Review si pareri la GRUNDIG GNV 41934 – masina de spalat vase foarte buna

Grundig revine pe piața de electrocasnice mari cu un nou model de mașină de spălat vase încorporabilă, din gama premium. Este vorba despre noul model GRUNDIG GNV 41934, prezent la unele magazine online din țară; acesta este unul din cele mai bune modele de la ei, având caracteristici și specificații foarte bune, precum și păreri de 5 stele, conform celor care au cumpărat modelul.

Față de ceilalți producători, cei de la Grundig vin cu o promoție foarte atrăgătoare, care vine în susținerea produselor lor ca fiind de cea mai ună calitate și anume, 7 ani de garanție pe mașina de spălat și până la 10 an garanție la motor și invertor. O chestiune destul de puternică, deoarece majoritatea producătorilor oferă doar 5 ani garanție, pe anumite modele și în anumite condiții.

Mașină de spălat vase cu 7 ani garanție Grundig GNV 41934

Calitatea produselor Grundig se refelctă perfect și în această mașină de spălat vase încorporabilă; are cele mai bun materiale atât la exterior câ și la interior. Ușa de glisare este foarte solidă, se deschide și se închide cu sistem soft close, precum și sertarele din inox de la interior, sunt atent tăiate și poziționate, pentru un spațiu mai mare.

Butoanele de pe ușa principală sunt din inox, cu inscripții din ceva material durabil, pentru a citi și peste 7 ani pe ce butoane trebuie să apeși; la majoritatea mașinilor de spălat cu butoanele pe ușă, inscripțiile se deteriorează destul de repede, datorită calității cu care au fost scrise.  Toate sunt cu Touch-Control, rapid și foarte ușor de folosit și setat programul dorit.

La capitolul economicitate, datorită noului motor Eco Inverter, GNV 41934 are un consum de energie foarte redus, comparabil cu cel al unui bec de 70w; din acest punct de vedere, putem încadra mașina în cea mai economică clasă din gama ei. Pe lângă acest motor, mai avem și programe speciale care au o durată relativ scurtă de timp, iar în același timp o eficiență foarte bună în a spăla foarte bine vasele de la interior. Are chiar și program de detectare auto a zonelor încărcate și alege singură un program perfect pentru ceea ce există la interior. Restul de programe, te las pe tine să le descoperi.

Păreri despre mașina Grundig GNV 41934 – după 2 luni de folosire

Eu folosesc această mașină de 2 luni de zile și pot spune că îmi place totul la ea. Îmi place cum se comportă atunci când spală vasele, nivelul de zgomot produse este foarte redus și aproape insesizabil dacă o încarci undeva la 50-60%. Butoanele de pe ușă rămân la exterior, adică nu se încorporează, ceea ce înseamnă că poți vedea mai rapid în ce stadiu se află vasele.

Montarea a făcut-o cel care mi-a făcut și mobila de bucătărăie, iar dimensiunile ei au fost perfecte pentru mine. Vezi aici un articol despre cum se montează o astfel de mașină.

Ceea ce mai îmi place la acest model este că are o capacitate foarte mare de vase, mai exact se pot pune 14 seturi. Noi suntem o familie de 4 persoane, cu mici fluctuații atunci când vine prietenii sau neamurile în vizită; după o masă de 4-6 persoane, toate vasele încap lejer în mașina de spălat; nu mai trebuie să lași nimic pentru a spăla manual.

La partea de spălat, pot spune că le spală foarte bine; farfuriile sunt curate, uscate; cănile sunt curate la interior, fără pete, iar paharele de cristal sunt scoase ca și cum sunt șterse cu o lavetă. Oalele și tăgăile sunt la fel de curate ca restu, fără urme de grăsimi și fără mirosuri neplăcute. Cu alte cuvinte, spală foarte bine, uscă foarte bine și datorită programelor, o poate face rapid sau normal. Mașina are 9 programe speciale, pe care încă nu le-am folosit pe toate, dar cu timpul sper să ajung și la ele.

Din ceea ce am observat eu, aș putea spune că mașina are o presiune bună la spălatul vaselor, deoarece începărtează orice tip de grăsime, chiar dacă lași vasele pentru spălat pe 2 zile. Deci nu trebuie să te îngrijorezi dacă ai uitat să speli vasele azi sau sunt de 2 zile pe blat. Spală foarte bine, este silențioasă și foarte utilă; eu și soția sunt foarte mulțumit de achiziție și o recomand mai departe.

Mașina de spălat vase GRUNDIG GNV 41934 – comentarii și preț

 

  • sistem de garnitură antibacteriană
  • vario slide pentru coș tacâmuri
  • funcție QuickWash 13 seturi în 58 minute
  • program special pentru pahare cristal
  • motor economic A+++
  • filtru activ de curățare
  • model de top premium Grundig
  • peste 31 de modele vândute și clienți mulțumiți
  • lățime de 60 cm
  • verifică prețul aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *