Review Nutrition Mixer – pret si pareri bune

Una din cele mai bune alternative la Nutribullet 600, este acest model proaspăt lansat pe piața din România, este Nutrition Mixer. Este un produs foarte popular, deoarece a devenit vedetă la televizor, iar majoritatea programelor de nutriție, recomandă acest blender Nutrition Mixer.

Recent am avut ocazia să vâd în realitate acest blender, despre care am auzit doar păreri pozitive. Față de originalul Nutribullet, acest model este ceva mai mic, atât ca și dimnesiuni, cât și la putere. Am văzut acest Nurition Mixer la un prieten de familie, care tocmai l-a comandat de pe siteul acesta.

Am văzut și eu multă reclamă la televizor pentru acest blender și cred că ar fi bine să scriu un review adevărat despre el, care să cuprindă; ce anume poate și dacă este bun acest Nutrition Mixer.

Review Nutrition Mixer

Cât de bun este Nutrition Mixer ? – este bun, iar pentru a dovedi acest lucru îți spun din ceea ce am văzut și am auzit. Blenderul este destul de asmănător cu Nutribullet, dar are aproape aceleași specifiicații. Datorită puterii sale de 700W, îl putem încadra în categoria celor puternice, adică, blendere care zdrobesc foarte bine. Potrivit descrierii sale, Nutrition Mixer poate ajunge la 18.000 rotații pe minut, suficient pentru a face un suc fin și plăcut.

Este silențios, chiar dacă are 700W, deoarece producătorul a ales un body foarte bine izolat fonic, astfel încăt să poți face orice suc dorești, fără prea mult zgomot. Pe o scară de la 1 la 10, îi pot acorda nota 7,5 la capitolul ”silence”. Punând aceste aspecte în evidență, pot spune că Nutrition Mixer este un blender foarte bun, care se poate apropia de Nutribullet, cu brio.

Din ce materiale este produs Nutrition Mixer ? – la fel ca și Nutribullet, acest blender este produs din plastic de foarte bună calitate. Atât vasele cât și cele două accesorii de cuțite, sunt fabricate din plastic premium; adică se curăță ușor, sunt solide și nu vei avea probleme cu ele din punctul de vedere al rezistenței în timp.

cumpara blenderul cu 100 lei reducere acum – vezi aici oferta oficială

Cele două vase sunt din plastic tare, exact ca și cel de la Nutribullet; adică calitate premium. Cuțitele sunt din inox și nu rețin murdărie deloc. Se pot spăla cu un jet de apă, foarte ușor.

Ceea ce îmi place mie la acest mini Nutribullet, sun dimensiunile lui, ceva mai reduse. Adică este mai ușor de depozitat în bucătărie și parcă se combină mai bine cu electrocasnicele mele din bucătărie.

Ce accesorii are Nutrition Mixer ? – la cutie, el vine cu 1 vas pentru mărunțire și măcinare, precum încă 2 vase pentru diferite scopuri; de exemplu, poți lua un fresh proaspăt, cu tine oricând folosind unul din cele două vase de 350ml. Vasul principal, este de 750 ml suficient pentru a prepara un suc la 2-3 persoane.

Este excelent pentru un stil de viață sănătos, în cadrul căruia se consumă fructe și legume.

Nutrițion Mixer mai are în dotare un capac pentru a strecura diferite sucuri, un capac pentu a sigilat oricare vas și încă un capac pentru tocare.

Păreri Nutrition Mixer

Majoritatea persoanelor care au cumpărat acest produs, sunt foarte mulțumite de el. Este o alternativă mai accesibilă față de Nutribullet, care are și acum un preț mare. Din ceea ce am văzut la prietenul meu, blenderul toacă bine orice tip de fructe sau legume, cu mici excepții, pe care le poți întălni la orice blender.

Cel mai important, este funcționalitatea lui, adică se poate folosi foarte ușor și este silențios. Acestea două sunt puncte foarte importante, pe care eu le apreciez foarte mult. Părerea mea este una foarte bună despre acest Nutrition Mixer, iar din acest motil îș recomand și pentru tine.

Preț blender Nutrition Mixer

Probabil deja ai văzut oferta la Nutrition Mixer, de la televizor. Dacă vezi cumpăra de aici acest blender, ai bonus accesoriile menționate mai sus. Tot de la ei, vei avea o garanție de 6 luni, ceea ce este foarte importantă, findcă există numeroase site-uri care vând produs fake, pentru care nu oferă garanție.

Cel mai mic preț la Nutrition Mixer este acesta – la magazinul aloshop.tv. Îl poți comanda de la ei, iar blenderul va ajunge la tine în 48 de ore. Are cel mai bun preț, la ei. Restul magazinelor, în vând la un preț ceva mai mare!

Eu ți-l recomand ca și un aparat care poate să îți transforme stilul de viață normal, într-unul foarte sănătos!

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *