Review: blender Philips Daily Collection HR2173/00 cu functie impuls

Unul din cele mai bune blendere marca Philips este acest model din seria Daily Collection, HR2173/00, model care se remarcă prin simplitate, buna funcționalitate și  un raport excelent preț calitate. Blenderul mai face parte și din seria Pro Blend înregistrată de Philips, ceea ce înseamnă că vei avea o putere superioară și o calitate excelentă la partea de funcționalitate a aparatului.

Ceea ce este desobit la acest blendere față de alte modele, este calitatea pe care o are din toate punctele de vedere. Este un blender cu vas din sticlă, ceea ce înseamnă o bună rezistență în timp a acestuia, posibilitatea de curățare foarte rapidă și simplă, precum și o vizibilitate bună a gradațiilor de pe partea exterioară a acestuia. Tot datorită acestui vas din sticlă, vei avea siguranța și certitudinea că poți zdrobi orice tip de gheață sau fruct tare.

află oferta la mazinul eMAG pentru acesta

Capacitatea vasului din sticlă este 1,5 litri, suficient pentru a prepara doua sau chiar 3 porții de suc natural sau fresh. Vasul este suficient pentru o familie de 3-4 membri; acesta se poate spăla în mașina de spălat vase, iar asta reprezintă un avantaj pentru cei care uită să spele vasul acestuia, iar el se va întări rapid.

Un alt avantaj al acestui blender Pro Blend HR2173 este faptul că are mai multe trepte de viteză. Pe lângă funcția pulse, acesta are 5 trepte de viteză pe care le poți selecta foarte ușor din butonul principal rotativ. Asta înseamnă că ai posibilitatea de a toca la un anumit nivel, adică dacă vrei ca bucățiel de fructe să nu fie făcute pastă, ci vrei bucăți de maxim 1 cm. O funcție foarte bună pentru a toca legume pentru copii mici, care preferă acest tip de dimensiuni.

Pentru a toca gheața, avem funcția pulse. Orice tip de gheață nu va rezista sistemului și puterii acestui blender de 600W. Această putere este suficientă pentru a toca chiar și la vas plin, orice tip de frcte sau legume, împreună cu gheață. Recomandarea mea dacă vrei ceva cu gheață, este să folosești acest Pulse pentru zdrobire, după care să adaugi restul ingredientelor.

Cutitul principal este din inox, cu acel sistem Pro Blend, care trage spre el tot ceea ce este deasupra acestuia. Și vasul contribuie la acest sistem foarte bine gândit, care are o secțiune ce permite alunecare legumelor spre acest cuțit.

La partea exterioară, blenderul arată și se simte foarte bine. Are butonul principal din cauciuc, cu un feedback excelent și bine sigilat; adică nu poate pătrunde mizerie între el și corpul aparatului. Sistemul de fixare a vasului este cel clasi, prin rotație și pot spune că este foarte bun, din ceea ce am citit despre el. Este un blender solid, care stă bine pe orice tip de suprafață și pe care nu trebuie să îl supravehgezi atunci când este în funcțiune.

Raportând toate acestea, pot spune că este un blender foarte bine echilibrat, cu aspecte pozitive, fără aspecte negative, de bună calitate și la un raprt preț/funcționalitate bun. Cel mai bun preț sau cel mai mic preț la blenderul Philips Daily Collection HR2173/00 este acesta.

Dacă vrei să cumperi acest model, îți mai spun că majoritatea celor care au cumpărat deja acest blender sunt foarte mulțumiți de el și îl recomandă cu încredere. Blenderul are 2 ani garanție dacă îl cumperi de la magazinul de mai sus și posibilitatea de achiziționare în rate fixe pe 2 ani sau 1 ani, după cum dorești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *