Review și pareri la combina frigorifica Liebherr CNef 4015

Una din cele mai bune combine frigorifice Liebherr este modelul CNef 4015, combină care s-a făcut remarcată până acum prin calitatea, durabiltiatea motorului și a componentelor interioare. Este o combină frigorifică apărută destul de recent și fabricată de celebrul brand German Liebherr, care de curând a început să comercializeze aparate frigorifice de foarte bună calitate.

Prezența celor de la Libeherr este foarte puternică în România, datorită faptului că au reușit să ne convingă prin produsele lor de o calitate foarte bună, care sunt durabile, nu se strică des și care au un concept diferit față de ce oferă piața de electrocasnice.

Nici eu nu am prea auzit personal de această firmă, dar după ce am studia piața de combine frigorifice Liebherr, am constatat că este brandul pe care trebuie să îl cumpăr; am citit păreri despre cele mai bune combine frigorifice iar unul din ele era produs de Liebherr.

Eu am fost în situația de a cumpăra în noul apartament o combină frigorifică standard, iar după multe zile de căutări online și prin magazinele fizice, am decis să rămân la combina frigorifica Liebherr CNef 4015. Zis și făcut, am comandat iar acum am să îmi spun părerea despre ea sau cum se zice, scriu un review la combina Liebherr CNef.

Părerea mea despre combina Liebherr CNef 4015 – scurt review

Eu aveam nevoie de o combină frigorifică destul de mare, pentru că sunt o persoana înaltă, la fel și soția mea. Am ales un model care are înălțimea de 201 cm, fiind perfectă pentru amandoi. La capitolul spațiu, ne-am gândit că cei 356 litri sunt absolut suficienți pentru o familie de 3-4 persoane, în viitor.

Calitate și construcție la combina Liebherr

Ca și sistem de uși, am ales ușă cu mânere, fiindcă mi se pare a fi cea mai bună solțuție, după ce am testat chiar eu mai multe uși de frigider, cum se deschid, cât de ușor se deschid și dacă mânerele sunt de bună calitate, durabile; am ales acest model, fiindcă avea cel mai bun sistem de deschidere, închidere și mai ales mânere de o calitate excelentă; se simt că sunt din metal și nu se îndoiesc deloc.

Mai mult, cei de la Liebherr, au ales un sistem inteligent de deschidere, la care nu depui efort mare pentru a trage de ușă; mie mi se pare că cei de la Liebherr au cel mai bun sistem de deschidere uși la partea de combine frigorifice. Așadar, sistemul de ușă la combina frigorifică Liebherr CNef 4015 este foarte bun, zdravân și puternic; aici mai amintim și faptul că se poate schimba ușa pe cealalătă mână, adică cu ușă reversibilă.

Sistemul de garnitură este și el de bună calitatea, iar asta am observat-o tot prin comparație cu alte firme; aici sistemul de cauciuc pentru garnitură este mai atent fixat pe frigider, mai gros și parcă dintr-un material mai durabil; aici este foarte importantă această garnitură, pentru că la vechile combine frigorifice aceasta se deteriora destul de serios în timp, rezultând astfel la o parte estetică neplăcută.

Partea interioară a combine frigorifice Liebherr CNef 4015 este la fel de o calitate net superioară concurenței, care la aceșai preț aveau unele piese din plastic de proastă calitate. La acest model, sertarele sunt robuste, fixe, groase și cu sistem de glisare fin, fără zgomote. Compartimentarea este și ea foarte bine gândită, pentru sticle, pentru legume, fructe și restul alimentelor.

Mie îmi place foarte multe interiorul din punctul de vedere al mateialelor folosite; plasticul este gros, atent finisat peste tot și congelatorul are sertare puternice, pentru a putea fi scoase și atunci când sunt înghețate.

Cât de bine răcește combina frigorifică Liebherr CNef 4015 ?

Din acest punct de vedere, pot spune că frigiderul rămâne foarte rece pe toată durata folosiri acestuia. Sistemul de congelator este super util, menținerea la o temperatură scăzută nu este o problemă pentru acest aparat, fiindcă are un motor de bună calitate.

Sistemul de răcire este de tip No Frost, asta însemnând că nu produce gheată deloc. Motorul pentru acest model este produs în Italia, ceea ce însemancă că este de o calitate foarte bune; asta se reflectă în prețul combine frigorifice, care este destul de piperat, raportat la alte modele.

Acest model de la Liebherr pune accentul simplu, pe calitate motor, frigider și durabilitate; acestea sunt cele 3 elemente de bază ale acestui model. Sistemul de răcire al congelatorului ajunge rapid la temperatură selectată, chiar de la prima pornire. Aparatul are senzor pentru atenționare atunci când ușa este lăsată deschisă prea mult timp sau când este uitată.

Una din cele mai silențioase combine frigorifice

Atunci când spun că este silențioasă, trebuie să mă credeți pe cuvânt. Încă de la prima instalare, am constat că nu scoate aproape nici un sunet, cu mici excepții cred că, doar atunci când face ceva chestii la interior sau la sistemul de răcire. În rest, este eprfect pentru living de tip open space, unde poți dormi liniștit noapte fără să îl auzi sau fără să te deranjeze un pic.

Comform producătorului german, aparatul are un nivel redus de zgomot, care ajunge la maximum de 39 dB. Eu aș putea spune că nu scoate mai mult de 20 dB, atunci când este solicitat la maximum. Îmi pare să fie un aparat foarte bine izolat fonic și compact, iar asta se vede în nivelul de zgomot redus.

Sistem simplu de control

Cred că este cea mai ușoară combină frigorifică de setat/reglat; are un afișaj de tip digital, de unde se poate seta temperatura dorită la congelator și la partea superioară. Tot panoul este pus sub ușă, la partea de sus; adică copii nu vor ajunge la el să modifice ceva la el și cred că are sistem de protecție pentru copii.

Combina Liebherr CNef 4015 beneficează de un sistem numit DuoCooling, care nu permite ca aerul din compartimentul de sus/principal să ajungă în compartimentul congelator, astfel să rezulte un miros comun în tot frigiderul.  Pe afișajul diital ai informații cu privire la temperatură corp principal și temperatură congelator.

Combină frigorifică foarte economică și eficientă

La partea de economie energie, cei de la Liebherr au făcut iarăși o treabă foate bună. Au combinat sistemul No Frost cu un motor economic, un sistem de iluminare LED puternic și rezultatul se vede direct în consumul anual specificat de producător, care ajunge la doar 252 kWh pe an; o cifră mică, în comparație cu alte modele care au aceeași capacitate și care nu urcă foarte mult factura de energie electrică.

Eu m-am uitat atent și la această cifră, deoarece sunt anumite combine frigorifice care au un consum de peste 400 kWh pe an, care este mai mult decât dublu față de acest model.

În concluzie, pot spune că alegerea făcută de mine este una foarte bună. Am ales o combină frigorifică cu motor bun, ușă din inox cu strat SmartSteel pe ea pentru a nu prinde amprente, interior de o calitate excelentă și un aparat durabil. Ușa este revesibilă, dacă îmi voi modifica mobila de bucătărie, iar problemele la combinele frigorifice Liebherr sunt foarte puține, raportate până în acest moment.

Părerile celor care au cumpărat această combină sunt foarte bune, de 5 stele din 5 stele, clienții sunt mulțumiți și calitatea mărcii germane se vede în ea. Eu văd un produs bun, de calitate și pe care îl recomand mai departe.

Specificații și detalii combină frigorifică Liebherr CNef 4015

  • cea mai apreciată combină marca Liebherr – testată de mine
  • cele mai bune review-uri la combinele frigorifice Liebherr
  • capacitate de stocare mare  356 litri – suport de sticle inclus
  • ușă din inox reversibilă – antiamprentă
  • funcție specială de Super Congelare + Super Răcire
  • congelator cu volum net de 88 litri – net superior altor mărci
  • foarte silențios – fără prea multe funcții speciale
  • cea mai bună ușă de frigider verificată de mine
  • sistem de dezghețare automată + interior luminat cu LED
  • află prețul combinei aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *