Review Hansa ZIM676H – masina de spalat vase accesibila si economica

Un aspect foarte important în alegerea unei mașini de spălat vase este ca această să fie economică. Trebuie să te gândești de câte ori vei spăla vasele cu această mașină și cât consuma ea în tot acest interval de timp. Alegerea unei mașini de spălat vase economice este o necunoscută cu care foarte multă lume se întâlnește, iar dacă vei merge în magazine, cei de acolo îți vor spune că toate masinile de spălat vase sunt economice; ei bine nu este chiar așa. Am căutat pe internet o mașină de spălat vase economică și încoporabilă, iar modelul găsit de mine este Hansa ZIM676H; despre acesta am să scriu acest review.

Înainte de a începe, pot să îți spun că este și una din cele mai accesibile mașini de spălat vase încorporabilă și economică pe care o poți cumpăra cu încredere. Ai să afli mai mute detalii despre cât de bună este, cum este și ce randament are mașina ZIM676H.

Review și păreri Hansa ZIM676H

Cum încorporezi o mașină de spălat vase ?

Mașina de spălat vase este de tip încorporabil, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de o nouă mobilă de bucătărie sau în cazul în care o ai deja, trebuie să o încorporezi. Încorporarea unei mașini de spălat vase este destul de simplă, iar aici trebuie să respecți câteva criterii: să lași spațiu suficient pentru conducte, să folosești o sursă de energie cu pământare și să ai grijă la decuparea mobilei. Dacă le ai acestea în vedere, încorporarea mașinei de spălat nu trebuie să coste prea mult timp și nici prea multă manoperă.

Vecinul meu de sub mine și-a renovat de ceva vreme bucătăria și a ales să își incorporeze toate electrocasnicele posibile; avea nevoie de spațiu, fiindcă bucătăria lui nu are suficient spațiu. Așadar,a ales să încorporeze cuptorul electric, mașina de spălat rufe și mașina de spălat vase. Modelul ales de el a fost acest Hansa ZIM676H, model pe care l-a cumpărat în ideea ce a fi cea mai economică mașină de spălat vase încorporabilă. Zis și făcut; comandă, montare și instalare + utilizare 2 luni.

Vecinul meu are o familie formată doar din 3 membri. Din ceea ce am discutat cu el, pt ca și eu vreau să îmi cumpăr o mașină de spălat vase încorporabilă, am tras o concluzie că dacă vrei o mașină bună, accesibilă și economică, acest model de la Hansa, este o alegere foarte bună.

El mi-a spus ca mașina s-a instalat foarte bine și foarte ușor.  De când o are o folosește de cel puțin o dată pe zi, în special seara, când se adună mai multe vase. Dimineața le scoate pe toate uscate și bine spălate. Are program de funcționare pe noapte, adică spală vasele încep, astfel încât să nu scoată un zgomot mare; în general, mașini de spălat sunt mai silențioase decât cele de spălat rufe; deci nu trebuie să te îngrijorezi de acest aspect.

Toate bune și frumoase, mașina își face treaba foarte bine, spală orice tip de vas foarte bine, iar aici adaug vase pentru copii mici și vase de dimensiuni mari, gen oale sau tigai. Mașina are locaș special, pentru diverse forme de vase, astfel încăt acestea să se fixeze foarte bine atunci când le introduci.

Hansa ZIM676H are o capacitate de 12 seturi, în care poți cuprinde diverse vase și 6 programe speciale pentru diferite nevoi. Din cele mai importante programe,folositoare la vecinul meu, este programul de rapid, care spală vasele foarte rapid și programul de pornire întărziată. Consumul total de apă al acestei mașini este specificat de producător, iar acesta este de aproximativ 3000 litri pe an; o canitate ok, din punctul de vedere al consumului pe lună. Pe zi, mașina nu consumă mai mult de 8 litri, iar aici poți reduce consumul din diverse programe economice, pe care le are în dotare.

Pe partea de calitate, vecinul spune că mașina este foarte ok până acum, ușa este de o calitate bună. interiorul la fel și per total ar zice că este de nota 10. Dacă și vecinul meu recomandă această mașină, cred că ar fi un motiv bun să o recomand și eu mai departe, fiindcă totul merge pe recomandare și încredere. Hansa ZIM676H este o mașină ok, economică, la preț bun și durabilă.

Cel mai mic preț la mașina de spălat vase încorporabilă Hansa ZIM676H este la:

Dacă vrei să afli cel mai mic preț, eu îți recomand să accesezi linkurile de mai jos, în ideea în care unul din magazine, poate pune mașina la o reducere oarecare, care te poate scăpa de ceva banuți în plus. Toate 3 magazinele au produsul sigilat, cu o garanție de 2 ani. Poate la unele, vei prinde și ceva resigilat, dar numai dacă verifici linkurile de mai sus.

Ca și o mică concluzie, pot spune că ma pot baza pe ceea ce spune vecinul meu; este o mașină de spălat vase bună, pe care el o recomandă ca fiind una economică, bună și de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *