Review freza unghii Energy PRO LUXORISE

Una din cele mai bune freze pentru unghii disponibile pe piața din România este modelul Energy PRO LUXORISE Germania. Este una din cele mai apreciate freze de unghii de către persoanele care lucrează în domeniu, iar dovada o fac părerile foarte bune despre acest model.

Freza de unghii Energy PRO LUXORISE Germania face parte din categoria frezelor profesionale, care se poate utiliza atât în mediul privat cât și în mediul public, la saloanele de înfrumusețare.

Freză de unghii Luxorise Germania

Frezele Luxorise Germania sunt recunoscute pentru calitatea oferită de producător, care este de origine Germana. Adică produsele sunt  asamblate în Germania, oferind astfel o calitate superioară față de restul frezelor electrice de pe piață.

Calitatea se vede imediat la mandrina de frezare, la accesoriile incluse și la calitatea motorului pentru acționarea mandrinei. Mandrina este fabricată din material metalic, cred că inox, care rezistă foarte bine la uzură, se ține excelent în mână și îți asigură o precizie înaltă. Corpul principal este fabricat din plastic, de o greotate medie, care este stabil pe orice suprafață și care este foarte bine închegat, pentru a oferi un nivel de zgomot redus.

Părerea mea despre freza de unghii Energy PRO LUXORISE Germania  LUX-4000DX – Review

Mi-am cumpărat o freză de unghii profesională Luxorise Germania LUX-4000DX deoarece am simțit că am nevoia de un astfel de aparat pentru unghii, cu ajutorul căruia să îmi fac personal unghiile, după cum doresc. M-am săturat să merg de fiecare dată la salon, să cheltuiesc mulți bani pe unghii și să nu îmi iasă de fiecare dată cum voiam.  Am văzut câteva curusuri online despre întreținerea unghiilor, care recomandau o astfel de freză pentru unghii, iar în cele din urmă mi-am cumpărat această freză Energy Pro de la Luxorise Germania.

După ce am citit o mulțime de articole în care erau recomandate cele mai bune freze pentru unghii, am decis ca modelul acesta este perfect pentru mine, deoarece este o combinație excelentă de produs profesional, îmbinat cu simplitatea și usurința în utilizare.

Calitate și construcție foarte bună

Cred că am făcut cea mai bună alegere, deoarece calitatea este cea la care m-am așteptat. Suportul pentru mandrină, adică corpul principal unde se află motorașul, este compus dintr-un plastic atent finisate, cu butoane simple, care se acționează ușor și care sunt foarte ușor de folosit.

Mandrina are o greutate bine echilibrată, pentru ca eu să pot lucra cu cea mai bună precizie. Grosimea este și ea perfectă, ascuțită spre vârf, astfel încăt nu îmi obosește mâna deloc. O pot folosi pe termen lung, fără ca să am probleme la nivelul brațelor sau a închieturii.

Totul funcționează perfect; mandrina este acoperită cu un material care îmi asigură o prindere fermă, nu îmi lunecă din mână și pot lucra până la cele mai mici detalii. Îmi place foarte mult ceea ce am ales și sunt mai mult decât mulțumită de acest pachet de freză pentru unghii.

Funcționalitate simplă și putere mare

Freza de unghii are buton rotativ reglabil pe unitatea principală, de unde îmi pot seta turația/viteza pentru frezarea unghiilor. Aparatul are maximum 30.000 rpm, ceea ce înseamnă că este foarta rapidă și puternică. Având acest sistem de reglare, pot spune că este ideală pentru zone sensibile, pentru a acționa puternic și pentru un randament maxim. Puterea motorului electrice ajunge la 30W, suficient pentru a fi încadrată în cele mai bune freze profesionale de unghii.

Unitatea centrală se poate conecta pentru a fi controlată de la picior, cu ajutorul unui cablu special pec are îl are pedala de acționare. Acest model vine echipat cu control direct la pedală, de unde poți regla rapi și ușor viteza acesteia; dacă lucrez la mai multe persoane, este foarte utilă aceasă pedală pentru acționare viteză.

Avem buton special care trebuie acționat, dacă trecem pe sistem de acționare la pedală.

La partea de butoane, freza de unghii Energy PRO LUXORISE pot spune că se prezintă foarte bine. Unitatea centrală are 2 butoane dedicate după cum urmează: unul pentru mutarea la pedală și unul pentru schimbarea sensului de rotație forward/reverse. Mandrina se conectează printr-un cablu cu mufă directă, pe partea laterală a acestuia. Cablul pentru mandrină este suficient de gros și pare a fi foarte durabil.

Accesorii freză Energy PRO LUXORISE

Din punctul meu de vedere și pentru ceea ce am eu nevoie la ora actuală, capetele și vârfurile incluse la pachetul acestui model sunt suficiente. Am 6 capete pentru a șlefui unghia, de diferite dimensiuni și pentru fiecare zona a unghiei, precum și 6 capete de polizare, pentru a reduce grosimea, lungimea sau pentru îndepărtarea cuticulelor. La fel, pe diferite modele și durități, pentru a nu produce zgărieturi sau răni la nivelul unghiilor.

Din acest punct de vedere, pot spune că freza este foarte bine echipată. Toate cele 12 capete sunt din materiale foarte bune, rezistente și care până acum nu mi s-au deteriorat sau tocit nici măcar un pic.  Se pot face operațiuni precise de frezare, lustruire și definire a unghiei la cel mai înalt nivel.

În concluzie, părerea mea despre freza de unghii profesionala Energy PRO LUXORISE Germania este foarte buneă, deoarece mi-a satisfăcut cerințele în ceea ce privește calitatea și funcționalitatea produsului. Ori de câte ori am nevoie să lucrez ceva la unghii sau să îmi ajut prietenele, îmi iau cu mine aparatul și totul se rezolvă rapid.

Folosesc freza de aproximativ 1 an de zile, timp în care nu am avut nici o problemă cu ea. Sunt foarte mulțumit de achiziția făcută, iar dacă îți dorești o freză electrică bună, de calitate, acest model poate fi o alegere foarte bună. Raportul calitate-preț este foarte bun, iar eu am prins freza la preț promoțional pe siteul de mai jos.

Freza unghii profesionala Energy PRO – LUXORISE Germania

  • putere și viteză mare la mandrină 30.000 rpm
  • unitate centrală de greutare medie – stabil
  • cel mai silențios model de freză Luxorise
  • 6 capuri de frezare + 6 capuri de slefuire
  • posibilitatea de acționare la pedală – eficient
  • model testat timp de 1 an – mă declar mulțumită
  • mandrină grea, solidă și precisă
  • raport preț calitate foarte bun
  • află prețul oficial aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *