Review Philips Viva Collection HR7762/00 – robot de bucatarie multifunctional

Un robot de bucătărie trebuie să îndeplinească funcțiile teoretice ale unui robot, care să te ajute cu adevărat în bucătărie. Unul din roboții de bucătărie multifuncționali pe care te poți baza și care îți face treaba foarte bine în locul tău, este modelul nou de la Philips, seria Viva Collection, model HR7762/00. Este un robot care a apărut foarte recent pe piața noastră și care se remarcă prin această muntifuncționalitate de care te poți bucura chiar tu. În ideea în care ești interesat de un robot multifuncțional Philips, am decis să scriu acest articol de tip review, la robotul Philips.

Înainte de a trece la partea de review, trebuie să știm cum alegem un asemenea robot și pentru ce îl folositm. Așadar, întrebarea este:

Cum alegem un robot de bucătărie multifuncțional ?

Alegerea unui roboto de bucătărie este întotdeauna o chestiune foarte greu de dus la capăt. Există o mulțime de producători autohtoni care produc aceste modele iar oferta este foarte bogată. În cazul în care vrei un robot de bucătărie bun, recomandarea mea este să cumperi după brand și cât de multe poate să facă; cu garanția să le facă bine pe toate. De exemplu, acest Philips Viva Collection HR7762/00 este un robot foarte bun, apărut nou și de brand bun. Face foarte multe și le face chiar foarte bine.

Un alt aspect de care să ții cont la alegerea unui robot de bucătărie bun, este calitatea. Cu cât vei face mai multe cu atât acesta se va uza mai mult în timp. Nu alege un robot ieftin, de proastă calitate, pentru că vei ajunge să regreți. Pentru prețul acestui HR7762, pot spune că este o alegere bună, din punctul de vedere al prețului. Raportul calitate preț este excelent.

Păreri și scrut review la Philips Viva Collection HR7762/00

Pe partea de multifuncționalitate, acest robot de bucătărie este foarte bun. Are 9 piese în dotare + vasul principal pentru diferitele operațiuni. Este un robot pentru legume, fructe și chiar mai mult. Poți toca, felia, mărunți, frământa și a măcina diferite ingrediente. Motorul de 750 W, este unul foarte fiabil, adaptabil pentru fiecare operațiune la care vrei să îl folosești. Pentru blender, motorul acesta este foarte bun și puterea lui se vede în tot ceea ce faci.

Robotul are sistem de pornire și setare a treptei de putere, cu un buton rotati de calitate, fiabil și foarte ușor de folosit. Capacitatea bolului este de 1,5 litri, spațiu suficinet pentru a toca vinete sau roșii sau orice alte legume/fructe. Cuțitele sunt din inox, deci calitatea lor este foarte ok. În totalitate, 28 de funcții speciale pentru fiecare piseă pe care vrei să o folosești.

Cât despre calitatea robotului multifuncțional, pot spune că este foarte ok. Chiar dacă este din plastic, este un plastic de bună calitate, solid și care va rezista foate bine în timp. Sistemul de prindere a fiecărei piese este foarte bun, fiecare fixânduse bine la locul iei. Philips a făcut treabă bună cu această parte de multifuncționalitate, care îmi place foate mult.

Am văzut zilele acestea robotul în magazin și am rămas uimit câte piese are; mai mult, robotul are la pachet o cutie specială pentru a depozita piesele care vin la pachet, pentru a nu le pierde și pentru a fi la îndemână într-un timp scurt.

Robotul are sistem de stabilitate bazat pe niște picioare din cauciuc, care face priză foarte bună pe orice tip de suprafață. Motorul este destul de greu, iar acesta îi conferă și mai bună stabilitate. Dimnensiunile nu sunt atât de mari, iar asta îl face ca să poată fi depozitat în spații mici, chiar fără cutia lui.

Cu acest robot poți toca legume foarte bine, poți frământa altuat și poți face un suc de frcute delicios. Cei care au cumpărat acest robot sunt mai mult decât mulțumiți de el. Totuși, unii din ei nu sunt chiar atât de mulțumiți fiindcă nu știu să îl folosească cum trebuie sau nu au grijă de el.

Părerea mea este că, robotul Philips Viva Collection HR7762/00 este un produs foarte bun, pe care te poți baza, de calitate și de care cumpărătorii sunt mulțumiți. Fabilitatea și multifuncționalitatea este cel mai important aspect pe care poți să îl iei în considerare. Dacă vrei un robot bun, acesta poate fi următorul tău produs de bucătărie.

Preț și disponibilitate Philips Viva Collection HR7762/00

Am studiat puțin piața privind prețul acestui robot de bucătărie și am ajuns la următoarea concluzie: magazinele cu cel mai bun preț la acest model sunt următoarele:

Eu iti recomand sa accesezi fiecare link de mai sus, pentru ca poate prinzi robotul la oferta buna ! Toate magazinele de mai sus au produsul cu 2 ani garanție si posibilitatea de retur facilă și rapidă. Produsul este sigilat, iar la unele magazine ai posbilitatea să îl cumperi resigilat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *