Review Samsung DV90T6240LX/S7

Unul din cele mai nou uscătoare de rufe Samsung este disponibil începând de azi în România prin intermediul distribuitorilor oficiali. Noul model de uscator Samsung DV90T6240LX/S7 aduce ele mai noi tehnologii și un design cu totul nou, pentru ca uscarea rufelor să se ridice la un nou nivel, cel al așteptărilor tale.

Uscătoarele de rufe au devenit foarte populare datorită faptului că spațiul pentru uscarea rufelor este inexistent sau mic, provoacă umiditate în apartamente și timpul de uscare natural crește considerabil pe timpul rece. Una din cele mai buna uscătoare de rufe Samsung este noul model DV90T6240LX, despre care azi am să scriu câteva păreri după ce un coleg de-al meu și-a cumpărat acest model și se pare că este peste așteptările sale.

Review si păreri la uscator de rufe Samsung DV90T6240LX/S7

După ce am disctat cu el despre acest uscător de rufe nou, am decis să scriu mai departe un articol de tip review în ideea în care dorești să cumperi acest model. După ce a citit și el păreri despre Samsung DV90T6240LX/S7 și articole în care erau recomandate uscătoarele rufe separate de mașinile de spălat rufe 2 in 1, a decis să achiziționeze acest model nou, generație nouă.

Recomandarea mea dacă vrei îți cumperi o mașină de spălat rufe cu uscător este să mergi pe varianta simplă de mașină pentru rufe și separat un uscător de rufe. Randamentul este mai mare, banii economisiți sunt mai mulți și totul este mult mai simplu. Dacă merită sau nu mașinile de spălat rufe cu uscătoare recomand acest articol.

Uscător de rufe Samsung cu pompă de căldură

Samsung a ales varianta cea mai bună și a ales să pună în acest aparat de uscare rufe, o pompă de căldură. Aceasta funcționează pe principiul absorției de umiditate din rufe și ntorducerea unei temperaturi ridicate prin fibrele hainelor, pentru a face uscarea corespunzătoare. Cu anumite funcții și sisteme patentate Samsung, devine cel mai bun prodcător și cel mai eficient în categoria uscătoarelor de rufe.

În această combinație, Samsung realizează una din cele mai bune uscătoare de ufe pe care le poți cumpăra la ora actuală pe piața din românia. Randamentul a fost maximizat în proporție de 98-99%, iar rufele scoase din aceast model de uscător sunt foarte uscate și foarte pufoase. Asta o spune și colegul meu care folosește deja mașina de uscat rufe de aproximativ 2 luni.

Rufele îi sunt uscate, fără scame și pufoase de parcă ar fi călcate. Uscarea se face foarte bine, față de modelul pe care l-a avut anterior, care scotea hainele umede, pline de miros neplăcut și pline de scame, cute. Erau greu de călcat și trebuiau puse la uscat natural. Cu acest model de uscător, colegul meu nu își mai face probleme la cum vor arăta hainele după uscător, fiindcă acesta își face treaba foarte bine.

Uscător de rufe cu conectivitate Wi-Fi și funcții dedicate

Poate cele mai noi tehnologii pe care trebuie să le aibă uscătoarele de rufe se regăsesc în acest model: conectivitatea Wi-fi cu aplicație dedicată din care vizualizaezi programul selectat, timpul și cât de bine sunt uscate hainele. Se poate programa mașina să pornească întărziat.

Pe lângă acestea, mașina este echipată cu sisteme și funcții precum: AI control care memorează pe termen lung opțiunile tare preferate și în funcție de încarcare, va selecta programul favorit și frecventat de tine; cu alte cuvinte, ghicește ce vrei să faci cu ea.

HygeneCare este o funcție specială prin care pompa de căldură eliberează o temepratură foarte mare pentru a elimina bacteriile în proporție foarte mare, pentru ca tu să te bucuri de o calitate sporită și fără germeni sau bacterii.

QuickDry este unul din cele mai utile programe, dacă ai haine umede și trebuie să le îmbraci rapid. În doar 35 de minute poți avea o anumită cantitate de haine uscate foarte rapid și fără nici o cută; hainele sunt perfecte, pufoase și numai bune de luat pe tine. Cred că acestea trei funcții și programe sunt cele mai utile și cel mai des folosite; desigur uscătorul are mai multe, dar am să te las să le descoperi singur sau mai jos.

Uscător de rufe cu ușă reversibilă Samsung

Probabil este o noutate, dar acest model are ușă reversibilă pentru a putea fi schimbată, funcție de spațiu în care îl vei monta. Este o chestie nou la uscătoarele de rufe, fiindcă majoritatea din ele au ușă fixă și trebuia să cumperi un model funcție de cum va fi poziționat și de deschidere. Cu acest aspect Samsung pune încă un plus la uscătoarele de rufe și le face să fie mult mai versatile.

Uscătorul de rufe Samsung DV90T6240LX/S7 se poate suprapune cu orice mașină de spălat haine compatibiliă cu acest separator sau kit suprapunere pentru uscătoare/mașini de rufe. Recomand achiziționarea unui astfel de separator, pentru a economisi spațiu. Prețul este bun iar colegul și-a cumpărat la pachet cu uscătorul acest kit.

Uscător de rufe Samsung silențios și eficient

Din spusele colegului meu, uscătorul Samsung este mult mai silențios față de mașina de spălat haine. Conform producătorului acest model are un nivel al zgomotului de 63dB nivel care îl clasează doar pe clasa medie și nu pe cea mai silențioasă.

Totul se datorează faptului că acest uscător are o capacitate mare și are o pompă de uscare puternică. Pompa este acționată de un motor cu putere mare, care a fost special gândit pentru a face uscarea rufelor să fie foarte bună și mulțumitoare. Poate singurul minus al acestui model, este nivelul mediu de zgomot, dar care are o eficiență aproape de maxim. La fiecare uscător, există și un punct minus, fie că ne place sau nu.

În concluzie, pot spune că și eu m-am convins de acest model și de ce mi-a spus colegul meu. Calitatea interioară este foarte bună, nivelul de consum electric este redus și eficiența este maximă. Scamele se adună rapid și capacitatea vasului pentru scame este mare, direct proporțional cu capacitatea uscătorului. Semnul că uscă hainele într-un mod foarte plăcut, este existența scamelor la finalul programului.

El recomandă mai departe acest uscător de generație nouă, cu calitatea Samsung în el și cu un randament maxim.

Uscător de rufe Samsung DV90T6240LX/S7

  • cea mai nouă generație de uscătoare Samsung
  • peste 15 programe dedicate pentru toate hainele
  • senzori speciali de umiditate și temperatură
  • randament foarte mare la uscare – capacitate de 9kg
  • program rapid de uscare la 35 minute – foarte util
  • 8 funcții speciale pentru ușurință la uscare
  • 3 tehnologii noi și patentate Samsung – testate și verificate
  • design și calitate excepțională marca Samsung/interior-exterior
  • compatibil cu sistem de suprapunere Samsung
  • află prețul oficial aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *