Review placa Surker SA-999 – pareri si pret la eMAG

De ce să îți cumperi și tu placa pentru creponat părul Surker SA-999 ?

Ei bine dragile mele eu una sunt înrăită după tot ce înseamnă noile tehnologii de aranjare a părului. Într-o vreme chiar umblam pe la saloane și hair styliști în dorința de a îmi aranja cât mai frumos podoaba capilară creață până la ultima șuviță. Însă când acest lucru a început să fie din ce în ce mai costisitor și nu mai reușeam să îmi permit, am încercat soluții alternative și le-am găsit pe cele care sunt cele mai bune pentru mine.

După căutări și informări succesive am descoperit o gamă variată de produse de la Emag care îmi oferă efectul dorit la un super preț ! Așa este și placa pentru creponat părul Suker SA-999 care mi-a oferit posibilitatea aranjării mult mai rapid și mai ieftin.

Vă vorbesc despre o placă foarte accesibilă pe care o puteți găsi aici și care arată cam așa:

Această placă minunată, căci așa îmi place să vorbesc despre produsele mele preferate, m-a ajutat să nu mai cheltui 50 de lei săptămânal la saloane pentru a obține o coafură creponată, ci doar o sumă modică investită O SINGURĂ DATĂ prin achiziție! Puteți și voi să o comandați  chiar acum de la Emag și beneficiați de o reducere cu 14% din prețul inițial!

Deci, cum spuneam, acum puteți fi și frumoase și cu o parte din bănuți în buzunar! Fără saloane, fără bani în plus!

Rezultate placa pentru creponat Surker SA 999

Tehnologia de realizare a plăcii îți permite o încălzire foarte rapidă a dispozitivului (temperatură de încălzire de 140-180 grade)  și astfel o utilizare în TIMP RECORD fără grija deteriorării, placa fiind dintr-un material de generație nouă PTC care rezistă și la folosirea pe perioade îndelungate la o temperatură constantă : prin urmare este mai mult decât excelentă pentru toate femeile cu păr lung și care necesită o insistență mai mare pe fiecare șuviță!

Pe lângă toate aceste avantaje de rapiditate, calitate și folosire îndelungată, placa vine cu un kit de capete interschimbabile astfel încât nu va trebui să vă cumpărați un alt produs pentru îndreptat sau ondulat: ci vă puteți schimba coafura prin simpla răsucire a butonului roșu aflat îm capătul plăcii, deoarece acesta permite comutarea rapidă pe modul de ondulare, creponare sau îndreptare ! Veți fi de nerecunoscut în fiecare zi datorită multifuncționalității acestui produs!

Cât despre datele tehnice ale plăcii, caracteristicile sunt foarte bune, iar acest lucru la un preț foarte mic !

Scurt review dupa folosire

Placa dispune de un cablu lung de 2 metri, astfel dacă priza este departe de oglindă, s-a rezolvat și această problemă ! Acum puteți sta liniștite în fața oglinzii și vă puteți admira și ajusta perfect buclele realizate cu acest dispozitiv minunat !

În plus pentru o și mai simplă utilizare, placa dispune de un indicator LED de pornire/oprire, având o dimensiune de doar 30 cm, acest lucru făcând-o foarte ușor de depozitat, iar în cazul în care aveți un eveniment spre seară o puteți pune rapid într-o geantă sau trusou, alături de farduri și hainele de schimb pentru a o utiliza chiar înainte de eveniment și a avea o imagine impecabilă !

Despre modul de folosire nu trebuie să vă faceți probleme căci placa vine cu instrucțiunile de utilizare de rigoare care sunt explicite, în plus vă puteți uita oricând pe canalele media pentru a vedea cum să vă creați cu această placă o coafură creponată inovativă și adaptată perfect stilului vostru!

Deci, nu mai ezitați, stocul Emag este limitat ! Comandați acum și nu veți regreta alegerea !

Până data viitoare vă pregătesc alte surprize și inovații accesibile tuturor și de efect, la fel ca cele obținute cu această placă !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *