Review si pareri la aparatul de aer conditionat Samsung Maldives 9000

Probabil cel mai popular model de aparat de aer condiționat de la Samsung, este modelul Maldives 9000. Acesta face parte din seria premium, iar cifra 9000 face refereire la capacitatea acestuia de 9000 BTU; pe lângă acest model, Samsung Maldives mai are 2 modele care au capacitatea de 12.000 BTU precum si 18.000 BTU, ambele modele foarte populare și foarte bune.

În continuare am să scriu părerea mea despre acest aparat de aer condiționat și cât de mulțumit sunt de alegerea făcută. A fost o decizie foarte grea, deoarece îmi doream să am cel mai bun aparat de aer condiționat, la un preț cât mai acceptabil și un produs cât mai bun.

Mi-am cumparat de 2 luni acest aer condiționat Samsung Maldives 9000

Eu locuiesc într-un apartament de 54 mp, pe care l-am achiziționat anul trecut, iar poziționarea lui este fix spre soare; am undeva la 6-7 ore de soare pe zi, cu bătaie directă; am montat și niște jaluzele foarte bune, dar pentru a avea un comform sport și o atmossferă plăcută, am decis că trebuie să îmi cumpă un aparat de aer condiționat bun, pentru a face față pe perioada verii; o să fie undeva o diferență de 10 grande, necesară la interior, pentru a putea sta relaxat.

Am căutat ca aparatul meu de aer condiționat să fie unul foarte silențios, bun, care să bage un aer rece lin, și nu la viteză; am mai căutat să bage un aer distribuit uniform în cameră/living și nu unul care să bage un aer fix, pe o suprafață mică.

Pe lângă acestea, am căutat un aparat de aer condiționat de brand bun; Samsung face aparate foarte performante din punctul de vedere al motoarelor precum și a dotărilor cu care acest aparat vine. Samsung Maldives AR09RXFPEWQNEU are posibilitate de adaptare la Wi-Fi, cu un simplu modulator ieftin; l-am cumparat și pe acesta. Pe șângă acestea, am dorit un aparat care să aibă o mulțime de funcții și programe speciale, pentru a fi mai eficient și pentru a nu fi deranjat de pornirea sau funcționarea acestuia; pe scurt, voiam un aparat care să fie subtil și să facă treabă foarte bună.

După ce l-am comandat de la acest magazin, care are și cel mai bun preț, precum și opțiune separată de montare specializată – vezi ofertă montare aer condiționat, au venit băieții l-au montat și deja îl folosesc de 2 luni bune. A durat aproximativ 4-5 zile până ce au venit băieții să îl monteze; au făcut treabă bună, curațenie după ce au lucrat la el și per total, eu sunt mulțumit de serviciul oferit și banii pe care i-am dat pentru montaj.

Părerea mea despre Samsung Maldives 9000 este una bună; îmi place să nu face zgomot de aparat sau caroserie sau ceva zgomot din interiorul acestuia, iar asta mă face să mă gândesc că este un aparat de calitate, bine fabricat și bine închegat. La capitolul răcire, temperatura scade foarte repede în cameră; sub 1 minut, răcește tot apartamentul, chiar și dormitorul; are multiple trepte de ventilare, care pe cel mai rapid nivel, are un nivel de zgomot redus. Telecomanda este foarte ușor de folosit și precisă, nu trebuie să umbli prea mult cu ea ci te vei obișnuii foarte repede.

Îmi place și designul acestui model precum și dimensiune sale, care sunt destul de reduse, așa la o simplă comparație cu alte modele care sunt mult mai voluminoase. Eu zic că mi-a meritat investiția făcut și nu regret nici un ban și nu regret că nu am ales un alt model. Samsung are aparate bune, iar la capitolul aparate de aer condiționat sunt foarte buni; o spun și părerile celor care au mai cumpărat acest model Samsung Maldives 9000.

Dacă vrei și tu un aparat de aer condiționat silențios, bun și de calitate, modelul Maldives 9000 poate fi cea mai bună alegere/investiție. Eu l-am recomandat cumnatului meu, care și el avea nevoie de un astfel de aparat, iar după nici 1 săptămână, surpriză; și-a cumpărat și el acest model.

Mai menționez faptul că acest Malvides 9000 are funcție de dezumidificare aer, încălzire aer precum și ventilație ușoară; cu alte cuvinte, un model foarte complet din acest punct de vedere. Are filtru anti-alergic și antibacterian, care se pare că sunt foarte bune; soția nu mai strănută atât de mult de când avem acest aparat în casă; cred că este foarte bun la capitolul anti-alergie, datorită acestui filtru incorporat.

Date tehnice la Samsung Maldives 9000 AR09RXFPEWQNEU

  • clasă eficiență energetică A++
  • sistem 2-Step Cooling
  • compresor Digital Inverter 8 Pole
  • verifică prețul aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *