Pareri si Review Philips Problend 5 HR2162/90

Blenderul Philips ProBlend 5 HR2162/90 este unul din cele mai atractive modele din categoria lui de preț. Modelul este disponibil în românia încă de la sfărșitul anului trecut, timp în care s-a făcut cunoscut prin ceea ce poate face el și nu numai. Recent am vizitat un magazin din țară unde am văzut acest model și despre care m-am interesat, in ideea de a achiziționa un blender în viitor, pe post de cadou.

Din ceea ce am văzut eu în magazin și din ceea ce am citit pe internet, despre acest model Philips 2162HR din seria ProBlend 5, am să vă scriu mai multe, mai jos.

Despre Pro Blend 5 HR2162

Dacă ești în căutarea unui blender ce a fost lansat recent și despre care se scriu doar review-uri pozitive, acesta poate fi unul din modelele potrivite pentru tine. El face parte din seria Pro, adică din seria blenderelor bune, ce au o putere de măcinare mare. Nu doar puterea lor mare face ca blenderul să fie bun ci și sistemul invovativ de cuține în 5 direcții. Blenderul este de o calitate superioară celor din categoria lui, datorită materialelor folosite cât și a designului. Philips HR2162 este disponibil la majoritatea magazinelor online din țară.

Review Philips Blend 5 HR2162/90

Blenderul este special creeat pentru persoanle care își doresc un produs de calitate. El este fabricat din material plastic pe partea de motor și un plastic premium, pe partea de bol. Blenderul are un design demn de 2017, cu forme frumase și curbe elegante. Butonul este din material plastic, cu inserții din cauciuc pentru o manevrabilitate maximă; mai mult, dimensiunea lui este mărită, pentru un grip mai bun și pentru a selecta cu ușurință programul potrivit

Bolul are o capacitate de 1,5 litri, suficient pentru un preparat de 2-3 persoane. Philips a produse acest vas din plastic rezistent, pentru a putea fi spălat atât în mașină cât și la apă rece. Vasul este întărit cu linii din plastic pe interior, pentru a face față oricărui obiect mai dur ce va fi pus în el; de exemplu gheața.

Vasul are un mâner din plastic, rigid, de calitate bună și un capac detașabil pentru a putea adăuga diverse produse în timpul funcționării. Pentru a putea împărții sucul rezultate în părți egale, vasul este prevăzut cu gradații fixe, foarte bine determinate de inserții din plastic.

Cuțitele sunt fabricare din inox, cu 5 lame. Acest sistem de 5 lame mărunțește aproape orice subiect ce vine în contact cu el, făcând-ul pastă. Cuțitul se spală foarte ușor, la un simplu jet de apă. Nu reține murdărie în jurului lui, datorită materialelor neaderente de lângă el.

La captiolul putere, Philips HR2162/90 are 2 trepte de putere și una pentru impuls. Poți pune blenderul pe minim sau pe maxim, rotind de acel buton mare și cauciucat. Butonul se mișcă ușor, având un sistem plăcut de rotație. Pentru cei 600W, Blenderul face treabă foarte bună, cu orice aliment.

Dacă te întrebi, este silențios acest model ? Chiar am pornit acest model și am constatat că scoate un sunet acceptabil. Probabil ceva mai zgomotos la nivel plin, dar acceptabil și de această dată.

Este stabil, datorită celor 4 picioare cauciucate și datorită greutații sale. Se lipește apropape de orice material pe care este poziționat și își face treaba fără a fii nevoie să îl ții cu mâna.

Preț blender Philips HR2162/90

Căutând la mai multe magazine am găsit cel mai mic preț pentru Philips HR2162/90. Acesta este afișat la ofertă pe magazinul acesta.

Probabil ai ghicit care este magazinul cu cele mai bune prețul al blendere, nu ?

Hai să îți spun, este vorba despre magazinul eMAG. Aici vei găsi acest model la oferă și cu cel mai mic preț garantat. Tot ce aici, îl poți cumpăra în rate fixe și îl poți returna dacă nu îți place la exterior, deoarece la interior este foarte bun; gusturile nu se discută. La eMAG, blenderul are o reducere mare, de 38%, limitată de timp; deci dacă vrei să îl ai la preț bun, folosește un link din acest articol, pentru a-l comanda la această reducere.

Alternative la acest blender HR2162/90

Din categoria modelelor cu o putere de 600W, cu un design asemănător și cu o calitate asemnănătoare, am ales câteva modele ce pot fi luat în considerare ca alternative la acesta. Printre ele se numără următoarele blendere de 600W:

Poți să te uiți peste fiecare model în parte, accesând link-ul albastru de pe fiecare model. Ca și recomandare, aș merge pe cel care mi-ar place mai mult. Din punctul de vedere al reducerii și al calității aș merge cu blenderul acesta.

Păreri utilizatori pentru ProBlend 5 HR2162 90

Din cei ce au cumpărat acest model, am extras câteva idei: 90% din cumprători sunt mulțumiți de acest model, 10% fiind nemulțumiți din cauza faptului că își doreau o putere mai mare și ceva mai special. Blenderul are o calitate bună, se întreține ușor și se depozitează lejer. Are sistem de retragere a cablului, ceea ce asigură un aspect ”clean” atâta timp cât este așezat în bucătărie.

Cât despre retunrarea produsului, doar un singur utilizator l-a returnat, deoarece produsul nu era sigilat, având mici zgărieturi pe suprafețe fine. Dacă îl vei cumpăra de la eMAG, vei avea garanția că vei primi un model sigilat și livrat în maxim 3 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *