Review masina de gaurit si insurubat Skil Max 2832 Li-Ion

Dacă ești în căutarea unei mașini de găurit și înșurubat semi-profesională pe care să te poți baza și cu care să îți faci treaba, acest model la Skill 2832 Max este una din cele mai bune alegeri pe care le poți face la ora actuală. Preâul pentru acest model nu este unul tocmai mic, iar asta se vede și se remarcă prin calitatea și puterea pe care o are această mașinărie. Eu aș înclina a spune că este o mașină de înfiletat/înșurubat, decât o mașină de găruit în adevăratul sens al cuvântului; mașinile de găurit sunt de dimensiuni mai mare și în cele mai multe cazuri au și percuție. Desigur și acest model este unul foarte bun pentru a face găuri în lemn sau în orice alt material în afară de beton; este perfect pentru a găurii lemnul, pvc-ul și altele.

Pe partea de review la mașina de găurit Skil Max 2832 Li-Ion aș putea adăuga câteva aspecte importante care fac din ea, să fie o alegere foarte bună pentru cei care își doresc o sculă bună, nu chinezărie și nu model contrafăcut sau orice altă denumire. Încă de la început, ai remarcat că mașina de înșurubat Skil Max 2832 are un acumulator Li-ion; despre care pot spune că este foarte bun și destul de durabil, față de multe alte modele de pe piață, mai scumpe. Are 2 acumlatori la cutie cu o capacitate de 1,5Ah care fiecare are o durată de încărcare de aproximativ 2,5 ore. Un timp de încărcare accetabil, la care adăugam autonomia ridicată. Mai exact, poți folosi mașina cu un singur acumulator, câteva ore bune, dacă ai de fieletat holșuruburi în lemn sau rigips, fără a fi nevoie de acumulatorul 2. Dacă o utilizezi ceva mai intens, o sa ai nevoie și de al doi-lea.

Am văzut această mașinărie la un prieten de al meu care monta chiar rigips într-o cameră, care avea undeva la 12 mp ca suprafață; avea de pus rigips pe toți pereții. Cu un singur acumulator, a montat tot rigipsul și încă mai mergea foarte bine și avea putere; deci o mașină de găurit cu autonomie bună, putere ridicată și foarte fiabilă. Cât despre vitez, din specificațiile acesteia reiese o turație de maxim 1600 rpm, ceea ce mi se pare foarte ok. Are sistem de rotire pe încet, funcție de cât apeși pe butonul principal; o chestie foarte bună, pentru zonele în care vrei să înfiletezi ceva la precizie și foarte bun atunci când dai o gaură în lemn sau PVC, unde ai nevoie de o turație mare.

Are sistem de prindere rapidă, bec cu LED pentru a vedea ceea ce lucrezi, deasupra butonului de pornire și o carcasă rezistentă, care dă acea senzație de sculă bună și solidă. Zgomotul este unul normal, mașina funcționează foarte bine, este ușor de mnevrat și o poți folosi chiar și în zone foarte înguste, datorită dimensilor pe care le are. Dacă cumperi de la eMAG această mașină, vei primi un set de capuri pentru filetat.

Pe final, aș preciaza fapcut că cei 2 acumulatori, treptele de turație, calitatea și autonomia acestei mașini de găruit, este una foarte bună, pot spune că Skil Max 2832 Li-Ion este una din cele mai fiabile mașini de găurit pe care le poți cumpăra la ora actuală. Dacă o întreții bine, și ai grijă de ea, te vei putea bucura cel puțin 10 ani de această sculă de calitate.

Cât despre producătorul Skill, aș putea preciza doar faptul că au produse de foarte bună calitate, mult mai bune decât mașinile de înfieltat Bosch la 200 Lei și ca alti producători. Este un produs original skill, produs într-o fabrică specializată și nu replici de modele. Cumpără cu încredere și vei fi mulțumit de alegerea făcută.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *