Review și pareri la Balloon Clothes Dryer ReFresh uscător electric de rufe

Una din cele mai mari probleme pe care la avem atunci când locuim într-un apartament nou, este lipsa unei ”uscătorii” de bloc, pentru a putea întinde rapid hainele umede, proaspăt scoase din mașina de spălat. Mai mult, datorită faptului că noile blocuri sunt construtite într-un termen foarte rapid, umiditatea din încăperi persistă, iar uscarea hainelor devine din ce în ce mai dificilă și chiar favorizând apariția mucegaiului. O soluție pentru îndepărtarea mucegaiului este aerisirea constantă și utilizarea unui dezumidificator bun de cameră.

Dar, dacă nu ai posibilitatea de a cumpăra un dezumidificator sau nu ai timp pentru a aerisi suficient camera sau pur și simplu îți dorești un produs epentru uscarea rapidă a hainelor, noul aparat Balloon Clothes Dryer ReFresh îți poate salva timp și grija de haine umede și neuscate la timp. Mai exact, acesta este un aparat electric pentru uscarea rufelor în apartament, care se bazează pe un sistem simplu și un balon dintr-un material respirabil, care permite eliminarea umidității într-un timp record și eficient.

Balloon Clothes Dryer ReFresh este cel mai bun uscator electric de rufe ?

Recent mi-am cumparat și eu un astfel de aparat pentru uscarea rufelor rapidă, deoarece nu aveam spațiu suficient în apartament și nici nu voiam să aștept foarte mult ca hainel mele să fie uscate; momentan nu am mașină de spălat cu uscător de rufe. Așadar, după ce am văzut acest uscător Dryer ReFresh la o prietenă, care la rîndul ei m-a convins să o cumpăr, am decis să îmi comand și eu acest aparat. Acum am să îți spun părerea mea despre Balloon Clothes Dryer ReFresh, după ce l-am cumpărat aproape de 1 an.

Păreri despre Balloon Clothes Dryer ReFresh de la AloShop

Încă de la prima utilizare am constat că acest model de uscător electric uscă foarte bine rufele și totul într-un timp relativ scurt; depinde de câte rufe vei pune la uscat, acesta va avea un timp de sucare foarte rapid; dacă îl vei umple la capacitatea maximă, timpul de uscare a rufelor este de maxim 45 min, plus minus; nu am stat niciodată să cronometrez timpul de uscare.

Cât despre calitatea de uscare sau cât de bine uscă hainele Dryer ReFresh, aș putea spune că o face undeva la 90% când este plin și un 95% când este încarcat normal. Comparativ cu o mașină de spălat haine care are și uscător, eficiența de uscare este aproximativ aceeași; în concluzie, uscarea o face foarte bine iar eu sunt mulțumit de gradude uscare și de timp.

Aparatul are buton special pentru a seta timpul de uscare, dacă apare situația în care ai nevoie ca peste 1- juma de ora să fie gata de uscat, între timp să poți face altceva. Acesta este foarte simplu de folosit și nu necesită a citi instrucțiunile care vin la pachet. Instalarea lui Balloon Clothes Dryer ReFresh se face foarte ușor, având un sistem pliabil rapid și facil.

Îmi place că este un aparat de uscare stabil, care nu necesită să fie sprijinit de perete sau să facă un zgomot foarte mare; este silențios și se poate poziționa în living sau în orice altă cameră.

Atenție însă la greutatea hainelor umede, care nu trebuie să depășească 10 kg, deoarece vor trage în jos clemele pe care vei prinde umerașele !

Aparatul face la interior o temperatură înaltă, care elimină mirosurile neplăcute care pot apărea dacă hainele au stat mai mult timp umede sau dacă apar eventualele bacterii; la interior se pot usca orice tip de haină, pantalon, lenjerii intimă și de orice material. Nu există un material anume care să nu poată fi uscat în acest Dryer și nici nu afectează țesătura în nici un fel; asta o pot spune din propria experiență; se pot usca chiar și lenjerii de pat, dacă le poziționezi cu atenție la interior

O altă parte bună a acestui aparat este că nu scoate umiditatea la exterior ci o elimină la interiorul acestuia, evitând astfel formarea de vapori umezi în încăpere; la început și eu mă așteptam la un astfel de efect negativ, dar se pare că cei care au conceput acest uscător electric s-au gândit și la el.

La capitolul depozitare, acesta se poate pune într-un dulap înalt, dimensiunile lui fiind acceptabile; chiar și într-un sertar din living se poate depozita. Recomand curățirea acelui balon din material o dată la câteva luni, pentru a păstra o prospețime bună și pentru a evita blocarea gărulor prin care acesta respiră.

În concluzie, merita banii uscătorul Balloon Clothes Dryer ReFresh ?

Eu l-am cumpărat la ofertă de pe site-ul oficial AloShop; mai jos vei găsi link cu site-ul oficial pe care îți recomand să întri pentru a te asigura că vei cumpăra un uscător de rufe original ReFresh. Eu sunt mulțumit de achiziția făcut și m-a scutit de înlocuirea mașinii de spălat haine cu uscător; pentru prețul pe care îl are aparatul, eu îl recomand mai departe. Aparatul se vinde foarte bine în țară, înregistrând peste 400 de comenzi la câteva luni ! Mai mult detalii despre acest aparat ai mai jos:

  • păreri pozitive la peste 99% din cumpărători
  • sistem pliabil pentru depozitate
  • dimensiuni reduse
  • eficiență ridicată
  • timp de uscare rapid
  • motor electric de 900W
  • nu ruginește
  • raport preț/calitate/eficiență foarte bun
  • livrare în 2-3 zile de pe site-ul oficial
  • verifică preț pe site-ul oficial aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *