Review masina de spalat vase NEFF S516T80X1E – un model extrem de silentios

NEFF este unul din cei mai bun producători de mașini de spălat vase încorporabile de pe piață, având peste 20 de modele disponibile în marile magazine online. Una din cele mai bune maşini de spălat vase încorporabilă este modelul NEFF S516T80X1E, din gama premium.

Motivul pentru care am decis să scriu acest review, este pentru a te ajuta să cumperi cea mai bună maşină de spălat vase pentru care merită să dai banii. Am să scriu pe scurt cele mai importante aspecte ale acestui model, după ce am văzut cum spală această maşină la o cunoştiinţă de a mea, care şi-a cumpărat această maşină acum 3 luni.

Cea mai silenţioasă maşină de spălat vase încorporabilă

Am şi eu acasă o astfel de maşină şi pot spune că este cu mult mai silenţioasă decât a mea şi deja m-am gândit să o schimb; pur şi simplu nu îţi dai seama că ai o maşină de spălat vase în living şi nu auzi nici cel mai mic zgomot; a mea scoate sunete chiar şi atunci când trage apa sau când evacuează. Modelul de la NEFF S516T80 nu se aude aproape deloc; cred că scoate undeva la 15-20 db, cu mult sau aproape dublu faţă de un model obişnuit; ei bine aici şi preţul se vede, deoarece eu am dat pe ea fix 1.690 lei; iar diferenţa de preţ este una mare, eu având un model din gama medie.

Nici pe program rapid şi nici pe cea mai încărcată situaţie, maşina nu scoate zgomote aproape deloc. Deci dacă îţi doreşti o maşină de spălat vase încorporabilă şi silenţioasă, acesta este un model pe care trebuie să îl cumperi. Motorul este de tip BLDC, care se remarcă prin cele mai bune scoruri la nviel de ygomot şi eficienţă.

Maşină de spălat vase încorporabilă cu funcţii multiple

În adevăratul sens al cuvântului, această maşină îţi va da mari bătăi de cap, deoarece are o grămadă de senyori şi funcţii speciale, care îţi vor lua ceva timp să te obişnuieşti cu ele şi să le înveşi pe toate. are 5 opţiuni de funcţii suplimentare, indicatori de temepratură, dedurizzare, sare şi soluţie. O chestie faină este sistemul de atenţionare acustică care se activeazâ când programul se termină, precum şi laser cu afişaj pe pardoseală cu timpul rămas pentru programul setat.

La partea de încadrare în mobilă sau cum se poate încorpora această maşină, vei găsi detalii în acest articol; o chestie faină la acest model este că are picioare reglabile pe înălţime, astfel nu vor fi probleme la partea de deschidere a uşii.

Dacă tot veni vorba de uşi, aceasta are toate programele şi detalii pe marginea superioară a acesteia, iar sistemul de închidere/deschidere pare să fie de cea mai bună calitate; garniturile sunt bine etanşate şi cred că ele fac o treabă foarte bună la stoparea zgomotului.

Calitatea per total este foarte bună, bine închegată şi cu finisaje premium din inox. Nu vei găsi la ea peise care să scărţie sau să aibă joc sau să nu fie bine fixate; per total, o maşină foarte compactă, bine construtită.

La interiorul acesteia vei găsi adevărata plăcere; ai rafturi speciale pentru vase tacâmuri şi diferite modele, toate retractabile şi bine gândite pentru a economisi mult spaţiu şi pentru o eficienţă ridicată la spălare. Are tot felul de sisteme reglabile şi rafturi pe care nici nu ştii să le foloseşti, ci doar după o perioadă bună de timp vei putea utiliya la maxim această maşină de spălat vase NEFF S516T80X1E.

Consumul de apă şi energie este acceptabil, deoarece funcţiile şi programele speciale au fost optimiyate foarte puternic, încă pentru energie consumul a fost calibrat la A+++ iar la parte de apă, consumul ajunge undeva la 7-9 litri pe programe normale/1 tură de funcţionare. Pe lângă faptul că este o maşină foarte silenţioasă este una şi foarte economică şi în acelaşi timp prietenoasă cu mediul.

După orice program folosit vei scoate vasele şi tacâmurile uscate şi curate, garantat 100%. Cunoştiinţa mea este foarte mulţumită de alegere făcută, mai ales că au un copil mic care are nevoie de linişte în casă, precum şi de tot ceea ce le oferă această maşină; cu alte cuvinte, o maşină pe care o poţi integra în stilul tău de viaţă.

Părerile pentru acest model NEFF S516T80X1E sunt şi ele foarte bune, iar cei care au cumpărat acest model se declară extreme de mulţumiţi, iar review-urile la nivel global o demonstrează. Pentru a cumpăra acest model şi a verifica cel mai bun preţ, îţi recomand să foloseşti link-urile de mai jos.

Preţ si disponibilitate maşină de spălat vase NEFF S516T80X1E

  • 6 nivele de temperatură prestabilite
  • 12 funcţii speciale pentru o viaţă uşoară
  • capacitate de spălare: 14 seturi
  • sistem de programare întâriziată
  • 8 programe de spălare
  • putere de 2400W
  • nivel de eficienţă energetică A+++
  • uşor şi rapid de montat
  • sisteme inteligente şi afişaj laser
  • verifică preţ aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *