Review si pareri aspirator vertical Dyson V7 Motorhead Origin

Aspiratoarele verticale sunt la foarte mare căutare datorită faptului că sunt foarte ușor de folosit și toate actiunea se petrece la un nivel mult mai confortabil. Unul din cele mai accesibile aspiratoare verticale este modelul Dyson V7 Motorhead Origin, disponibil în România prin intermediul paginiii web oficiale(vizitează aici pagina oficială). Este un model nou lansat, cu design și functionalități multiple, având cel mai bun raport preț calitate, disponibil la ora actuală.

Funcționalitate și fiabilitate

Dyson V7 MO este un aspirator vertical care ajunge la o greutate foarte redusă, de numai 2,33 kg, facilitând astfel fiabilitatea în cel mai plăcut mod posibil; cu ajutorul lui, vei putea aspira suprafețe mari, fără a depunde foarte mult efort și fără a avea probleme de mobilitate. Construcția lui și materialele folosite sunt în așa fel gândit, încăt să îți asigure cea mai bună experiență de aspirare posibilă. Materialele premiu, atât la partea de body, cât și la piese, se vede și se simte atunci când îl folosești; toate îmbinările sunt foarte atent lucrare, gândite și mereu la îndemână, pentru a-ți ușura munca.

Cumpărătorii sunt foarte mulțumiți de cum se ține acest aspirator vertical în mână și îl recomandă mai departe; este foarte ușor de folosit de genul feminin. Se poate folosi la orice înălțime dorești, deoarece greutate lui îți permite acest lucru. Un alt aspect important al aspiratorului Motorhead origin V7 este partea de accesorii incluse în pachet; acesta se poate reduce ca dimensiune și se poate transofrma rapid într-un aspirator de mașină sau aspirator pentru spații inguste, având accesoriile speciale pentru acestea. Pe lângă acestea, are 2 perii speciale pentru 2 tipuri de suprafețe diferite, cum ar fi parchetul și mocheta; aspiră foarte bine praful și mizeria de pe mochetă, chiar dacă este de grosime medie spre mare; face treabă foarte bună pe ambele tipuri de pardoseli.

Specificații și puncte pozitive la Dyson V7 Motorhead Origin

Toate aspiratoarele verticale sunt cu acumulatori; asta înseamnă o perioadă de încarcare și una de utilizare. Cei de la Dyson au făcut o treabp excelentă și au dus aspiratorul la o autonomie de aproximativ 30 minute la modul normal si de 5-6 minute la modul maxim. Cifrele reale ar spune că acesta rezistă undeva între 20-40 minute, funcție de suprafață și modul în care operezi acest aspirator vertical. O altă chestiune ar fi timpul de încarcare, care durează undeva la 3,5 ore; aici depinde, dacă îl lași să fie încărcat complet, sau îl folosești după 1-2 ore de încărcare rapidă.

Acesta vine cu pad de încarcare inclus, care se alimentează normal, la priză. Consumul este unul foarte redus, deci nu trebuie să îți faci griji în privința acestuia. În tot acest timp de funcționare, te asigur că vei putea aspira lejer întreaga suprafață din apartamentul tău, sau casă, după caz. Nu mai este o problemă timpul de utilizare a aspiratoarelor verticale, deoarece acestea au evoluat. Ca și durabilitate în timp, acumulatorii aspiratorului Dyson V7 Motorhead Origin, sunt de cea mai bună calitate, iar producătorul îți garantează cel puțin 2 ani de ulitzare. Desigur, acesti acumulatori se pot schimba contra cost, în serviceul autorizat Dyson.

Câteva puncte pozitive pentru Dyson V7 Motorhead Origin

  • tip de aspirare uscată – eficientă maximă la aspirare și consum redus de energie
  • putere mare de aspirație 21AW la modul normal si 100AW la maxim
  • motor cu putere mare de 350W
  • golirea se face rapid și fără pierderi de praf din recipient
  • manevrabilitate foarte mare datorită articulațiilor din braț și perii
  • nivel de zgomot mediu
  • garanția calității mărcii Dyson

Referitor la prețul acestui aspirator, aș putea spune că este din gama premium, ajungând să coste fix 1.699 Lei, aici (pe site-ul oficial Dyson), site de pe care îți recomand să cumperi acest produs. Prețul nu este unul foarte accesibil, dar dacă vrei un aspirator de calitate, bun și foarte bun, acest model este un must-have la tine în casă; știi că îți cumperi un produs de calitate, care nu se defectează după 1-2 ani de utilizare și care nu aspiră foarte bine.

Peste 256 de cumpărători din întreaga lume, scriu review-uri pozitive despre acest aspirator și sunt foarte mulțumiți de achiziția făcută. La noi în România, vănzările se îndreaptă spre bine, deoarece un produs de calitate este recunoscut întotdeauna la timpul potrivit. Așadar, dacă vrei un aspirator vertical bun și ai banii alocați pentru el, eu îți recomand acest model de la Dyson cu toată încrederea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *