Pareri si scurt review la bicicleta de camera Vitarid-r

Acum câteva săptămâni am fost nevoiți să cumpăram pentru bunica mea o bicicletă, deoarece stare ei de sănătate dădea semne de rău; era aboslut necesar să îi cumpăram ceva pentru a face mișcare. fără a se deplasa foarte mult din pat.

Am tot căutat pe internet toate modelele de bicilete de cameră pentru vărstinici și nu am găsit ceea ce trebuie; însă, la un anunț pe televizor, am observat această bicicletă Vitarid-r, de la AloShop.tv. După ce am studiat foarte bine bicileta, am urmărit o grămadă de review-uri și păreri pentru vitarid, am deci să îi cumpăr la bunica o astfel de bicicletă. Zis și făcut. Rezultatul ? îl vei afla în cele ce urmează!

Păreri Vitarid după 1 săptămână de folosire

Părerea mea despre această bicicletă este una foarte bună, iar bunica mea de departe cea mai încântată; în fiecare dimineață, la amiază și seara, bunica face 15-20 de minute de exerciții pe această bicicletă Vitarid-R; rezultatele au început să apară undeva la o săptămână, deoarece la inceput bunica era puțin speriată de acest aparat și nu mai mult…știți bine cum se comportă bunicii noștri când văd ceva nou și ceva de care cred ei că nu au nevoie; ei fiind obișnuiți cu ideea că sunt sănătoși până la 100 ani și nu au nevoie de nici un ajutor.

Trecând peste această perioadă, la o săptămână, bunica mea a dat semne că se simte mai bine și parcă are mai mult curaj de a se ridica din pat și de a face ceva mișcare prin casă și chiar pe afară. Ceea ce este special la această bicicletă, este că antrenează atât partea superioară, cât și parte inferioară a corpului, ajungând astfel ca ea, să îți pună în ”mișcare” tot corpul.

Se poate folosi foarte bine și din pat, cum majoritatea celor care o folosesc, o fac.  De departe, este cea mai bună bicicletă pentru vârstnici și nu numai; se poate folosi și pentru persoanele aflate la pat, sau care au dificultăți la deplasare sau chiar și pentru cei care își doresc să facă puțină mișcare, ceva mai diferit.

Ceea ce îmi place mult la Vitarid-R este construcția și posibilitatea de a o depozita într-un spațiu mic. Cu alte cuvinte, este foarte stabilă, fiind fabricată din metal, cu design bine gândit și elemente de foarte bună calitate. Nu cred că era chiar necesar acel display digital pentru vărstinici, dar un plus, este mereu binevenit. Mai mult, bunica mea fiind de înălțime mică, bicicleta de cameră vitarid se poate regla foarte ușor pe înălțimea dorită, astfel încăt efortul depus și micările să fie precise, fără posibilitate de accidentare.

La parte superioară are un sistem de reglare a greutății cu care vei face mișcarea, foarte ușor de folosit chiar ți de cei mai în vărstă.

Săptămâna aceasta am fost în vizită la bunica, iar spre surprinderea mea, au apărut și vecinii, care la rândul lor mi-au cerut să le comand și lor o astfel de bicicletă de cameră, fiindcă le place foarte mult ce i-am cumprărat șa bunica; și mai mult, cum să aibă bunica o astfel de bicicletă, iar ei nu ? (concurență mare pe stradă). Într-un final, am mai comandat 2 biciclete vitarid-r de la Aloshop.tv, pentru încă 2 vecini; prețul nu este mare, ci unul foarte accesibil – pe siteul oficial această costă fix 299 Lei – comandă aici.

Câteva date tehnice și puncte pozitive pentru Vitarid-R

  • greutate redusă de doar 4kg
  • pliabilă, ușor de transportat și depozitat
  • foarte utilă pentru tot corpul
  • pune în mișcare 70% din muschi
  • perfectă pentru orice vărstă sau afecțiune
  • succes garantat pentru orice persoană
  • peste 200” de biciclete vândute și clienți mulțumiți
  • perfect pentru diabetici
  • rezultate garantate după 1 săptămână
  • verifică disponibilitate aici

Cu toate la un loc, dacă cauți o bicicletă de cameră sau o piesă prin care să faci sport, să te simți mai bine în fiecare zi, alegerea lui Vitarid-R este de departe cea mai bună. Pentru un preț atât de bun, efortul va merita garantat. Bunica mi-a mulțumit frumos de alegerea făcută, iar acum te îndemn și pe tine, să le faci bunicilor tăi un bine !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *