Review masina de tocat Zelmer ZMM4283W cu functii multiple

Mașinile de tocat sunt din ce în ce mai practice, fiindcă au tot felul de funcții speciale pentru fiecare lucru în parte. Una din cele mai bune mașini de tocat atât din punctul de vedere al funcțiilor cât și ca calității este modelul Zelmer ZMM4283W. Mașina este disponibilă spre vânzare la foarte multe magazine online, iar cei care au cumpărat mașina, sunt foarte mulțumiți de ea. Curând am văzut mașina de tocat în acțiune, la prietena mea, care tocmai și-a cumpărat-o pentru perioada aceasta în care se pun preparatele la cămară.

Ea avea nevoie de o mașină de tocat roșii, o mașină de tocat carne și de ce nu una pentru a face cârnații la iarnă. O mașină complect echipată, de care te poți folosi de mai multe ori pe an de ea. De ce să cumperi o mașină de tocat carne, care doar toacă carne și nu una care poate face mai multe chestii, foarte bine ? Pentru asta, am decis să scriu acest review la mașina de tocat Zelmer 4283W.

Cum alegem o mașină de tocat carne ?

Prietena mea a ales acest model din punctul de vedere a lucrurilor pe care le poți face cu ea. După cum am scris mai sus, poți face multe cu ea și le face chiar foarte bine. Un alt aspect de care a ținut cont, este marca mașinărieri, care din ceea ce a citit pe internet, este foarte bună. Și eu am ceva electrocasnice mici de bucătărie de la Zelmer și sunt foarte mulțumit de ele.

Calitatea electrocasnicelor Zelmer sunt foarte bune, iar gradul de încredere în această firmă este unul foarte bun. Ei produs o mulțime de electrocasnice mici și mari, iar prin asta ne-a demonstrat că sunt buni și merită să fie luați în atenția noastră.

Din perspectiva mașiini de tocat, aceasta trebuie să fie în primul rând puternică, adică să aibă o putere de minim 1000W și piesele din ea să fie de o calitate foarte bună. Modelul ales de prietena mea, are o putere mutl mai mare, iar cuțiele și peisele ce se schimbă sunt bune, se fixează ușor și arată ca fiind produse cu atenție și de personal cu experiență.

Review și păreri mașina de tocat Zelmer ZMM4283W

Modelul de azi face parte dintr-o serie de mașini de tocat, multi-funcționale, care au doar puteri diferite. Prietena mea a ales acest model care are o putere de 1900W, fiind aproape cea mai puternică din clasa. toate modele au aceleași funcții speciale, utile. Lăsând la o partea acestea, trecem mai departe la ceea ce poate face mașina.

Cât de bine toacă roșii ? face treabă excelentă; are tub special pentru a scoate sosul din roșii. Totul se poate face fără probleme, ușor și rapid. Capacitatea de stoarcere a roșiilor este undeva la 2 kg pe câteva minute, funcție de ce roșii ai; moi sau tari. Stoare foarte bine roșiile, iar rezultatul constă doar într-o coajă subțire de roșie, bine stoarsă. Sita reține foarte bine și semințele, ceea ce este foarte important în prepararea unui bulion sau a unui suc de roșii.

Cât de bine toacă carne ? datorită motorului puternic, mașina Zelmer ZMM4283W toacă foarte lejer orice tip de carne. Totuși carnea bătrână sau cu diferite prostii în ea, este ceva mai greu de tocat. Oricum, cei 1900W se vâd în ceea ce poate și ceea ce face. Trebuie doar să așezi carnea în orificiul special, iar aparatul o trage, în mare măsură.

Mașinăria de tocat carne are o capacitate de tocare, care ajunge undeva la 2kg/minut; funcție de ceea ce vrei. Cuțitul pentru feliere este foarte bun, ascuțit și de calitate. Aceasta are 2 bucăți de site, una pentru a toca mai mare și una pentru mai mic. Acestea se pot curăța destul de ușor, cu un simplu jet de apă.

Are funcție de mărunțire/răzuire – mașina are 2 cilindri speciali pentru a toca morcov sau nucă. Avâand acestea, este perfectă pentru a prepara o prăjitură cu nucă sau pentru a adăuga la mâncare morcov răzălit. Și aceste pise sunt fabricate din inox, ceea ce înseamnă că sunt de o calitate bună.

Poți face cârnați cu ea – da, ai ciit bine. nu mai ai nevoie de acel aparat special pentru a prepara cârnații, ci acum ai acest aparat la care se poate adăuga pisea pentru cârnați. Este foarte util acest aspect, când vrei să faci ceva preparate pe iarnă, în familie. Adaugi pasta pentru ei și pornești aparatul cu această piesă specială.

Calitatea per ansamblu este foarte bună. Unele piese au și plastic în construcție, dar care dă senzație de bun și rezistent. O poți folosi pentru toate cele enumerate mai sus, fără nici cea mai mică problemă. Motorul este puternic, duce bine și se poate întreține ușor.

Prietena mea o recomandă pentru orice bucătărea care își dorește o piesă bună folositoare și pe care o poți depozita în orice dulap de dimensiuni acceptabile. Nu regretă că a dat banii pe ea, deloc. Mașina de tocat o poți cumpăra de la următarele magazine online:

Dacă alegi să cumperi această mașină de tocat Zelmer, îți pot spune că dacă accesezi magazinele de mai sus, o poți prinde la ofertă sau preț redus. Oricare din magazine are produsul pe stoc, sigilat și cu garanție 2 ani.  Alfă chiar tu cel mai mic preț la mașina de tocat Zelmer ZMM4283W, de mai sus !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *