Pareri si review la Sandwich Maker ReTaste de la AloShop

Mergând în fiecare zi la muncă, aveam nevoie de un sandviș-maker bun, cu ajutorul căruia să fac ceva rapid și să pun la pachet; dacă se putea și cald și să arate foarte bine. Ei bine, am început să caut păreri și articole despre cum să aleg cel mai bun sandviș-maker, iar întru-un final, am găsit o reclamă cu un aparat care mi-a adus aminte de ceva bun și din care mâncam când eram copil la bloc; acest aparat de la AloShop – Sandwich Maker ReTaste. 

Ce să vă spun, este exact acel aparat care îl aveam mai demult, în care puneai pâine, cașcaval și salam/șuncă și îți ieșea un sandviș de îți venea să mânănci pământul; cu alte cuvinte, era cel mai bun sandviș ever. După ce am citit câteva păreri despre acest aparat Sandwich Maker ReTaste am decis că este musai să cumpăr unul; zis și făcut; comandat de la site-ul lor oficial, menționat mai jos și primit după fix 2 zile lucrătoare. Acum este momentul să îmi spun părerea despre el și te invit în continuare să citești mai jos părerile mele despre Sandwich Maker ReTaste.

Sandwich Maker ReTaste – cel mai bun aparat de sandviș-uri ?

Eu aș spune că este cel mai bun aparat de făcut sandivș-uri din anumite motive foarte bine întemediate. În primul rând este un model foarte compat și bine construit, cu piese de calitate atât la partea de balamale cât și la partea de inveliș pe zona de contat cu sandvișul. Are sistem simplu de presare cu o mică clapetă, ce îți permite apăsarea sandvișului foarte ușor și uniform; de menționat este că are o balama foarte fixă care nu dă semne că se va stric foarte repede și că va apărea un jos mare le ea; pentru mine este important ca aceasta să fie cât mai durabilă și mai fixă, pentru ca sandișurile să iasă perfect.

A doua chestie foarte bună la acest Sandwich Maker ReTaste este partea de contact cu sandvișul; este acopeită din ceva material care nu se lipește de pâine și se poate spăla foarte ușor cu o lavetă, fără detergent; asta însemncă că vei putea face 2-3 combinații de sandviș-uri fără ca gustul să se amestece sau să rămână urme pe suprafața acestuia; cureți rapid și treci mai departe.

Al 3-lea motiv pentru care pot spune că este un aparat de sandviș foarte bun, este că încălzește uniform de feicare dată sandvișul; nu apar zone în care pâinea să fie mai arsă sau mai puțin arsă sau mai puțin neuniformă; face exact ce trebuie să o face foarte bine. Pe lângă acest fapt, aparatul mai are un bec pe capac, care indică perioada fixă în care trebuie să deschizi capacul; adică atunci când sandvișul este gata făcut și bine presat. Se pot adăuga și mai multe la sandvisș, astfel încăt grosimea acestuia să depășsească 3-4 cm; prinde bine și două sandvișuri groase și le încălzește foarte bine la interior.

Cel mai important motiv pentru care l-am ales este și prețul; acest model are un preț care te va determina instant să îl comanzi și să nu mai stai pe gânduri; poate te vei gândi că la acest preț nu poți avea un sandviș maker foarte bune, dar țin să te contrazic. Este un aparat foarte bun, ușor de folosit și care te va duce înapoi în trecut la sandișurile cu adevărat gustoase pe care le făceai. Eu sunt foarte mulțumit de alegerea făcut și îți recomand și ție să o faci, dacă vrei un produs bun; ceea ce mai pot adăuga, este că poți să îl adaugi la categoria vintage; deci un clasic de sandviș-maker.

Sandwich Maker ReTaste aparat pentru preparat sandviș-uri rapide

  • design vintage
  • construcție bine închegată
  • rezistență termică bună
  • sistem de deschidere fix
  • sistem de închidere cu clapetă
  • peste 135 de cumpărători mulțumiți
  • fix pentru 2 sandvișuri delicioase
  • preț imbatabil de mic
  • verifică prețul pe site oficial aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *