Review perie rotativa MYRIA MY4130/HB761

Acum câteva zile am cumpărat pentru prietena mea această perie rotativa MYRIA MY4130/HB761, deoarece avea nevoie maximă de ea. Am ales să o comand de la eMAG, unde am găsit-o la cel mai mic preț. După o zi, peria mi-a ajuns acasă, având ceva timp să îi fac câteva poze pentru review.

Azi am avut ocazia să testez ce poate această perie, direct pe părul ei. Din punctul meu de vedere, ca începător sau mai bine zis, ca fiind prima mea experiență cu un asemenea aparat, aș putea zice că am făcut o alegere foarte bună cu această perie rotativă Myria MY4130. Am început să o folosesc pe părul prietenei mele și am constatat că își face treaba foarte bine.

Review perie Myria MY4130/HB761

Peria nu este cea mai scumpă și nici cea mai ieftină de pe internet, deci nici nu aveam așteptări mari din partea ei. La captiolul calitate, perie este fabricată dintr-un plastic bun, are mâner solid și butoane bune; butoanele sunt poziționate foarte bine, astfel încăt, în timp ce făceam părul bucle, puteam manevra cu ușurință perie, în ce sens doream.

Butonul pentru trepte dă feelingul de bună calitate, iar cel pentru rotație la fel. La partea de accesorii, peria rotativă Myria HB761 are doar un accesoriu în plus; adică încă o perie de diametru mai mic, din plastic bun. Peria rotativă principală care vine instalată din cutie pe ea, este cea cu inveliș ceramic. Cât despre cea cu inveliș ceramic, pot spune că nu se lipește de păr și nu îl ionizează, după cum spun părerile utilizatorilor, care cred eu că nu au testat deloc această plată; sau nu au știut să o utilizeze corect.

Peria cu înveliș ceramic are acele firecele din plastic destul de firave, care cred eu că după câteva luni bune, la o utilizare deasă, se vor curba în cele din urmă. Totuși, există și a doua perie, care se poate folosi atunci când prima este prea uzată.

Cum trage părul peria MYRIA MY4130 ?

Din ceea ce am văzut eu și am simțit, peria trage părul și îl învărte pe perie, cu o putere acceptabilă; adică dacă era ceva model mai puternic, trăgea prea tare părul, riscând să apară dureri pe suprafața scalpului. Eu zic că peria are o putere numai bună pentru a face bucle și alte șmecherii.

Peria are 3 trepte

Prima treaptă este pentru a coafa la rece; a doua treaptă este pentru persoanele care doresc să aranjeze părul la o temperatură medie, iar treapta 3, pentru păr care se aranjează greu. Eu am folosit treapta 2 pentru părul prieteni mele, care din ceea ce am înteles eu, se aranjează foarte greu; este creț (tare creț).

Ceea ce nu mi-a plăcut pe treapta 2, este că peria emană o căldură mare. Deci excelentă pentru situația în care tocmai ai ieșit de la duș și dorești să îți faci părul cu această perie Myria MY4130/HB761.

La rece nu am testat-o, dar cred că face aceeași treabă bună, ca și în cazul când o folosești pe temperatură ridicată. Ambele perii ce vin la pachet, se pot schimba cu o simplă apăsare pe buton din vărful fiecareia.

Părerea mea despre peria rotativa MYRIA MY4130/HB761

Pot spune că este o perie care și-a meritat banii. O poți face cadou sau o poți cumpăra pentru tine, să o folosești de 1-2 ori pe săptămână și vei avea satisfacția ca ai dat banii pe ceva bun. Am uitat să menționez, faptul că peria are două sensuri de rotație, care se actionează de cele două butoane. Din experiență îți spun că se manevrează ușor, se întreține ușor și face treabă bună. Păcat că nu pot pune poze cu părul prietenei mele să vedeți diferența înainte/după ( păr aranjat fără experientă anterioară ).

De unde poți cumpăra peria Myria HB761 ?

Peria o poți comanda de la orice magazin online. Eu însă îți recomand să o cumperi de la eMAG, fiindcă are preț bun și livrarea este rapidă. Dacă nu îți convine produsul, îl poți returna rapid, fără probleme. Perie resgiliată nu există, deoarece cei ce au cumpărat acest model, au fost mulțumiți pe deplin de ea. Pentru cei 64 Lei ( la eMAG) eu îți recomand să o cumperi cu încredere !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *