Review Beko CJB6100W – storcator de citrice excelent

Odată cu apropierea toamnei, consumul de citrice ar trebuii să crească pentru fiecare din noi. Citricele sunt bogate în diverse vitamine, care sunt necesare pentru întărirea sistemului imunitar și nu numai. De multe ori dorim să servim un suc de citrice bun și preparat într-un timp foarte scurt, fiindcă mai nou, suntem tot pe fugă.

Un aparat sau storcător de citrice cred că este un must-have pentru fiecare din noi, care ne dorim și trăim un stil de viață sănătos. cu acesta poți stoare portocale, lămâi și alte citrice într-un timp foarte scurt. Pentru azi, am decis să scriu un review despre storcătorul de citrice de la Beko, CJB6100W. Acesta este un model foarte popular, care are un preț foarte accesibil iar calitatea lui își spune cuvântul.

Beko CJB6100W la review; cu păreri despre

Recent am cumpărat și eu acest storcător, fiindcă aveam nevoie dimineața de un suc de portocale gol, iar acest aparat mă ajută foarte mult. La pachet, aparatul de citrice are 2 piese separate pe care poți stoarce citrice în funcție de mărimea lor și de tăria lor. Acesta sunt fabricate dintr-un plastic alb, de calitate bună și care se poate curăța foarte lejer cu o lavetă, sub apă rece.

Aparatul în sine are un sistem de scurgere, pe care iese frumos zeama. O să ai nevoie de un pahar ceva mai mărișor, pentru a depozita sucul din citrice, iar aici ca recomandare, este să folosești un vas din stică sau chiar un shaker, pentru a-l putea depozita la frigider. Din păcate, pentru prețul aparatului Beko CJB6100W, un reciepent pentru suc, nu este inclus la pachet. Sincer nici nu mă așteptam să fie inclus, deoarece prețul este extrem de accesibil.

Pe partea de aparat, pot spune că este o alegere foarte bună. Aparatul este solid, stabil și are o putere la care nici nu așteptam. Stoare foarte bine și lămâiile verzi, iar cu cele coapte, se joacă.  Poți încerca chiar și legume mai moi, iar rezultatul va fi unul foarte ok.

Storcătorul de citrice Beko 6100W are o putere de 100W, iar asta se vede în puterea lui. Sincer nu mă așteptam să fie chiar atâtâ de ok și puternic la cei 100W. Probabil Beko a știut să îl facă astfel încăt să nu forțeze prea tare motorul și randamentul să fie maxim.

Datorită puterii sale medii spre mici, aparatul are un sunet destul de ok. Adică este silențios, chiar și atunci când este forțat. Tot aici îți recomand să ai rabdare cu el și să nu apeși brusc pe el, deoarece în timp, vei reduce durata de viață a aparatului.

Un alt aspect foarte important de care am ținut cont când am cumpărat acest aparat, a fost dimensiuni lui. Este defapt un aparat foarte compact, de dimensiuni reduse, care se poate stoca chiar și într-un sertar. Probabil unii din voi veți prefera să îl așezați direct pe mobilă, chiar și atunci când nu îl folosiți, dar eu întodeauna îl depozitez într-un sertar mai mare; nu înainte să îl curăț. Cu cât îl vei spăla mai des, adică după fiecare utilizare, cu atât acesta va avea o durată de viață mai mare.

Dacă aș fi pus în situația să recomand un storcător de citrice bun, cred că acest model ar fi primul pe listă. Este un model simplu de folosit, bun și care dă randament maxim. Prețul este mai mult decât accesibil, iar sucul rezultat te va încânta.

Așadar, mai sus am tratat următoarele chestiuni: dacă este bun acest storcător de citrice Beko CJB6100W; cum aleg un storcător de citrice bun și care este cel mai bun storcător de citrice pe care îl recomand eu.

Pe final, mai adaug magazinul de la care am cumpărat acest model și nu numai. Am făcut o listă cu alte magazine care au, probabil storcătorul la un preț mai bun. Eu te invit să accesezi fiecare link, în ideea de a vedea care este cel mai mic preț la Beko CJB6100W:

Fiecare din magazinele menționate mai sus, au produsul garantat pe stoc, iar la unele poți avea parte de livrare gratuită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *