Review ALPINA AS 31 E – cea mai accesibila freza de zapada

n sunt populare în țările moderne, cum ar fi cele din vest. La noi în țară situația este destul de jenantă cum aș spune, fiindcă aceste aparate de zăpada nu sunt deloc populare, fiindcă nu sunt familiarizați cu acesta sau în cele mai multe cazuri, prețurile pentru frezele de zăpadă sunt foarte mari. Pentru această iarnă, am găsit cea mai accesibilă freză de zăpadă pe care o poți avea chiar acum și tu. Este perfectă pentru cei care locuiesc la casă și nu numai.

Este vorba despre modelul ALPINA AS 31 E,  freză care a apărut foarte recent și se caracterizează prin câteva aspecte care o fac să fie cea mai bună freză.

Alpina este un producător recunosct pentru frezele de zăpadă, care ajunge să fie una din cele mai bune firme din lume. Modelul ALPINA AS 31 E ajunge în România prin intermedium mai multor magazine online, iar pe această cale am să fac o recomandare de magazin, pe finalul review-ului.

Modelul ales de mine, face parte din seria celor mai accesibile freze de zăpadă și asta datorită prețului pe care îl are. De departe este cea mai ok freză de zăpadă. Este mai ieftină decât celelalte, fiindcă este un model noul electric ce poate fi folosit cu o singură mână și nu necesită combustibil. Se conectează rapid la rețeaua electircă și poți îndepărta rapid zăpada de pe orice suprafață. Aici ai nevoie de acest prelungitor.

Acestea fiind spune, datorită faptului că este electrică, puterea este mult mai mare iar greutatea frezei este mult mai mică. Cele convenționale sunt grele și consumă mult, iar puterea nu este chiar atât de mare. Însă cele electrice sunt rapide, se pot manevra ușor și se pot folosi chiar oriunde. Datorită faptului că sunt electrice, acestea pornesc fără nici o problemă iarna, pe când cele cu combustil te chinui să le pornești când este frig.

Chiar dacă dimensiunile frezei nu sunt atât de mari, aceasta face treabă bună și se poate manevra rapid. Cu cât este mai ușoară cu atât te vei mișca mai rapid în a înlătura zapada. Lama de aruncare nu este cea mai lată, dar avantajul se vede la rapiditate.

Cât despre puterea frezei de zăpadă ALPINA AS 31 E, pot spune că cei 1100W sunt absolut suficienți pentru a arunca zăpada la cel puțin 5-6 metri față de tine. Este un motor puternic, făcut să reziste și să arunce cât mai bine zăpada. Sistemul de palete este de o calitate excelentă, garantând o durabilitate de minim 2 ani + modul cum o folosești și o depozitezi, iar aici durata se poate extinde până la peste 5 ani.

Acesta se poate deplasa cu ajutrul celor 2 roți din dotare, iar ca și manevrabilitate, pot spune că se împinge foarte ușor, motorul trăgând aparatul după ea. Nu este cel mai silențios motor, dar nu cred ca asta este o problemă.

Freza poate lua o zăpadă ce ajunge la maxim 25 cm și la o lățime de 30 de centrimetri. Este perfectă pentru a face o cărare, iar la cei 25 de cm pe care îi poate luat, este suficient. De câte ori pe an, ninge mai gros de 25 cm ? excepție zonele de munte.

Din cei care au cumpărat acest model, toți sunt mulțumiți de alegerea făcută. Este o freză accesibilă, puternică și care aruncă zapaăda la distanță suficientă pentru a nu fi nevoie să o mai arunci odată. Este fiabilă, ușor de folosit și cu o greutate mică, ceea ce înseamnă că poate fi utilizată chiar și de o femeie sau un copil. Randamentul este bun, consumul de energie este mic, iar calitate per total a frezei este foarte bună.

Preț freză ALPINA AS 31 E

Cel mai mic preț pentru acest model AS 31E de la celebrul producător, este la magazinul menționat mai jos. Acesta vinde freza în cutie, nouă sigilată și cu o garanție de 2 ani. Ai transport gratuit și posibilitatea de a returna produsul dacă nu îți place, în 30 de zile de la achiziționare.

Dacă ar fi să aleg acuma o freză pentru prietena mea, care locuiește la casă, cred că acest model s-ar potrivi foarte bine pentru ea și curtea ei. Dacă o să fie ceva reducere la această freză, cel mai probabil o voi comanda de îndată. Poți verifica să vezi și tu dacă nu cumva se află la reducere, accesând link-ul de mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *