Review la cel mai bun Topper – rezultate dupa 6 luni

Anul trecut am fost nevoie să îmi schimb salteaua de pe pat, deoarece era deja destul de uzată și plină de diferite culori, mirosuri…. plus faptul că calitatea somnului pe ea a scăzut foarte mult, fiindcă arcurile sau din ce era fabricată, nu mai facea față deloc.  Așa am început să caut pe net saltele, cele mai bune saltele pentru celmai bun somn și tot felul de ideei; un prieten însă mi-a schimbat puțin ideea și mi-a recomandat să imi cumpăr un topper. Topper ? ce este acela un topper ? mie imi trebuie saltea, groasă, bună, să pot dormi bine pe ea.

În cele din urmă, am căutat păreri despre toppere și tot felul de review-uri pe net și m-am decis într-un final. Am cumpărat un topper sau mai bine zis cel mai bine comentat topper, cu ele mai bune review-uri și cele mai bune păreri – acesta este modelul. Revenind la partea de a cumpăra un topper…prietenul meu mi-a tot zis despre cat de bun este acesta și cat de bine te scuteșete de toate; bani, timp și umblat după saltele. Mi-a recomandat să imi curăț bine salteaua și să cumpăr acel topper; zis și facut.

Acum să vă spun ceva despre acest topper; în primul rând pot spune că este mai bun decât salteaua nouă, pe care am folosit-o deja de 1-2 ani daca bine țin minte; deci clar mai bun și mai odihnitor. Adică cu salteaua groasă sub topper, ai un suport excelent. Perfect pentru spate, perfect pentru somn bun și perfect pentru sarituri în pat, sau orice altă activitate.  Topperul susține foarte bine poziția mea de somn, cât și a soției mele. Important pentru mine este să nu îmi transpire spatele de la ea și să permită aerului să circule. Mai mult, să asigure tot timpul o poziție cât mai orizontală, pe toată durata nopții și a spatelui.

Calitatea materialelor este foarte bună, se vede când pui mâna pe ea, ca a fost fabricată pentru a rezista bine în timp, atât la exterior cât și la interior. Nu am să intru în detalii privind materialele de la interior, doar pe scurt, pot spune că sunt excelente; își fac treaba foarte bine și nu prezintă urme de uzură după 6 luni în care am dormit pe ea. De departe, este cel mai bun topper pe care îl poți cumpăra la ora actuală.

Alte avantaje ale acestui topper:

  • se poate depozita foarte ușor, în caz de călătorie
  • grosime potrivită de 4 cm
  • se fixează bine pe orice tip de saltea
  • posibilitatea de cumpărare pe dimensiunea saltelei tale – vezi dimensiuni aici
  • are doare păreri pozitive pe internet
  • mai multe zone de comfort pentru tot corpul
  • husă detașabilă
  • preț accesibil – vezi aici

Leave a Reply

Your email address will not be published.