PlayStation 5 la precomanda – pret si disponibilitate

Cea mai așteptată consolă din ultimul deceniu, este noul Play Station 5, care ajunge prin intermediul a două magazine online la statusul de precomandă. Cele două versiuni de PS 5 în varianta cu disc și cea Digitală, sunt afișate de către eMAG și Altex la prețuri foare bune, pentru o precomandă atât de devreme. Preturile sunt cele menționate mai jos, iar livrarea se va face începând cu data de 19 noiembrie, cel mai probabil funcție de disponibilitatea la momentul respecitv. As putea zice că cei care vor lansa o precomandă vor primi 100% consola mai rapid, decât cei care vor comanda fix pe data de lansare spre piață.

NOU 10.12.2020 UPDATE – Orange anunta ca aduce consola pe stoc (limitat) azi!

NOU 09.12.2020 UPDATE – maine dimineata(10.12.20) eMAG va avea in stoc consola – stoc limitat

Variantele digitale au dispărut din păcate de pe siteul celor două magazine, dar eu iți recomand să le verifici accesând orice link de mai sus. Stocurile pentru precomenzi sunt destul de limitate, deci primul venit, primul servit. Acestea se vor actualiza de la o zi la alta, în funcție de magazin si limita pe care o au pentru vânzare. Din câte am observat eu, versiunea digitală este foarte căutată iar stocurile s-au epuizat în primele minute de la postarea lor pe site.

Probabil și la noi în România, versiunea de PS 5 digitală va fi un hit, iar iubitorii de PS5 își doresc de mult această schimbare importantă. Pe lâgnă aceste 2 versiuni, ambele magazine au un controller special pentru PS5, pe care îl poți pune la precomandă, odată ce vei intra pe site-ul lor. Pentru comenzi la PS5, poți accesa orice link de mai sus !

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *