Review storcător Hyundai HYSJE 501R cu presare lentă

Storcătoarele cu presare lentă au avantaje și dezavantaje. Unul din cele mai importante avantaje este că acestea storc frcutele într-un timp mai îndelungat, față de cele rapide rezultând astfel o stoarcere mai bună. Spre exemplu, atunci când faci vinul din struguri, îl pui într-un recipient pentru a se scurge în timp; același principui îl folosește și storcătorul cu melc, cu presare lentă.

Din această categorie a storcătoiarelor cu presare lentă, face parte și noul model Hyundai HY SJE 501 R. Este un model apărut recent pe piața din România, produs de Hyundai. Probabil sună puțin ciudat că este produs de această companie, dar din surse proprii îți spun că este un brand foarte bine cotat, în țara de originie. Așadar, din punctul de vedere al  brandului și a calității produsului nu trebuie să îți faci griji; este foarte bun.

Storcător cu presare lentă sau rapidă ?

Eu aș opta pentru unul cu presare lentă, deoarece randamentul este mult mai bun. Chiar dacă cele rapide au motoare mai puternice, cele lente sunt mai eficiente, mai silențioase și mai bune. Dacă ești în căutarea unui storcător bun, cu care vrei să extragi cât mai mult din fructe și legume, îți recomand să alegi un storcător cu presare lentă, mai exact acest model Hyundai HYSJE 501R.

Review Hyundai HYSJE 501R

Storcătorul are un corp alcătuit din plastic, de o greutate care să îi asigure o stabilitate foarte bună. Calitatea la exterior este foarte bună, butoanele de pornire oprire sunt bune, rezistente și per total, pot acorda o notă de 8,5/10, pentru acest storcător.

Modelul ales de mine are două recipiente pentru pulpă și suc. Ambele au aceeași capacitate, suficientă pentru a prepara două porții de suc natural și bun. La interiorul acestuia avem un motor care produce 60 rpm, de o putere acceptabilă. Chiar dacă este un storcător cu procesare lentă, acesta este și silențios. Mai exact, cu cât este mai rapid, cu atât face mai mult zgomot.

Sitele și zona în care se zdrobeșc fructele și legumele este din plastic cu inox, ceea ce înseamnă că se pot curăța foarte ușor. Chiar dacă îl folosești la legume, acestea se pot curăța cu un singur jet de apă rece. Curățarea storcătorului este un aspect foarte important, deoarece mult din noi mai uităm să curățim aparatul, rezultând astfel murdărie excesivă și greu de îndepărtat.

Dacă aș alege acum un storcător, unul din punctele importante pentru care aș decide pe un produs, ar fi ”cât de bine se poate curăța sau cât de ușor se curăță storcătorul” .

Chiar acum, recent, am discutat despre acest Hyundai HYSJE 501R cu un prieten care lurează la magazinul eMAG și mi-a spus că se vinde foarte bine, ceea ce înseamnă că este un produs bun și căutat.

Din punctul de vedere al calității, funcționalității, acest storcător cu presare lentă de la Hyundai, este o afacere foarte bună. Prețul nu este deloc mare, accesbil pentru orice buzunar, care dorește să trăiască ceva mai sănătos.

Mai amintim că acest model are filtru pentru semințe, care este foarte util și o putere a motorului de 200W. Aceste două caracteristici mi se par a fi ok, din punctul meu de vedere.

Pareri despre storcătorul cu presare lentă HYSJE 501R

Peste 95% din cei care au cumpărat acest model sunt foarte mulțumiti de el. Își face treaba foarte bine, poate prepara un suc delicos rapid, scoate tot ce este mai bun din fructe și ca durabilitate în timp, este foarte ok.

Cumpărătorii îl recomandă cu încredere, iar eu la fel, îl recomand cu încredere, deoarece îi dau crezare prietenului meu. Momentan, storcătorul are o reducere de 25% la eMAG, ceea ce înseamnă o oportunitate pentru tine, chiar acum.

În concluzie, pot spune că acest model de la Hyundai este un model foarte bun, practic, accesbil și calitativ. Față de modelul de la Star-Light SJB-150R, pot spune că acesta este cea mai bună alegere la prețul acesta și la ceea ce poate oferi alte modele din categoria aceasta de preț.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *