Review NutriBullet Fake – tot ce trebuie sa stii despre el

Cum îți dai seama de un NutriBullet Fake ?

Acum două săptămâni cineva, mi-a facut cadou un Nutribullet 600, de la Delimano. Totul era foarte frumos, până în momentul în care cineva, a venit la mine și mi-a văzut blenderul atât, după care m-a întrebat: cât a costat, pt că voia să își cumpere și el. Am sunat rapid persoana de la care am primit cadoul și mi-a spus că a costat 300 Lei. Prietenul meu a rămas suprins când a auzit de prețul acestuia, care a fost 300 Lei și mi-a zis că nu se poate așa ceva.

Rapid, am intrat pe internet și am căutat prețul la NutriBullet 600 și am constat că nu este acela. Din greșeală am găsit un Nutribullet Fake, care avea prețul meu de 300 Lei. Așa mi-am dat seama că am un blender fake.

Așadar, prin cel mai simplu lucru prin care afli dacă blenderul NutriBullet este replică sau fake, este prețul său. Tot ce este la 300 – 350 Lei, este fake, indiferent că îl găseștei pe OLX sau pe alte site-uri sau la diferite persoane. Prețul unui NutriBullet original, este acesta.

Review NutriBullet 600 Fake

Sincer, din construcția lui și din calitatea materialelor nu mi-am dat seama de la început că am de a face cu un blender fake. Bolurile, aparatul în sine, sunt de o calitate excelentă. Sistemul de cuțite este incredibil de ușor de spălat, la fel și bolurile. sistemul de fixare a bolurilor este și el de o calitate excelentă. Până aici nu mi-am dat seama că este un model fake, deși l-am folosit în fiecare zi.

Totuși, am constatat eu că ceva nu este în regulă cu acest blender si anume: zgomotul era prea puternic atunci când îl foloseam și nu era stabil. Am căutat totuți pe internet și am aflat că un NutriBullet original nu este atât de zgomotos și nu trebuie ținut cu mâna, atunci când funcționează.

Mai mult, acum 2 zile, blenderul a scos puțin fum; nu s-a ars nimic la el și încă funcționează perfect.

Cât despre calitatea pe care o are sucul după folosirea lui, pot spune că este la fel cu a unui blender ca și acesta. Nu toacă la fel de bine ca și unul original, datorită faptului că nu are puterea lui și nici numărul de rotații pe minut, pe care îl are varianta bună.

Cu toate la un loc, calitatea pe care o are acest Nutribullet Fake, este foarte bună la exterior. Motorul putea fi mai silențios și în mare parte nu știu cât va mai rezista. În rest, cuțitele și recipientele sunt de o calitate foarte bună se întrețin ușor și fac pariu că sunt la fel cu cele ale produsului original.

Ce conține cutia unui NutriBullet Fake ?

Blenderul are același piese pe care le are și produsul original. Probabil ambalajul nu este la fel ca și cel original, deci nu îți poți da seama dacă este unul fake, doar după utilizarea sa. Totuși sunt ceva aspecte pe care le găseștei pe internet, despre cum îți dai seama că este fake, din desenele pe care le are la exterior.

Oricum, dacă ai cumpărat un blender NutriBullet și seamănă la inscripții cu al meu, din poze, înseamnă că ai unul fake. Ca și mică părere, pentru cei 300 Lei, el face totuși treabă bună. Se putea ceva mai bine. Alternative la Nutribullet Fake, sunt aceste blendere.

De unde poți cumpăra un Nutribullet Original ?

Magazinul eMAG avea ceva ofertă cu acest produs. Poți consulta acest link pentru a vedea dacă mai există acest Nutribullet original pe stoc, la eMAG. Dacă nu mai este, eu îți recomand aceste alternative! Nu cumpăra nici un Nutribullet la 350 sau 300 Lei, pentru că este FAKE!

Nimeni nu vinde un produs original la acel preț, pentru că blenderul este foarte bun și nimeni nu îl vinde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *