timp.

Pareri și review la Dyson V7 Motorhead Origin

Pe piața din România, avem disponibile doar câteva modele funcție de preț și ceea ce pot oferi. Unul din cele mai bune aspiratoare verticale Dyson este modelul V7 Motorhead Origin, model care consider eu că se află la categoria mid-level, cu specificații bune, autonomie de top și un motor puternic.

Am avut ocazia să văd în acțiune acest aspirator vertical la vărul meu, care recent s-a mutat în noul său apartament din oraș. Ceea ce am constata la el este că aspiră foarte ușor; adică este foarte ușor de manevrat și aș mai adăuga că este foarte precis.

L-am testat și eu în mână și am rămas surpins cât de confortabil este să aspiri cu un astfel de model vertical ! Cred că următorul aspirator o să fie vertical și poate tot de la Dyson, funcție de bugetul viitor.

Cât de silențioase sunt aspiratoarele Dyoson ?

Nivelul de zgomot este redus, trage bine și acoperă o suprafață bună; se poate folosi atât pe covor, carpetă cât și pe parchet sau ce pardoseală ai acasă. Trage la fel de bine, orice tip de praf, mizerie, păr de câine, mizerii groase; la partea de accesori avem 2 perii incluse la pachet cu o diagonală de 25 cm și o perie mai mică, pentru spații inguste și delicate. Dyson pune la dispoziție și alte accesorii, disponibile pe site-ul menționat în acest articol.

Îmi place tare mult cum arată; adică are un design excelent, futurist, bine lucrat, bine finisat și cu prindere ergonomică, pentru a fi perfect pliabil după mână. Cu un astfel de aspirator vertical, poți aspira orice suprafață din casă, datorită faptului că are această tijă lungă, și care trage foarte bine; se poate înlătura tija lungă și se poate folosi pentru aspirarea autoturismului. Greutatea totală este de 2,33 kg.

La partea de curățare, aspiratorul Dyson V7 Motorhead se limpezește foartea rapid și fără probleme; nu necesită jet cu presiune pentru a curăți 100% recipientul; este nevoie doar de puțină apă și ai rezolvat totul. Recipientul este de o capacitate bună, aspirarea apartamentului într-o singură tură este garantată.

Ce autonomie au aspiratoarele verticale Dyson ?

Autonomia este aproximativă de 25-30 min, funcție de treapta de putere pe care îl setezi. La o utilizare normală, vei fi asigurat de 25 min autonomie, fără probleme.  Acumulatorul este de tip nichel-manga-cobalt, deci este de o calitate foarte bună.Are indicator LED care îți spune că este descărcat; suportul pentru încărcare este slim și se poate depozita în aproape orice spațiu. Puterea motorului este de 350W, ceea ce face să fie unul din cele mai puternice motoare din gama sa de mid-level. Raportul putere, absorție este foarte bun, iar randamentul este maxim.

Timpul de încărcare este destul de rapid, acesta ajungând de la 40 min la 3,5 ore. Timp în care vei avea sufucinetă energie pentru a aspira întreg apartamentul. Zona de pus la încărcare este simplă, ușor de fixat pe încărcator.

Care sunt aspectele principale ale celul mai bun aspirator vertical Dyson ?

 • ai garanția că achiziționezi un produs de calitate, durabil
 • motor cu putere mare de 350W și autonomie mare
 • cele mai puternice aspiratoare verticale
 • 2 trepte de aspirare – normal și maxim/turbo
 • greutate redusă, fiabil și ușor de manevrat
 • nivel de zgomot redus, datorită motorului  Tier Radial

Specificații aspirator vertical Dyson V7 Motorhead Origin

 • tehnologia ciclonului patentată
 • 15 cicloni separați pentru aspirare de calitate
 • stație de andocare și încarcare inclusă
 • transformabil în aspirator de mână mic
 • nivel de zgomot redus
 • ergonomie și fiabil
 • cele mai apreciate aspiratoare verticale
 • verifică prețul aici pe site oficial

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *