Review: ferastrau Bosch PST 900 PEL cu reducere la eMAG

Unul din cele mai bune ferăstraie tip pendular este modelul Bosch PST 900 PEL. Acesta mi-a atras atenția acum câteva zile prin faptul că are o reducere bună și are sistem SDS de prindere a pânzei. Pe lângă acestea două, ceea ce ma determinat să scriu acest articol, este faptul că se poate consider a fi cel mai bun ferăstrău din clasa lui, fiindcă este de tip semi-profesional și te poți baza pe el, la orice tip de lucru de pe lângă casa.

Din punctul de vedere al brandului, cele mai bune ferăstraie de tip pendular, sunt cele de la Bosch. Aici vorbim de cele adevărate și nu replici ieftine, care se strică după câteva folosiri. Modelul Bosch PST 900 PEL este unul adevărat, original 100%, iar asta o să o observi în calitatea lui. Deci, din acest punctu de vedere, poți să ai încredere că acest model este unul bun și nu o replică ieftină.

Pendularul PST900 de la Bosch are o putere de 650W, suficientă pentru a tăia orice tip de materiale, pretabil pentru acest tip de aparat. Cu el poți modela orice tip de lemn, cu o grosime maximă de 90 mm. Recomandarea mea este să nu încerci să tai ceva mai gros cu el, fiindcă vei putea defecta motorul în timp sau sistemul de fixare a pânzei. Am menționat mai sus, faptul că are sistem de montare a pânzei SDS, ceea ce înseamnă rapiditate și simplitate în montarea acesteia.

Motorul este suficient de puternic pentru a tăia rapid, simplu și cu precizie; are 4 trepte de putere, fiecare în funcție de ceea ce vrei să tai cu pendularul. Cea mai rapidă este recomandată pentru grosimi mari, iar cea mică, pentru materiale care se pot tăia foarte ușor. Din acest punct de vedere, poți să îți dai seama că este un produs original, fiindcă cele contrafăcute au doar o singură treaptă de putere.

Calitate exterioară este și ea la fel de bună cum trebuie să fie. Calitatea Bosch se vede în tot produsul, atât la partea exterioară cât și la partea interioară. Are o tală din material solid, rigid, perfect pentru decupare precisă și un cablul cu sistem de prindere fixă, pentru a nu se putea zmulge din pendular. Cu alte cuvinte, un produs compact, bun, de calitate foarte bună și la un preț bun.

La capitoulul pânze, pot spune și pot să îșți recomand acest tip de pânze; le recomand pentru că calitatea trebuie să fie bună și să nu fie ceva ieftin. Cu cât pânza este mai scumpă, cu atât mai mult va rezista în timp și te vei bucura de o tăiere rapidă și ușoară. Poți tăia și la unghiuri cu acest pendular, fiindcă are sistem fix de poziționare pentru diferite unghiuri.

Cel mai mic preț la pendularul Bosch PST 900 PEL este acesta (la eMAG). Dacă verifici acum oferta, vei avea posibilitatea de a cumpăra acest produs cu o reducere de 35%!

Dacă alegi să îl comanzi de la eMAG și nu de la alt magazin, ai garanția că ei livrează doar produse de calitate, le livrează rapid și ai posibilitatea de returnare în condiții favorabile.

În concluzie, pot spune că pendularul Bosch PST 900 este unul din cele mai bune din clasa semi-profesională a pendularelor, care are o putere mare, funcțioanlitate maximă și calitate foarte bună.  Este un aparat compact, bine dotat și bine făcut, de calitate Bosch. Pentru comenzi, poți folosi linkurile din acest articol, care te vor duce direct la produsul respectiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *