Review si pareri Purificator de aer LifaAir LA502C

Calitatea aerului devine o problemă tot mai serioasă datorită poluării din zonele urbane. Pentru a asigura un aer cât mai bun de respirat, necesitatea de a cumpăra un purificator de aer pentru locuință a crescut considerabil. Mai mult, odată cu nebunia provocată de pandemia cu viruși, oamenii  își doresc ca aerul pe care îl respiră să fie cât mai curat, mai proaspăt și fără microbi sau viruși.

Curând am scris un articol despre cum alegi cel mai bun purificator de aer pentru apartament sau casă, articol care a devenit foarte util și apreciat de către cititori; alegerea unui purificator de aer trebuie să țină cont de câteva aspecte foarte importante, pe care te invit să le descoperi în acest articol.

Păreri și review la purificatorul de aer LifaAir LA502C

Pentru azi am găsit pregătit un purificator de aer produs de LifaAir, producător de top și cu renume mondial. Modelul ales este LifaAir LA502C, care se pretează pentru în special pentru apartamente de dimensiuni medii, care ajung până la 50 mp.

Recent, am avut ocazia să stau preț de câteva zile într-un apartament cu acest aparat de purificare a aerului și aș putea spune din start, că pe viitor, îmi voi cumpăra și eu un astfel de aparat. Am să trec în revistă câteva cele mai importante aspecte care fac din acest purificator să fie un best-buy al momentului. Încă de la început am remarcat următoarele:

 • este foarte silențios și abia îți vei da seama că există un puirifcator de aer în cameră
 • se pornește singur atunci când calitatea aerului este slabă sau intră praf pe geam
 • se simte când curăță aerul și poți respira un aer mai curat, instant
 • în câteva zeci de minute, schimbă tot aerul din cameră/apartament
 • foarte ușor de setat și utilizat
 • din spusele proprietarului consuma foarte puțin
 • am observat că aer un design slim, adaptabil oricărui stil
 • scoate foarte bine mirosurile provenite de la mâncare sau câine

Pe lângă acestea, mai amintesc câteva aspecte importante și foarte bine gândite pe acest aparat de purificare a aerului de la LifaAir. Purificatorul LifaAir LA502C este echipat cu un dublu sistem de protecție și de filtrare a aerului; unul este compus dintr-un sistem metalic de filtrare numit și pre-filtru, iar celălalt este un filtri HEPA adevărat, de generație nouă(mai exact generația 12). Datorită acestor sisteme, calitatea și eficiența filtrului HEPA cresc considerabil, ajungând astfel la un randament de până la un an.

Producătorul recomandă curățirea acestor filtre de cel puțin o dată pe an, funcție de cât îl vei folosi și funcție de cât de poluat este aerul din locuința ta. Pe de altă parte, purificatorul este echipat cu acel sistem de detectare automată a calității aerului, lucru pe care nu îl vei găsi pe majoritatea purificatoarelor; este foarte util acest aspect, deoarece nu o sa mai fie nevoie să tot setezi și să pornești purificatorul pentru a avea în orice moment un aer curat în cameră; acesta își face singur treaba, într-un mod foarte plăcut și liniștit.  Se poate folosi chiar și în camera copilului, unde nivelul de zgomot emis de acesta, este foarte mic.

Pe lângă aceste două filtre, modelul LA502C vine echipat și cu filtru de carbon activ impregnat, pentru a putea îndepărta orice miros sau orice alergen din aer. Cu alte cuvinte, chiar dacă ai mucegai sau diferite bacterii prin pereți, care emit un miros neplăcut, vei putea sta linișitit cu acest aparat, în funcțiune.

Din păcate, purificatorul nu vine echipat cu butoane pentru utilizare, ci o să trebuiască să cumperi un controller digital pentru a putea seta programul preferat; poți că îl cumperi de aici. Acesta are un design elegant, cu ecran LCD și cu programe pentru orice preferință.

O altă caracteristică a acestui model, este capacitatea de aer pa care o poate filtra într-o oră; mai exact, acesta schimbă 450 mc de aer per oră, clasându-se în clasa medie spre mare a purificatoarelor de aer.

Părerile celor care au cumpărat acest purificator sunt foarte bune, iar pentru a le vedea pe toate, îți recomand să cauți review-uri la LifaAir LA502C, atât pe youtube cât și pe bloguri sau site-uri de specialitate. Prietenul meu recomand cu încredere acest purificator de aer și îl consideră ca fiind o achiziție care și-a meritat banii pe deplin.  Mai jos ai detalii tehnice despre purificator cât și prețul acestuia, la distribuitorul oficial în România, menționat.

Purificator de aer LifaAir LA502C – date tehnice

 • sistem automat de filtrare
 • sistem automat de detectare
 • pretabil pentru apartamente de 50 mp
 • foarte silențios și eficient
 • consum de energie redus
 • filtru HEPA H12
 • filtru de Carbon Activ
 • 450mc/h
 • verifică prețul la AlecoAir.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *