Review si pareri la friteuza cu Aer Cald Air Fryer PRO Delimano

La insistențele mamei mele, după ce a văzut reclama la televizor cu friteuza Air Fryer PRO de la Delimano, a trebuit să comand în cele din urmă produsul. Comanda a durat relativ puțin, coletul ajungând în aproximativ 2 zile de la punerea comenzii online; din acest punct de vedere sunt oke ca și timp de livrare a comenzii, chiar dacă a fost Black Friday și curierii erau super aglomerați. Inițial chiar nu aveam nevoie de încă un aparat în bucătărie, fiindcă spațiul este destul de limitat și nici nu mai aveam prize disponibile pentru a conecta încă unul.

Sincer nu prea știam despre ce și cum se folosesc și la ce folosesc astfel de friteuză, până ce am folosit-o prima dată la pregătirea unor cartofi prajiți; asta fiindcă reclama la astfel de friteuze apăreau cartofii prăjiți. Așadar, la întrebarea dacă sunt bunii cartofi prăjiți la friteuză, răspunsul meu este: mai vreau și nu mai folosesc ulei și tigaie pentru a prăji cartofi pai. Ce să îți spun, gustul cartofilor în friteuza Air Fryer PRO de la Delimano au total alt gust; cartofii sunt fără ulei, sunt mai crocanți și mai pufoși la interior, iar per total sunt oarecum mai sănătoși. Deci chiar nu mă așteptam la o astfel de friteuză să facă cartofii pai atât de buni! Încearcă și nu vei regreta deloc!

Cum am ales cea mai bună friteuză ?

După ce am văzut reclamă multă la TV am și am citit câteva păreri despre Air Fryer PRO Delimano, precum și la alte friteuze, am balansat prețul, calitatea și capcitatea de prijăire, iar în cele din urmă am decis să rămân la friteuza Delimano. Prețul este foarte bun comparativ cu ce oferă alte friteuze, calitatea din părerile celor care au cumpărat friteuza, este bună, comentariile sunt bune, iar asta m-a convis și pe mine.

Dacă țin bine minte, cred că am văzut și în magazinul fizic friteuza Delimano și acolo am întrebat mai multe detalii despre ea, am văzut vasul din interior, am butonat puțin aparatul și am constatat că este bun iar raportul preț/calitate și mai bun.

Părerea mea despre Air Fryer PRO Delimano

După cum spuneam mai sus, nu mă așteptam ca un astfel de aparat să facă cartofii prăjiți atât de buni. Am testat și pe aripioare de pui fierte și puse la fruteuză; rezultatul este absolut demențial; se face crustă crocantă pe toată suprafața aripioarelor și pulpelor și as putea spune că le poți asemăna cu cele din restaurant sau de la KFC, doar mai puțin picante. Îmi place tare mult de cum gătește o astfel de friteuză Delimano și nu regret că la recomandarea meamei am cumpărat-o.

Calitatea friteuzei Delimano PRO este bună, în special la partea de vas interior. Acesta este fabricat din inox, acoperit cu un strat de care nu se lipește nimic, fie carne, fie legume. La exterior, este acoperit cu plastic de bună calitate, care uneori se mai încălzește, dacă prăjești 2 sau 3 ture de cartofi cu ea. Din acest punct de vedere, eu am citit că toate friteuzele se încălzesc ușor la exterior, deci nu trebuie să îți faci griji.

Îmi place că este extrem de ușor de folosit; pui cartofii în vasul special, setezi timpul și temperatura, iar totul este gata în câteva zeci de minute –15-20 de minute și sunt gata cartofii prăjiți; la carne mai trebuie așteptat un pic, dar relativ, timpul de pregătire este scurt. Se mai pot prăji tot felul de legume sau carne fiartă, funcție de ce rețetă ai; nu cred că este recomandat să gătești drect carne crudă în el, fiindcă timpul ar crește considerabil. Dar pentru ceva rapid, gustos și sănătos, este perfect; deci nu credeam că poate face sa cartofi gustoși, never.

La partea de curățare, Air Fryer PRO Delimano se poate întreține foarte rapid, vasul fiind detașabil; acesta se curăță cu laveta, cu puțin gel de vase și totul este perfect; la interior nu prea ai ce curăța, fiindcă ulei nu există. Cartofii se ruminesc perfect și la mijloc, cât și pe margine, cu alte cuvinte, gătește bine și uniform cartofii prăjiți. Per total, calitatea este bună, sunt mulțumit pe ce am dat banii și ți-aș recomanda acest produs dacă vrei să încerci și să guști o porție de cartoi prăjiți excelentă, gătită cum trebuie.

Friteuza cu Aer Cald Air Fryer PRO Delimano

  • peste 165 de produse vândute online – clienți mulțumiți
  • eu sunt foarte mulțumit de alegerea făcută
  • gătești rapid cei mai buni cartofi prăjiți
  • gătești fără ulei și fără grăsime
  • ușor de folosit și de setat
  • calitate bun raportată la preț
  • capacitate mare de 3,5 litri
  • află prețul pe site oficial aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *