Review AlecoAir D23 CLASSY dezumidificator si purificator eficient

Unul din cele mai apreciate dezumidificatoare de aer din România, la ora actuală este modelul AlecoAir D23 CLASSY. Acesta se remarcă prin combinație perfectă în tehnologie de ultimă generație și funcție de dezumidificare  purificare a aerului  la cel mai bun nivel. Mai mult, toată această piese tehnologică foarte populară are un preț foarte bine raportat la ceea ce oferă și la calitatea de ansamblu a dezumidificatorului.

Review dezumidificator și purificator AlecoAir D23 CLASSY

Combinaţia de dezumidificator şi purificator de aer este destul de rar întalnită la astfel de aparate, deoarece majoritatea sunt concentrate pe dezumidificare și separat, alt aparat pentru purificarea aerului. Eu am ales acest model deoarece le combină perfec pe ambele iar rezultatul este mai mult decât cel așteptat; adică după ce elimin umiditatea din aer, pot purifica aerul pentru cel mai bun grad de curățare și pentru a respira un aer cât mai curat și mai sănătos.

Mai mult, odată cu creșterea nivelului de poluare, necesitatea unui purificator de aer a devenit foarte importantă în marile orașe, unde desoeri se depășește nivelul maxim de poluare peste mai multe zile la rând.

Dezumidificatorul AlecoAir D23 Classy are filtru de carbon activ și filtru HEPA, pentru a-ți asigura cel mai bun aer și cel mai bun comfort în locuința ta. Această combinație este foarte bună pentru alergeni, particule de praf și polen, mucegai, acarieni, care sunte reținuți în proporție de 99% în acest filtre; cu alte cuvinte, vei respira un aer super bun și curat, folosind 2 filtre bune, de calitate. Aparatul vine cu acest filtre incluse, oferite bonus de producător; ele se schimbă foarte rapid și ușor, intervalul recomandat este de 1-2 ori pe sezon, funcție de cât de mult îl vei folosi pe fiecare funcție principală: dezumidificare sau purificare.

Ceea ce este plăcut la acest D23 Classy, este că dezumidifică aeru și îl purifică în același timp; majoirtatea apartelor fac această chestie separat; eu consider ca acesta este un punct forte al acestui model și un punct în plus pentru a-l cumpăra. Avem și funcție de ionizare, perfectă pentru a înlătura particulele de praf poluante, aflate în suspensie în aerul respirabil din încăpere.

O altă chestie care îmi place foarte mult la AlecoAir D23 CLASSY este posibilitatea de a-l conecta la Wi-Fi prin intermediul telefonului mobil, precum și a aplicației oferite de producător. Cu aceasta vei putea monitoriza calitatea aerului direct de pe telefon, precum și setarea unui program dorit. Mai mult, dacă ai copii, aparatul are sistem de blocare la nivelul de setări, pentru ca acesta să nu poată modifica programul setat de tine; un aspect iar, foarte important și bun, bine gândit de cei de la AlecoAir, fiindcă copiilor li se va părea foarte interesant acest tip de aparat.

Nivelul de zgomot oferit de aparat este unul acceptabil, având fix 44dB la capacitate medie și poate chiar maximă; eu nu îl aud din dormitor, eu fiind în living. Se poate poziționa în orice încăpere, chiar și în camera copilului în timp ce asta doarme; are program special pentru a funcționa pe timp de noapte cu nivel de zgomot redus.

La nivelul de suprafață, aparatul poate face față la maxim 50-55 mp, suficient pentru un apartament de 2 camere sau o casă cu nivel. Eu am apartamentul de 54 mp și pot spune că scoate umezeala din tot apartamentul dacă îl las în living. Acesta are un debit de aer de 180mc/h, clasând-ul în clasa medie a dezumidificatoarelor de aer, dar care are un timp destul de scurt și de bune pentru a scoate umezeala din orice apartament, în limita suprafeței maxime admise; la fel și pentru purificarea aerului.

sau citește cum alegi cel mai bun dezumidificator de aer aici

La capitolul consum de energie, as putea spune că nu cosnumă foarte multă energie, iar factura nu va crește foarte mult, daca îl vei folosi o perioadă mai îndelungată de timp. Gen, 20-25 lei în plus la o factură normală, cu funcție normală de dezumidificare pe timp de zis și purificare a aerului atunci când este nevoie.

Aparatul are sistem de pornire automată în funcție de nivelul de umiditate din cameră, astfel încât randamentul să fie maxim și desigur, cel dorit. Are și funcție de noapte, perfectă pentru nopțile mai lungi, în perioada iernii. Capacitatea rezervorului este mai mult decât suficientă și nu trebuie sî îl golești la fiecare 2 zile sau mai des; este perfect echilibrat pentru ceea ce poate face.

Eu consider ca AlecoAir D23 CLASSY este un aparat de dezumidificare foarte bun și în același timp un purificator de aer cu rezultate bune. Ca ultimă idee, aparatul poate fi folosit pe post de uscător de rufe, dacă îl vei poziționa într-o cameră separat, cu ușa închisă; eu am încercat și această variantă și pot spune că scoate destul de bine umiditatea din hainele de pe uscător; deci un plus față de alte modele.

Dezumidificator si purificator AlecoAir D23 CLASSY

 

  • consum redus de energie
  • funcții automate speciale
  • peste 35 de cumpărători mulțumiți
  • păreri pozitive la peste 98% din ei
  • funcție de Uscare Rufe
  • Wi-Fi, Alexa, Google Assistant, Siri
  • panou Digital cu TouchScreen
  • memorie setări
  • cumpără produsul de la eMAG aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *