Review fierbator cu design elegant Russell Hobbs Legacy 21280-70

Fierbătoarele de ceai au evoluat foarte mult în ultima perioadă, atât pe partea de funcționalitate cât și pe partea de design. Acesta sunt dotate cu funcții automate, cum ar fi funcție de oprire automată când ajunge la o anumită temperatură și au un design parcă inspirat din timpurile trecute, dar adaptate la noile tendințe. Unul din cele mai elegante fierbătoare pe care le poți cumpăra în acest moment, este modelul Russell Hobbs Legacy 21280-70. Acesta are un design combinat cu vechile ierbătoare, cu vehiule ceainice și cu noul design 2017. Modelul este prezent de aproximativ 1 an pe piața noastră și aduce un nou aer în materie de fierbătoare bune și elegante.

Review fierbator Russell Hobbs Legacy 21280-70

Modelul ales de mine pentru review este etichetat ca fiind unul din cele mai bune fierbătoare de la Russell Nohhs, care se remarcă prin mai multe aspecte pozitive. Primul ar fi calitatea acestuia; fierbătorul este fabricat din inox, pentru a beneficia de o calitate premium atunci când pui mâna pe el. A doua chestie sau al doil-ea aspect pozitiv pentru acest fierbător 21280-70, este manevrabilitatea pe care o are.

Datorită acelui mâner din inox, prezăvut cu două zone de unde poate fi cuprins acesta, manevrabilitatea și  modul de turnare a apei calde, este foarte plăcută. Fie câ îl prinzi de la mijloc, fie că îl prinzi de sus, întotdeauna vei putea turna apă fără să verși un picur. O altă chesti benefică, este co fierbătorul are 3 gradații, pe care le poți folosi atunci când vrei să prepari un număr fix de ceaiuri sau ceea ce dorești. Pentru 2 persoane, are inscripționat nivelul 2, iar pentru 3 la fel.

Capacul prin care se toarnă apă, se detașează foarte simplu, printr-o simplă rotire. Ceea ce este important la fierbătoare, este ca acesta să fie ermetic și rezistent, fiindcă deseori garnitura ce sigilează vasul, la multe modele se deteriorează în timp. Nu este cazul și pentru acest model, fiindcă prețul și calitatea Russell Hobbs se vede din toate punctele de vedere și în cele mai mici detalii.

Pe partea de sub vas, avem acea zonă care încălzește vasul și care este dintr-un material foarte rezistent și solid. Acesta are și rol de fixare a acestuia. Vasul are o capacitatea de 1,7 litri, pe care îl poți folosi atât pentru ceai cât și pentru cafea. Suficient pentru o familie de 3-4 persoane. Un alt aspect foarte important pe care îl are acest model Russell Hobbs Legacy 21280-70, este că are o putere de 2400W. Timpul de fierbere a apei este la doar câteva zeci de secunde, funcție de câtă apă vei pune în vas. În general, acesta fierba apa foarte rapid.

Desigur, această putere de 2400W se reflectă în timpul în care fierbe apă. Totuși, dacă tot suntem în anul 2017, iar fierbătoarele sunt percepute ca electrocasnice vechi, acest model are sistem de oprire automată, în momentul în care apa ajunge la temperatura de fierbere. Adică consumul de energie nu va fi atât de mare, pe cum ai crede. În general, acesta nu consumă mai mult decât un bec economic/lună.

Datorită faptului că este un model nou și echipat cu diverse tehnologii, fierbătorul Legacy 21280-70 are sistem propriu de depozitare a cablului, ceea ce înseamnă că îl poți lăsa pe mobila din bucătărie, fără să fie plin de cabluri în jurul acestuia. Un aspect foarte bun și ingenios, la care tot mai multe fierbătoare din această clasă, apelează.

Păreri despre fierbătorul Russell Hobbs Legacy 21280-70

Toți cumpărători sunt mulțumiți de acest fierbptir, fiindcă este fiabil, arată excelent și fierba apa într-un timp foarte scurt. Eu cred că aceste 3 calități ale lui sunt definitorii în ceea ce privește alegerea și achiziționarea unui fierbător de bună calitate și totuși la un preț excelent.

Cred că acest model va fi pe lista mea de cumpărături, foarte curând. Chiar am nevoie de a prepara un ceai dimineața, într-un timp scurt și poate seara când obișnuesc să beau o cană cu lapte. Cred că este o piesă lipsă din bucătăria mea și pe care ti-o recomand și ție. De ce să folosești de fiecare dată aragazul pentru a încălzi o cană de ceai? Alegi aces model și ai scăpat de griji.

Preț și disponibilitate Russell Hobbs 21280-70

Fierbătorul este disponibil la o mulțime de magazine online din țară, unele îl au pe stoc iar altele nu. Eu am căutat să văd care este cel mai mic preț la Russell Hobbs Legacy 21280-70 și l-am găsit la unul din magazinele menționate mai jos.

Dacă verifici prețul accesând ambele magazine, poți vedea cu ochii tăi care din ele au cel mai mic preț pentru acest fierbător. Există posibilitatea să prinzi storcătorul la o reducere foarte bună, mai ales în această perioadă când ofertele de la magazine apar foarte rapid și în fiecare săptămână.

Eu recomand cu încredere acest fierbător, care este bine definit de ceea ce am menționat mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *