Review Purificator de aer Dyson Smart Pure Cool Link TP02

Unul din cele mai bune brand-uri de electrocasnice la nivel mondial, Dyson, intră pe piața din România cu o serie de purificatoare de aer foarte bine cotate. Momenta, Dyson are pe site-ul oficial nu mai mult de 4 modele purificatoare de aer, care se vând foarte bine, încă de la lansare; de ce? pentru că și-au făcut deja un renume iar calitate produselor este mai mult decât bună, raportată la preț și calitate. Cu toate acestea, am ales să review pentru purificatorul de aer Dyson Smart Pure Cool Link TP02; în continuare te invit să citești mai multe păreri, comentarii și date tehnice despre acest model.

Încă de la început, trebuie să știi că modelul menționtat mai sus este cel mai accesibil din gama Dyson. Smart Pure Cool Link TP02 costă pe site-ul oficial fix 2.199 Lei, cu o reducere de 100 Lei, la momentul în care am scris acest articol; poți verifica aici dacă prețul este la fel sau are o reducere mai mare.

Păreri și comentarii pentru Dyson Smart Pure Cool Link TP02

Din părerile celor care au cumparat acest purificator de aer accesibil marca Dyson, am concretizat mai jos tot ceea ce este important de știut la acest model și anume:

 • este foarte ușor de folosit, intuitiv
 • aplicație specială Dyson Link foarte utilă și simplificată
 • calitatea materialelor intodeauna premium
 • setări prestabilite, extrem de ușor de programat
 • filtru HEPA adevărat, care reține ceea ce trebuie
 • ergonomic, util, economic, silențios

Cei care au cumpărat acest produs sunt foarte mulțumiți de calitatea, eficiența și utilizare acestui purificator de aer. Din punctul meu de vedere, aceste 3 punce trebuie să fie esențiale, atunci când vrei să cumperi un purificator de aer pe care să te poți baza și poți să stai linișiti că își face treaba 100%. Utilizarea acestuia prin aplicația dedicată Dyson Link, face ca acest purificator să fie echipat de top 2020, având o multitudine de facilități direct în aplicație, pe care să le poți folosi ori de câte ori ai nevoie de ele. Noapte, stând în pat, poți porni sau opri sau seta pe o anumită treaptă purificatorul de aer, fără a fi nevoie să te deplasezi la aparat.

Design-ul Dyson Smart Pure Cool Link TP02 este unul special; cu siguranță vei primi întrebări de genul: cum funcționează acest purificator de aer și care este capacitatea lui de filtrare aerului, precum și pe unde o face. Ei bine, cei de la Dyson au poziționat filtrul HEPA de particule în partea de jos a acestuia, iar la partea de sus, au montat părțile de ventilare, pentru un aer plăcut atât ca viteză cât și ca direcție.

Cu siguranță acest model, poate reține cele mai mici particule de praf și bacterii care se regăsesc în aerul din camera ta, deoarece are filtru HEAP real de sticlă, care este cel mai bun filtru existent pe purificatoarele de aer; și reține, nu toate purificatoarele au acest model de filtru! acesta are certificat standardul EN1822.

Mai mult, purificatorul dyson TP02 are și telecomandă integrată, cu sistem magnetic de reținere pe suprafața superioară a acestuia, precum și un buton manual pentru setarea treptelor de viteză, în cazul în care nu ai nici telecomanda și nici telefonul la îndemână.

Câteva detalii tehnice care îl recomandă pentru cel mai accesibil purificator de aer, marca Dyson

 • nivelul de zgomot ușor sub media purificatoarelor de aer – 63dB
 • consum redus de energie – foarte important pe perioada verii
 • sistem de rotire automat, funcție de setarea stabilită
 • până la 290 litri de aer pe secundă dirijați în încăpere
 • pretabil pentru apartamente de până la 100mp
 • sistem de purificare eficient
 • sistem de răcire a aerului
 • funcție de ventilare simplă
 • ușor, mobilitate crescută
 • durabilitate specifică produselor Dyson

Având toate aceste elemente pozitive, iar cumpărătorii fiind mulțumiți de această alegere, aș putea spune și eu că acest model Dyson Smart Pure Cool Link TP02 este unul din cele mai bune și mai accesibile purificatoare de aer de pe piață, la ora actuală; acesta îmbina perfect designul modern cu funcționalitățile din aplicație, iar rezultatul este cel dorit și anume: un aer mai curat și mai lipsit de bacterii și viruși în încăpere.

Cred că este un model de bază, de la care se poate pleca atunci când îți cumperi un purificator de aer sau să îl ai ca și model de comparație cu alte purificatoare de top; ceea ce este cel mai esențial la un purificator, se găsește întru totul, la acest model.

Recomand să folosești siteul oficial Dyson pentru comandă, deoarece ei au cel mai bun preț și parte service, la aparatele lor. Mai sus ai link spre site-ul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *