Review Heinner Charm HBL-1000BL blender de masa cu vas din sticla

Unul din cele mai bune blendere marca Heinner disponibile pe piața noastră, este modelul Heinner Charm HBL-1000BL. Acesta se remarcă prin simplitatea care reiese din partea de design și prin caracteristicle sale clasice, demne de un blender extraordinar. Este unul din puținele blendere de masă care au o putere mare, sunt foarte ușor de folosit și cel mai important, este fabricat din materiale de cea mai bună calitate.

Cum alegem un blender de masa ?

Blendere de masă, față de cele profesionale, se diferă prin simplitatea lor. Adică ai motorul, vasul și cuțitele de inox. Fără prea multe funcții speciale, ci doar putere mare de zdrobire și o calitate excelentă. Acestea sunt cele mai ușor de folosit blendere, care după cazul de mai sus, trebuie doar să setezi una din cele două trepte de viteză și aproape este gata.

Din punctul meu de vedere, alegerea unui blender de masă bun, poate ține cont doar de câteva aspecte: brand, putere, design și calitate. Dacă blenderul ales de tine, este de exemplu marca Heinner, trebuie să știi că acestea sunt bune, iar reputația mărcii o spune într-u totul. Vrei un blender de masă bun ? trebuie să știi ce putere ai nevoie la el. Pentru un blender de masă, trebuie să ții cont că nu vei toca doar fructe cu el; poate trebuie să blendezi ceva legume sau orice alt ingredient ce necesită acest lucru. Trebuie să fie puternic; să aibă cel puțin 800W. Modelul azi din review, are 1000W, ceea ce înseamnă că este suficient pentru a fi considerat un blender de masă excelent.

Design-ul trebuie să fie simplu. Să aibă butonul de oprire și setare a vitezei; nimic mai mult. Iar ca și calitate, să fie fabricat din materiale bune. Sunt destul de rare blendere de masă din inox, de aceea îți recomand unul din plastic bun, cum ese modelul de mai sus. Vasul să fie din sticlă, deoarece este foarte ușor de curățat. Cam acestea sunt aspectele de care trebuie să ții cont atunci când vrei un blender de masă bun.

Review Heinner Charm HBL-1000BL

Din tot ceea ce am văzut despre acest blender, aș putea spune să este un model foarte reușit și că merită să îi acordăm atenție mare. Datorită acestui motor puternic de 1000W, blendarea gheții, a fructelor sau a legumelor, se face foare ușor. Există video-uri în care este testat acest produs, iar rezultatul este unul foarte bun; sucul este fin, fără bucăți mari și de o consistență bună.

Un alt aspect important al acestui model, este că este foarte ușor de folosit. După folosire trebuie doar să dai un jet de apă rece pe el și este curta. Capacul de pe vas este din plastic care nu reține resturile ce rezultî în timpul blendării, ci acesta se curăță foarte ușor, la fel cu un jet de apă. Vasul din sticlă este foarte bun, fiindcă are gradații în funcție de ceea ce vei pune în el și calitatea acestuia este unua foarte bună. 

Vasul are un mâner ergonomic, tot din sticlă, de care poți manevra vasul în orice poziție, ușor și facil. Sistemul de pornire/oprire este foarte simplu, totul realizânduse prin rotirea butonului din plastic. Acesta este transparent în unel ecazul și are un joc frumos de lumini, atunci când este folosit.

Datorită motorului de putere mare, acest anu este cel mai silențios blendere. Aș putea spune că este la un nivel acceptabil pentru ceea ce oferă acesta. Nu este nici zgomotos și nici silențios; este între cele două extreme.

Aș putea spune că este cel mai bun blender de masă de la Heinner, pe care îl poți avea și tu. Vasul din sticlă are o capacitate de 1,5 litri iar lama este complet din inox. Pe partea de funcții speciale, modelul Heinner Charm HBL-1000BL nu are funcția specială de zdrobire gheață, dar oricum se poate zdrobi gheață cu el, folosind funcția Pulse.

Dacă vei dori să folosești zilnic acest blender, poți să îl lași frumos pe mobila de bucătărie, fiindcă are stabilitate bună, datorită sistemului propriu de anti-alunecare; are picioare din cauciuc, care se lipesc la fel ca ventuzele de orice tip de suprafață. Blenderul de masă, mai are funcția Turbo, pe care o poți folosi pentru a obține un suc și mai ”subțire”.

Preț și ofertă la Heinner Charm HBL-1000BL

Datorită titlului de cel mai bun blender de masă, acest model de la Heinner, este disponibil la majoritatea magazinelor din țară. Oferta pentru acest model este destul de bogată, iar aceasta constă în reduceri în funcție de perioada în care ne aflăm. Pentru asta, am făcut o serie de link-uri de la diferite magazine după cum urmează:

Poți accesa linkurile de mai sus, în ideea în care produsul poate fi la o ofertă bună, gen 10-15% reducere. Fiecare magaizn are produsul în stoc, nou sigilat. Există posibilitatea de a beneficia de transport gratuit, funcție de magazin.

În concluzie, blenderul de masă Heinner HBL 1000BL este un model foarte popular, cumpărat de multe persoane. Puterea și fiabilitatea sunt două aspecte ce se reflectă în totalitate, în acest model. Prețul accesibil este și el un aspect important, care se regăsește categoric.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *