Review storcător Bosch MES4010 – eficient si performant

Unul din cele mai bune storcătoare disponibile pe piața de la celebrul producător Robert Bosch, este acest model Bosch MES4010, care se remarcă prin eficiență maximă și performanță la cel mai înalt nivel. față de modelele clasice și accesibile, acest aparat se mai remarcă prin puterea lui de procesare și fiabilitate. Este unul din cele mai silențioase storcătoare de pe piață și totodată are cel mai mare tub de alimentare la capitolul dimensiune. Nu va mai fi nevoie să feliezi fructele sau legumele ci doar trebuie să le introduci în el iar aparatul își face treaba singur.

Cel mai silențios storcător de fructe și legume

Datorită calitații pe care Bosch a pus- în acest storcător, modelul Bosch MES4010 este aproape cel mai silențios storcător de frcute, după cum am menționat mai sus. Chiar dacă are o putere de 1200W, motorul este bine fonizat, pentru a nu permite zgomotului să iasă la exterior. Mai mult, materialele folosite la el sunt de o grosime bună, care protejează foarte bine sunetul motorului. Datorită faptului că are un motor puternici, cei de la bosch au împărțit puterea lui în 3 trepe, pe care le poți seta foarte rapid.

Dacă vrei un suc natural de fructe rapid, îl folosești pe treapta mare; dacă vrei legume și fructe + o cantitate mai mare de suc poți alege treapa 2 sau chiar treapta 1. Fiecare din ele are o putere destul de bine proporționată, astfel încăt consumul de energie electrică să fie foarte mic. chiar dacă este pe treapta 1, motorul are putere suficientă pentru a stoarce orice tip de fruct sau legumă.

Cel mai important aspect al acestui model, este pe partea de zgomot. Vei rămâne suprins cât de elegant poate stoare acest aparat și cât de bine o face.

Unul din cele mai bune storcătoare clasice

Atât pe partea de calitate cât și pe partea de funcționalitate, storcătorul Bosch MES4010 te va suprinde mereu. Butonul pentru trepte rotativ este de o calitate excelentă, precis și bine făcut. Se poate selecta orice trepă foarte ușor, fiindcă butonu este poziționat cu cap. Acesta are inclus la pachet un recipient special pentru suc, care nu picură pe lângă el, ceea ce înseamnă că nu va fi nevoie să ștergi masa după ce ti-ai făcut sucul.

Aparatul este foarte compact, cu materiale atent finisate, de calitate bună și rezistente în timp. Am văzut chiar eu storcătorul în funcțiune la o mică demnonstrație în mallul din oraș, unde era ceva concurs culinar. Designul lui este unul foarte reușit, care combină partea de faibilitate cu cea de ergonomitate, excelent.

Pe partea de stoarcere, pot spune că este foarte rapid și are rezultate foarte bine. Stoare foarte bine, pt ca are un motor puternic, pe care poți conta; pur și simplu cu cât motorul are o putere mai mare, cu atât este mai bun; soluție valabilă și la acest model Bosch MES4010. Pulpa rezultată este în foarte mare parte stoarsă de zeamă, iar sucul curge bine pe acel orificiu special.

Tubul de alimentare are un diametru de 48 mm, spațiu pe care poți introduce aproape orice legumă sau fruct; poți introduce mere întregi, fără ca motorul să aibă sau să simtă vre-o problemă. Este un storcător puternic, bun și care face treabă foarte bună. Nu mai este nevoie să tot arunci pulpa rezultată la fiecare folosire, fiindcă acest model are un recipient de 3 litri, spațiu în care intră suficientă pulpă, de la 2-3 folosiri.

Preț și disponibilitae storcător Bosch MES4010

Datorită faptului că este un storcător foarte bun, bine cotat și renumit, acesta are stocurile destul de limitate la majoritatea magazinelor. Totuși, cel mai mare magazin online din țară are încă 3 bucăți pe stoc, sigilate. Mai jos am făcut o listă și cu alte magazine care au produsul pe stoc.

Te invit să verifici linkurile de mai sus, pentru a vedea dacă nu cumva produsul se află la oferă. Tot ca și recomandare, poți folosi linkurile in ideea în care ei livreaă produse sigilate și chiar au și posibilitatea de a achiziționa storcătorul în rate.

În concluzie, pot spune că Bosch MES4010 este un storcătoare foarte reușit, silențios și excelent de fiabil. Recomandările din partea utilizatorilor sunt foarte bune, pozitive în proporție de peste 98%. Așadar, dacă vrei un storcător bun, marca Bosch, acesta poate fi o alegere foarte bună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *