Review Philips HC3420/15 – preț si calitate bună

Acum câteva zile am avut ocazia să văd în acțiune aparatul de tuns Philips HC3420/15, la un prieten acasa. Avea de tuns pe baiatul lui, în vârstă de 14 ani, căruia îi trebuia o tunsoare simplă. Am asistat aproximativ 15 minute la tuns, timp în care mi-a povestit de unde și cum și-a ales un aparat de tuns părul și desigur, mai multe păreri despre acest model Philips 3420.

Din ceea ce mai imi amintesc, mi-a zis că a acumpărat aparatul de tuns, de aici, la un preț acceptabil. El avea nevoie doar pentru a-l tunde pe bătatul lui; nu avea nevoie de un aparat special, ci doar unul cu care să îl poată mulțumi pe el.

Păreri aparat Philips HC3420/15 după câteva luni de folosire

După o perioadă lungă de folosire, prietenul meu a spus că este foarte mulțumit de acest aparat. Desigur, pentru a afla dacă tunde bine, am întrebat pe baiatul lui, care mi-a dat și el același răspuns pozitiv și anume că tunde bine. Poate nu sunt 100% explicit, dar atunci când spun că tunde bine, fac referire la faptul că taie foarte bine părul, nu agață și se comportă excelent.

Cât despre folosirea lui fără cablu, prietenul meu mi-a zis că bateria ține maxim 30-40 minute, la ceea ce îl folosește el. Mai exact, băiatul are un păr des, scurt, ceea ce folosește bateria într-un mod ceva mai serios.

Timpul de încărcare adevărat, este de peste 4-5 ore. Acesta fiind singurul minus al acestui Philips HC3420.

Pe partea de design și construcție, aparatul de tuns arată foarte bine, este ușor de folosit și se poate ține în mână cu lejeritate. Butoanele pentru trepte, oprire/pornire, sunt poziționate bine, astfel încă poți modifica treaptă printr-o simplă împingere a butonului. Mașina are 13 trepte, din care, conform spuselor prietenului meu, vei folosi maxim 5-6. În rest, nu prea ai la ce să le folosești.

Prietenul meu este foart emulțumit de aparat, băiatul și mai mulțumit, iar eu îți pot recomanda să îl cumperi cu încredere, deoarece nu vei fi dezamăgit de el.

Review Philips HC3420/15

Aparatul de tuns are capacitatea de a tăia firul de păr de la 0,5 mm până la 23 mm. Suficient pentru o aranjare a părului care să arate excelent. Aparatul benficează de un sistem simplu de detașare a lamerlor, ce facilitează curățirea lor într-un timp foarte scurt.

Lamele sunt fabricate din materiale ce nu necesită lubrifiera lor în timp, ceea ce constituie un avantaj atât estetic cât și economic.

Mașina face parte din seria StellSeries 3000, modele ce au înregistrat vînzări foarte bune în România. Modelul 3420/15 este încă la mare căutare, datorită designului și a funcțiilor sale și nu în ultimul rând, datorită prețului accesibil pe care îl are.

Preț aparat tuns Philips HC3420

Prietenul meu a achiziționat acest aprat de tuns părul HC3420 de la Philips de la cel mai mare magazin online din țară. L-a prins la reducere, la un preț foarte atractiv. Mai mult, ai transport gratuit dacă treci de 100 Lei și posibilitatea de a returna produsul fără nici o problemă.

Ca și recomandarea, ”de la ce magazin să cumpăr acest aparat Philips 3420, eu îți spun să accesezi link-ul de mai sus și să îl comanzi, deoarece ei au cel mai mic preț pentru el; am căutate și pe alte site-uri și toate au prețul mai mare cu 40-50 Lei.

Păreri cumpărători la aparatul de tuns Philips 3420

Din ceea ce am văzut și am citit pe internet, am văzut siutația în următorul mod: jumătate din cei care au cumpărat acest model sunt nemulțumiți, iar jumătate sunt mulțumiți. Dacă nu vedeam în realitate cum tunde acest aprat, le dădeam dreptate celor care sunt nemulțumiți de el.

Însă, din ceea ce am văzut eu, cred că cei care sunt nemulțumiți de el, ori nu știu să îl folosească corect, ori îl folosesc unde nu trebuie ori face reclamă negativă la acest model. Pentru prețul lui accesibil, nu trebuie să așteptări ca și la un model de peste 400 Lei. Modelul Philips 3420 face parte din categoria aparatelor de tuns părul accesibile, ceea ce înseamnă că au un raport preț calitate ok.

Eu îl recomand pentru tine, care îți cumperi primul aparat de tuns părul și nu numai. Dacă știi să foloseși un astfel de aprat, vei fi mulțumit și dacă ești la un nivel superior, unde aspectul contează foarte mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *