Review blender Electrolux ESB5700BK de 700W

Electrolux este un lider detașat pe piața de blendere din România. Are zeci de modele pe diferite gusturi și pe diferite prețuri. Unul din cele mai accesibile și care au un raport calitate preț, este acest blender Electrolux ESB5700BK. Modelul este prezent pe piață încă de anul trecut, timp în care s-a vândut excelent, datorită acestui raport foate bun. Blenderul face parte din categoria mijlocie, unde avem o putere ok, calitate bună și funcționalitate excelentă. O combinați pe care fiecare din noi vrem să o avem atunci când ne alegem sau vrem să cumpăram un blender bun marca Electrolux.

Cum alegem un blender bun marca Electrolux ?

După cum am menționat mai sus, Electrolux are multe modele disponibile pe piață, fiecare având avantaje și dezavantaje. Eu am făcut o căutare pe internet și am găsit ca acest model 5700BK, să fie cel mai ok, din punctul de vedere al prețului și a puterii motorului. Pe lângă asta, am văzut blenderul și în magazin, unde m-a convins de calitatea lui. Dacă cauți un blender bun, care să poată măcina orice, fie că este gheață fie că sunt legume tari, acest model de 700W, le poate zdorbi fără probleme.

Pe de altă parte, acesta este și la preț bun. Am să fac mai jos o secțiune cu cel mai bun preț la Electrolux ESB5700BK, pe care te invit să o accesezi. În ultmă idee, alegerea acestui model constă în calitatea lui. Este un produs bine făcut, stabil, de greutate ok și care dă senația aceea de lucru bun. Materialele sunt de o calitate foarte bună, atât pe partea de body cât și pe partea de vas.

Păreri despre blenderul Electrolux ESB5700BK

Ceea ce face ca acest blender puternic să fie mai special față de celelalte, la partea de preț, este acest motor puternic de 700W. Există multe modele la 700W, dar care au un preț mult mai mare. Din ceea ce am găsit pe internet, acest model este cel mai puternic din clasa lui. Chiar dacă puterea lui este mare, sunetul scos de el, nu este deranjant. Am văzut clipuri pe internet cu el și pot spune că are un nivel al zgomotului foarte ok.

O altă chestie specială la acest model este tehnologia TrueFlow. Este o chestie nouă, implementată de Electroux, care garantează mixarea fără probleme a oricărui ingredient. Aceasta constă într-un sistem de cuțite așezate special, astfel încăt, pe timpul funcționării, toate ingredientele să parcurgă un traseu de jos în sus, pentru a trece pe la aceste lame. Chiar și sticla sau vasul blenderului este oval, facilitând astfel acest tip de blendare special.

Este un aspect foarte bun, fiindcă majoritatea blenderelor nu trag spre cuțite ingredientele; acest model le trage bine, nefiind nevoie să acționezi manual pentru a le blenda. Din acest punct de vedere, pot spune că este un blender nou, inovativ și pe care te poți baza la orice tip de legumă sau fruct. Avem și funcția Pulse, pentru gheață.

Pe partea de calitate, spun din nou că este foarte ok. Avem vas din sticlă, cuțite din inox și un body din plastic plăcut și solid. Per total, este un blender compact, bine făcut. Este stabil pe orice tip de suprafață, fiindcă are piciorușe cu ventuze. Chiar și în regim de funcționare, nu trebuie să ții mâna pe el, ci stă foarte bine singur.

Vasul din sticlă are o capacitatea de 1.5 litri, suficient pentru a face un suc la 2-3 persoane. Fiind din sticlă, se poate întreține lejer, iar sistemul de prindere este unul excelent; datorită sticlei, vei avea siguranța că acesta este durabil și poti blenda orice în el, fiind tot timpul în siguranță. Blenderul Electrolux ESB5700 are 8 trepte de viteze în total, fiecare pentru diferte preparate.  Singurul dezavantaj al acestui model, este că nu are sistem de ascundere a cablului, ci are un cablu simplu, de o lungime bună.

Preț blender Electrolux ESB5700BK

Deși acest model este disponibil la majoritatea magazinelor online, recomandarea mea este să îl cumperi de la magazinul de mai jos. Aceștia oferă blenderul la preț avantajos, cu 2 ani garanție și posibilitatea de achiziționare în rate. nu cred că este nevoie de rate, fiindcă produsul are un preț accesibil.

Dacă vrei să comanzi acest model, folosește linkul de mai sus, fiindcă îți eMAG îți oferă transport gratuit la el. Mai mult ai garanția că primești un produs sigilat, cu toate accesoriile originale.

Persoanele care au cumpărat acest blender, sunt foarte mulțumite de el și îl recomandă cu încredere. Puterea, calitatea și fiabilitatea sunt elementele ce definesc acest blender reușit de la Electrolux.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *