Review blender Philips HR2105/50 de la eMAG

Blenderul Philips Daily Collection ProBlend 4 HR2105/50 face parte dintr-o serie de produse accesibile, care ajunge la numărul 5, în funcție de specificațiile acestora și funcție de prețul lor. Modelul pentru care am să scriu acest review, face parte din seria 4, care se remarcă prin câteva caracteristici speciale, pentru care acesta mi-a atras atenția.

Păreri de la cumpărători pentru Philips HR2105/50

Înainte de toate, să analizăm puțin ceea ce au postat la categoria păreri blender HR2105/50, din secțiunea comentarii a site-ului eMAG. Din ceea ce am văzut eu, unii clienți sunt nemulțumiți din cauză că blenderul are o putere mică. Eu nu sunt de acord cu ei și am să vă spun și de ce acesta are doar puterea de 400W. Philips a ales o putere mai mică, deoarece acest model este dedicat pentru o bucătărie colorată cu design minimalist. Cei 400W au avantajul lor; nu scoate un sunet puternic, atunci când este folosit la maxim; deci ai un blender frumos și silențios. Dacă vrei ceva model care să aibă o putere ceva mai mare, sau dublă, eu îți recomand acest model, marca Bosch.

Pentru ceea ce oferă acest blender la categoria putere, raportată la nivelul de zgomot, eu îți spun că este foarte silențios și totuși, își face treaba excelent.

Un alt cumpărător, a scris în părerea lui despre acest model ProBlend 4 HR2105, că nu este mulțumit de dimensiunea cuțitelor, care nu ajung să macine tot. Ei bine, nici un blender nu are cuțite de mărime mare, care să ajungă până pe marginea acestuia. Există ceva modele care au cuțite ceva mai mari, dar și aici, intervine puterea lui, care este gândită astfel încât să poată învârtii cuțitele fără probleme.

Restul cumpărătorilor, au postat review-uri de 4-5 stele, ceea ce înseamnă că au fost mulțumiți de acest produs.

Preț și disponibilitate blender Philips Daily Collection ProBlend 4 HR2105/50

Modelul este disponibil la magazinul eMAG, având o reducere bunicică, de 6%. Este drept, are o reducere adevărată, dar care nu prea atrage clientul. Prețul lui standard, este undeva la 220 Lei. Cu tot cu reducere, la eMAG, blenderul costă 205 Lei. Îl poți comanda pe 3 culori/ roșu, alb și violet.

cumpără de aici acest blender ProBlend 4

La magazinul Flanco, are prețul de 189 Lei, nefiind la reducere; acesta fiind prețul standard. Aici însă stocul este limitat. Ca și recomandare, îl poți achiziționa de la oricare magazin, livrarea fiind la fel de rapidă în ambele cazuri.

Review Blender HR2105/50

După cum am menționat mai sus, blenderul are o putere de 400W, este silențios și poate măcina aproape orice vei pune în el. Am avut ocazia să pornesc acest blender în magazin și chiar am rămas suprins cât de silențios este; asta în comparație cu blendere de o putere de peste 500W, care scot un sunet ceva mai puternic.

La capitolul materiale, blenderul se prezintă foarte bine. Are un vas cu o capacitate de 1.25 Litri, suficient pentru un smoothie combinat din 4-5 ingrediente. Se poate măcina îmrepună cu gheață, deoarece sticla este rezistentă la lovituri puternice.

Ca și funcționalitate, blenderul are un singur buton de unde poți selecta una din cele 2 viteze disponibile. butonul este din plastic, iar sistemul de rotație pare să dea siguranță și durabilitate. Are 2 viteze + una de agitare rapidă și scurtă. Bolul are un sistem simplu de fixare, cea ce permite montarea și demontarea lui foarte rapidă.

Philips a ales pentru interiorul vasului, o suprafață fără prea multe întăriri, pentru a putea curăța vasul doar printr-o simplă spălare sub apă rece. Pare destul deușor de curîțat și întreținut.  Mai amintim că acest model are un sistem de fixare bazat pe niște cauciucuri care au aderență aproape cu orice material și care îl fixează foarte bine, nefiind nevoie să îl ții cu mâna.

Peste vasul din sticlă, avem un capac din plastic prevăzut cu un gol circular pe unde putem introduce în timpul funcționării, eventuale ingrediente. Acesta mai are un sistem de site mic, care reține rezidurile grosiere, la interiorul vasului.

Ca și o mică concluzie, Blenderul Philips HR2105/50 din seria 4, este un model happy, frumos colorat, silențios, simplu și foarte ușor de folosit. Se poate folosi pentru orice tip de preparat, atât cu gheață cât și fără și se combină perfect cu orice alt electrocasnic colorat.

Alternative la Philips HR2105/50

Pntru această secțiune, nu prea am ce să recomand, deoarece un blender mai ieftin de 200 Lei, ori are prea multe minusuri, ori este de o calitate slabă, Desigur, avem o mulțime de modele de blendere sub 200 Lei, dar care nu au un body asemânător cu acesta, ceea ce înseamnă că nu se încadrează în această categorie. Totuși ca și o mică alternativă, avem modelul de la Tefal, BlendForce Glass Tripl’Ax BL313A38. Acesta are o putere de 500W, aceeași capacitate, dar cu un design ceva mai deosebit.

Dintre acestea două, eu aș merge cu Philips pentru că este silențios, iar cu Tefal Blendforce aș merge pentru cele două accesorii care vin în plus: o rășniță și un mini tocător. Decizia îți aparține în totalitate!

Poți cumpăra orice model, accesând orice link albastru de afiliere din acest review!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *