Review storcator Beko SJA2209T – eficient din toate punctele de vedere

De ce să alegem un storcător de fructe cu melc?

Storcătoarele de fructe și legume cu melc au devenit populare datorită faptului că au un randament foarte bun în tot ceea ce fac și sunt mult mai ușor de utilizat, față de clasicele storcătoare de fructe. Alegerea celui mai bun storcător de fructe și legume cu melc, este deseori plină de capcane, pe care le întălnești la tot pasul. La fel ca și orice alt electrocasnic, cumperi un storcător de fructe pentru a te folosi o perioadă lungă de timp, pentru a scoate tot ce este mai bun din fructe și pe care să nu dai o grămadă de bani aiurea, pe o tehnologie inutilă. În vederea alegerii celi mai bun storcător cu melc de legume și fructe, am să vin cu câteva aspecte de care ar trebuii să ții cont.

Cum alegem un storcător de legume și fructe accesibil și bun?

În primul rând trebuie să alegi un model produs de o firmă cunoscută sau de la care ai mai cumpărat electrocasnice. Spre exemplu, Beko este un lider mondial în producerea de electrocasnice de bucătărie, printre care se numără și acest model de storcător Beko SJA2209T.

În al doi-lea rând trebuie să alegi un produs care să nu fie nici prea scump, nici prea ieftin. Adică există storcătoare premium scumpe și storcătoare de legume și fructe medii, dar care au aceeași tehnologie ca și cel scump, doar că diferă ori marca ori are ceva în plus. Recomandarea mea este să alegi un storcător la preț accesibil, care este modern și util.

Nu în ultimul rând, trebuie să te uiți la calitatea lui. Nu toate storcătoarele au o construcție bună, iar aici cel mai important, este zona în care se produce această stoarcere. Multe din ele sunt de o calitate inferioară, dar la preț mare. Modelul de azi, Beko SJA2209T, este unul testat de mine, care are piese de calitate atât la interior cât și la exterior.

Review storcător cu melc Beko SJA2209T

Modelul ales de mine pentru review, este unul din cele mai accesibile storcătoare cu melc, lente pentru fructe și legume. Am ales acest model din perspectiva costului, din perspectiva calității produsului și din perspectiva sucului rezultat. Storcătoarele de acest gen, cu mel și presare lentă, sunt din punctul meu cele mai eficiente, din punct de vedere al sucului rezultat. Cu cât storci fructele mai încet, cu atât mai multe iese și zeama din ele; adică dacă nu lași fructul să se scurgă după cum poate el, degeaba îl tot mesteci aiurea, dacă nu îi dai timp.

Așadar, din acest punct de vedere, modelul 2209T de la Beko este un produs care îți face treaba foarte bine, în timp și sigur. Are o viteză de 60 rpm, ceea ce înseamnă că îi dă timp fructelor și legumelor să se stoarcă de zeamă. Puterea motorului este dată de cei 200W, care asigură o stoarcere continuă, fără întreruperi. Nu ai nevoie de un storcător rapid, de 500W, care stoarce rapid iar zeama este rămasă în pulpă.

Din ceea ce am văzut eu la acest storcător, pot spune că un procent de peste 90%, scoate zeama din fructe și legume. Desigur, acest procent poate varia datorită faptului că poți pune legume mai tari sau fructe mai tari, pe care aparatul nu poate să le stoarcă ca și cum ar stoarce o portocală, de exemplu.

Calitatea sitelor este foarte bună, iar tot sistemul de montare și fixare este foarte ușor de folosit. Sitele sunt din inox și se pote curăța foarte ușor, cu un simplu jet de apă sau le poți băga în mașina de spălat vase. Un avantaj foarte bun al acestor site de calitate, este ce poți stoarce acum și fructe înghețate; da, ai citit bine, chiar și fructele înghețate se pot stoarce cu acest tip de storcător.

Mai mult, pentru a avea un suc instant, Beko a introdus sistemul anti-picurare, care îți asigură un anumit debit mic al sucului stors, direct în recipientul tău. Aparatul Beko SJA2209 are 2 tipuri de site: una pentru legume și fructe și una pentru fructe înghețate sau sorbet. Da, poți prepara un sorbet delicios cu acesta sau poți combina cu o proteină, gen Pro Form Meal.

Ca și calitate exterioară, storcătorul cu presare lentă de la Beko, arată și îți dă acel feeling de produs bine făcut. Nu mai trebuie să adaug nici un cuvânt pe această categorie, deoarece calitatea Beko este deja cunoscută. Storcătorul este stabil, are o greutate bunicică și nu este necesar să îl ții cu mâna atunci când este în acțiune.

Preț și ofertă la storcătorul Beko SJA2209T

Desigur, produsul este disponibil la foarte multe magazine online, iar asta înseamnă că are un preț variabil, funcție de magazin. Eu am căutat și am găsit oferte bune la următoarele magazine, care au deja produsul în stoc, nou, sigilat:

Oricare din cele două magazine de mai sus, pot avea produsul la o ofertă foarte bun, gen 10-20% reducere. Eu îți recomand să accesezi link-urile de mai sus și să vezi care magazin are cel mai mic preț la storcătorul Beko SJA2209 !

Dacă ar fi să recomand acest storcător cu presare lentă la orice prieten de al meu, eu aș face-o cu cel mai mare drag. Sunt sigur că nu vor fi nemulțumiți de el, iar calitatea pe care o are și eficiența lui se va vedea în timp și probabil îmi vor mulțumi de recomandarea făcută.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *