Review: masina de spalat vase slim Electrolux ESL4201LO

Mașinile de spălat slim sunt tot mai populare datorită faptului că persoanele care doresc să renoveze bucătărie, optează pentru acest tip de mașină slim, din motivul spațiului disponibil care este destul de limitat, de mobila de bucătărie sau de suprafața bucătăriei. Așadar, dacă ești în căutarea unei mașini de spălat încoporabile slim sau de lățime mică, acest model Electrolux ESL4201LO. 

Majoritatea mașinilor de spălat vase încoporabile se clasifică după aceste categorii. Acestea fiind spuse, trecem mai departe la partea de review și păreri despre această mașina, care este disponibilă încă de la mijlocul acestui an, la majoritatea magazinelor online. Am să fac și o recomandare mai joc su cel mai mic preț la Electrolux ESL4201LO.

Mașina de spălat vase cu lățime de 45 cm

Există un număr foarte mic de mașini încoporabile pentru vase, care au această lățime. Majoritatea din ele trec cu 10-20 de această dimensiuni. Pentru a monta mașina de spălat vase, îți recomand să citești acest articol. Chiar dacă dimensiunea este destul de redusă anumite funcții speciale nu au fost îndepărtate de la ea. Așadar, amintim câteva din funcțiile speciale pe care le are această mașină și care țin cont la achiziționarea ei.

află cel mai bun preț aici

Mașina are capacitatea de 9 seturi, 5 programe speciale și un număr de 2 coșuri pentru a putea depozita în ea, diversele tipuri de vase. Datorită acestei dimensiuni reduse, spațiul este ok, suficient pentru o familie de 3-4 persoane.  Printre cele mai utile programe menționez: program bio/eco, program rapid, program intensiv și program de protecție impotriva indunației. Din punctul meu de vedere sunt cele mai utile programe, pe care cu siguranță le vei folosi și tu. Ai nevoie să speli rapid ceva vase, o poți face; ai nevoie de un consum minim de energie și apă, o poți face; + toate le faci cu o anumită siguranță, prin programul de protecție impotriva inundației.

Pe panoul de control avem un indicator de sare și un indicator de terminare a programului. Pe partea de consum a mașini, pot spune că consumă ceva mai puțin decât cele cu dimensiuni mari, fiindcă spațiul o limitează și limpezirea/curățirea vaselor se face mai eficient într-un spațiu mai mic.

Un alt factor important de care această mașina beneficează, este clasa bună de eficientă la uscare și spălare, oferit de producător. Cu cât aceasta uscă și spală mai bine, cu atât este mai eficientă.

Foarte important este ca mașină de spălat vase slim să aibă sistemul propriu de conectare ala rețeaua de apă și de canalizare. Acest model le are pe ambele, cu furtune pe fiecare parte. Este foarte bine echipată, mică și utilă.

Păreri despre mașina de spălat Electrolux ESL4201LO

Datorită faptului că est eun model nou, părerile despre ea apar destul de greu. Cei care cumpără, sunt mulțumiți de ea și nu mai au timp să posteze o părere desprea ea; dacă nu erau mulțumiți de ea, cu siguranță postau, fiindcă asta este natura omului.

Din cei care au cumpărat acest model, pot spune că sunt foarte mulțumiți de ea, fiindcă este o mașină mică, slim, silențioasă și își face treaba foarte bine; spală bine, uscă bine și are un spațiu suficient.

Acestea fiind spuse, nu mai rămâne decât câteva cuvinte despre prețul acesteia, care sună astfel: cel mai mic preț la mașina de spălat vase încoporabilă Electrolux ESL4201LO este acesta.

Dacă vrei să o cumperi la cel mai bun preț, îți recomand să accesezi linkul de mai sus fiindcă, doar atunci vei fi convins de acest lucru. Mai mult, dacă o cumperi de la magazinul respectiv, ai transport gratuit la tine acasa și o garanție de 5 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *