Review si pareri la BOSCH SMV45EX00E masina utila si economica

Una din cele mai bune mașini de spălat vase de la Bosch este modelul SMV45EX00E, model care se remarcă prin simplitate, economicitate și eficiență. Este un model lansat undeva la începutul anului 2019, deci este unul echipat cu sisteme de top și datorită anului de fabricație, aduce în plus în decizia de a alege această mașină de spălat vase.

Am decis să scriu un review la acest model SMV45EX00E deoarece se încadrează în clasa aceeea la care oricare din noi ne putem permite o astfel de mașină, pentru a spăla mai rapid vasele sau mai pe scurt, pentru a ne ușura viața. Mașina se încadrează la un nivel de preț accetabil pentru orice buzunar și se încadrează la un produs foarte bine echilibrat din raportul pre/calitate/funcționalitate; adică plătești un ban cinstit pentru o mașină de spălat vase bună, pe care să te poți baza cel puțin 4-5 ani.

Modelele de mașini de spălat vase încorporabile Bosch, au o durată foarte bună de viață, dacă sunt exploatate corespunzător, fără apă cu diferite impurități și fără a pune vasele pline de resturi sau grăsimi mari. cu alte cuvinte, acă vei avea grijă de mașină și ea va avea la rândul ei să te scape de o grămadă de vase.

Câteva păreri și comentarii despre BOSCH SMV45EX00E

Ce pot să spun despre acest model este că vine echipat cu tot ce trebuie, pentru a putea fi folosită de o familie de 4-5 membrii sau pentru o casă. Are o capacitate de 13 seturi, ceea ce înseamnă că vei putea spăla liniștit toate seturile de vase pe care le folosești într-o zi și nu numai; datorită sistemului de poziționare a rafturilor și a sertarelor din interiorul acesteia, vei putea pune la spălat și mai multe vase + tacâmuri; trebuie doar poziționate corespunzător și fără prea multe resturi pe ele.

Interiorul este împărțit pe 2 coșuri; dacă ai mai puține vase pentru spălat, vei putea folosi doar un coș astfel reducând mult consumul de apă și energie electrică.

Mașina de spălat vase BOSCH SMV45EX00E are multiple sisteme inteligente de spălare și programare; are sistem de programare întărziată, adică pui toate vasle la spălat și setezi mașină să le spele doar la o anumită oră, când esti plecat de acasă. Nu trebuie să își faci griji în privința zgomotului, deoarece acest model este destul de silențios, mai ales dacă este încorporat bine; are doar 48dB nivelul de zgomot care îl scoate atunci când este încărcată la maxim; am un vecin cu acest model și mi-a spuns că este silențioasă și nu are probleme de zgomot. Despre cum se încorporează mașina de spălat Bosch, găsești detalii în acest articol.

Consumul de apă și energie este redus; are certificat A++ pentru cel energetic iar pentru apă, consumul stabilit de producător ajunge la 258 litri/an, la un ciclu de peste 250 de spălari; din acest punct de vedere, mașina se încadrează în gama celor eficiente și de top; adică mașini de spălat vase cu consum redus și extrem de eficiente.

Această mașină vine echipată cu 6 programe prestabilite pentru spălare; printre cele mai importante amintim doar spălarea Eco și programul special pentru pahare. O chestie interesantă cu acest program de spălare phare, deoarece aceste necesită ceva mai multă atenție, iar modelul Bosch, le spală foarte bine. Vecinul este foarte mulțumit de felul cum scoate paharele din mașină, nici măcar nu mai trebuie șterse. Avem în dotare și sistem de uscare la vase, foarte rapid și eficient; adică nu vei scoate nici un vas cu picuri de apă, sau cu urme de umezeală pe ele.

Cuva la interiorul acestui model este din Polinox, un material foarte rezistent în timp și în același timp un nu material pentru interiorul mașinilor de spălat. Față de inoxul clasic, acesta are mai multe straturi de protecție, pentru o durabilitate ridicată.

La partea de senzori, acesta vine echipată cu sistem inteligent de dozaj, de detectare a iginei interioare precum și sistem de orpire în cazul în care nu există presiune pe conducta de apă. Are sistem de iluminare și sonor atunci când programul este finalizat.

La capitolul calitate, mașina este una compactă, cu ușă rabatabilă cu sistem soft-close. Materialele sunt de bună calitate, inox pe ușă și o combinație de plastic cu ceva inserții pe laterale. Interiorul este din inox(partea de rafuturi) de bună calitate și cu materiale plastice pentru a nu zgăria unele vase scumpe.

Cumpărătorii care au deja acest model sunt mulțmiți de alegerea făcută și în închiere mai aduag că toate review-urile la BOSCH SMV45EX00E sunt de maxim stele 5/5; cu alte cuvinte, o mașină de spălat vase reușită de la Bosch. Pentru cel mai mic preț, te invit să verifici orice link din acest articol.

  • 13 seturi
  • eficiență energetică foarte bună
  • capacitate bună de spălare
  • review-uri pozitive-comentarii de calitate și bune
  • păreri bune despre acest model
  • funcții și opțiuni inteligente 2019
  • putere de 2400W
  • consum de apă la aprox. 9 litri/ciclu complet
  • eficientă și durabilă
  • verifică prețul aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *