Review storcator Gorenje JC803O cu 3 trepte de viteza

Unu din cele mai noi storcătoare de pe piața din România, este modelul Gorenje JC803O, care a apărut la sfărșitul anului trecut. Acest model se remarcă prin simplitatea pe care o aduce la folosirea stoarcerii fructelor și legumelor, precum și la designul său unic, prietenos și în acelaști timp fabricat cu materiale de cea mai bună calitate. Acesta face parte din gama storcătoarelor clasice, cu mici imbunătîțiri care se vor observat atunci când îl folosești în fiecare zi. Storcătorul a înregistrat vânzări bune, datorită faptului că își face treaba foarte bine, mai exact, stoare în proporție de peste 90%, orice tip de fruct sau legumă. Un procent destul de bun, raportat la ceea ce pot face restul modelelor de pe piața.

Am văzut și eu acest storcător la lansarea lui, într-un magazin din oraș, unde am putut observa și pune mâna pe el. De la început, mâ gândeam că o sa fie un produs de slaba calitate, fiindcă de la exterior, cam așa pare să fie. Ei bine, după ce pui mână pe el simți că este un strocător bun, bine clădit, de o greutate acceptabilă, cu piese din plastic de bună calitate, simple și ușor de curățat. Gorenje JC803O vine cu o perie specială pentru întreținere, cu ajutorul căreia vei curăța zona de feliere și zona de sitare, cu acest tip de perie, foarte eficient. Astfel resturile de la fructe nu vor rămâne mult timp acolo, acestea fiind îndepărtate în proporție de peste 99% de perie; este o problemă destul de des întălnită la storcătoarele de acest gen, fiindcă sunt foarte greu de curățat după orice folosire. Cei de la Gorenje s-au gândit la acest aspect și au pus o perie bună cu dinți tari, care pot pătrunde bine în sita respectivă și eliminând impuritățile ce în timp, pot cauza mirosuri sau gusturi neplăcute.

Storcătorul are un recipient de 1 litru pentru sucul stors și un recipient de 2,4 litri pentru pulpă; un raport bine gândit zic eu, deoarece vei avea posibilitatea de a stoarce mai multe fructe în același timp, fără a mai fi nevoie de golirea pulpei în coș. Mai mult, cele 3 trepte de viteză de la acest storcător, îți asigură o utilitate foarte bună și anume, dacă vrei să storci legume sau fructe mai bine, poți folosi o treapă mai ușoară, pentru ca sucul să se tragă din pulpă și să rămână în recipientul de suc. După preferință, poți folosi orice treaptă dorești funcție de cât de repede sau încet vrei să storci.

Gorenje JC803O vine cu un motor de 800W, suficient pentru a stoarce orice tip de legume sau fructe. Chiar dacă există modele cu o putere mai mare, acesta de la Gorenje, este mult mai silențios față de celelalte și utilizează tehnologia de site + cuțite, pentru a reduce și crește procentul de stoarcere a frcutelor. Cu alte cuvinte, este un storcător silențios, acceptabil și cu o putere suficientă. Din ceea ce am văzut eu, au testat sau au demonstrat că acesta poate să stoarcă măr, morcov, țelină, prune și altele, cu un randament foarte bun. Din punctul meu de vedere, este un model foarte reușit, cu piese ce se pot demonta rapid și ușor, pe care te poți baza dacă îți dorești o familie sănătoasă.

Pentru a comanda acest storcător, poți folosi orice link din acest articol, care te va duce direct spre produs și poți citi mai multe păreri despre Gorenje JC803O, la secțiune părerile utilizatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *