Review storcator Tefal Infiny Juice ZC255 cu tehnologie de procesare la rece

Unul din cele mai bune storcătoare cu presare la rece de la marca Tefal, este acest model Infiny Juice ZC255. Este un model proaspăt lansat pe piața din România, care vine cu tehnologia nouă de presare, din care va rezulta de fiecare dată un suc proaspăt și bun.

Storcătoarele cu presare la rece sunt foarte căutate în această perioadă, deoarece doar ele pot păstra toate elementele nutritive din fructe, într-un suc bun de băut. Față de modelel clasice, acestea pot să scoată un suc fără să fie oxidat, fără să își schimbe culoarea și fără să îți piardă din miros + gust. Cu alte cuvinte, sunt cele mai bune tipuri de storcătoare disponibile momentan pe piața.

Tefal Infiny Juice ZC255 nu numai că poate stoare fructele prin procesare la rece ci este și un model cu un design frumos, și are un preț foarte bun. Pentru asta, am ales să scriu acest review la Tefal Juice ZC255.

Review Tefal Juice ZC255

Datorită acestui sistem de stoarcere la rece, sau procesare la rece, acest model de la Tefal este foarte silențions. Nu numai că face treaba foarte bine ci este foarte plăcut la utilizare, datorită faptului că nu scoate un zgomot puternic, cum suntem obișnuiți de la storcătoarele clasice.

Motorul are o putere de 200W, suficientă pentru a stoarce orice tip de fruct sau legumă.

Sistemul de folosire este foarte simplu: introduci fructele în tubul special, după care le apeși ușor spre sistemul de cuțite.

După ce fructele sunt stoarse, rezultatul lor, adică sucul, este trecut printr-un filtru foarte des, care reține peste 90% din resturile ce rezultă. Cu alte cuvinte, acest Tefal Juice ZC255 îți asigură un suc foarte subțire, perfect pentru a putea fi băut; alte modele, lasă prea multe resturi, fiind neplăcute la servire.

Resturile de frcute, sunt separate automat în recipientul pentru pulpă. Storcătorul, scoate tot ce este nutritiv din pulpă, după care o pune in vasul respectiv. Din ceea ce am văzut eu, peste 95% din pulpă este stors, rezultând un suc plin de vitaminte și minerale.

Din punctul de vedere al calității acestuia, pot spune că storcătorul este foarte ok. Este din materiale foarte bune, solide și de o calitate foarte bună. Chiar și filtrul din interior, este din plastic în combinație cu ceva metal, de o calitate excelentă. Sistemul de pornire, oprire se face prin intermediul unui buton lateral.

Storcătorul are 2 trepte de viteză, precum și una pentru a întoarce fructele în cazul în care se blochează. Recomandat, este să nu soliciți prea tare aparatul, deoarece riscă să nu facă față; acest lucru se poate întâmpla la orice tip de storcător cu presare la rece.

Juice ZC255 este foarte stabil pe orice suprafața, având o greutate acceptabilă. Sistemul de fixare la picioare, este din cauciuc, ceea ce îi conferă o stabilitate excelentă.

Din pacate, storcătorul nu vine cu vas special încorporat pentru pulpă. ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de 2 vase, (incluse la pachet) pentru a depozita sucul și resturile. Ambele orificii pentru suc și pulpă sunt amplasate frontal, iar asta înseamnă că poți observa direct cât de bine stoarce acesta, chiar în timp real.

Disponibilitate și pret storcător tefal Juice ZC255

Datorită faptului că storcătorul este de generație nouă, disponibilitatea lui ZC255 la magazinele online este destul de limitată. Cel mai popular magazin, eMAG, are acest model în stoc. Tot ei, au cel mai mic preț la Tefal Juice ZC255 – vezi pret aici cu reducere de 40% !

Spre exemplu, la alte magazine online, storcătorul are următoarele preturi ( fără reducere):

Recomandarea mea, este să cumperi acum storcătorul cu presare la rece de la eMAG, fiindcă este redus cu 40%. Poți accesa link-ul de mai sus pentru a comanda de la ei, produsul. Mai mult, la eMAG ai garanția de produs nou, sigilat și posibilitatea de a-l returna foarte simplu.

Alternative: Juice ZC255 vs Juice ZC258D38

La partea de alternative, la acest storcător, pot spune că modelul menționa tmai sus, este singura alternativă la el. De ce ? pentru că este un produs asemnănător la mai toate categoriile: are aproape același design, același principiu de funcționare și aceeași putere.

Singurul avantaj pe care îl are modelul ZC258D este faptul că are două chestii în plus și anume: are sistem de stocare a cablului la interiorul acestuia și sistem de anti-picurare pe orificiul prin care se scurge sucul.

Două chestii destul de mici, dar care uneori pot aduce avantaje și dezavantaje; de exemplu, poate te vei chinuii cu sistemul de depozitare a cablului sau vei fi mulțumit de el, atunci când observă că se poate depozita mai ușor.

Din puctul de vedere al prețului, ambele modele sunt aproximativ egale, ajungând undeva la 750 Lei, rotund. Desigur, ceea ce poate fi luată în considerare ca diferență de preț, este reducerea. Storcătorul ZC258D38 are o reducere de doar 30% la eMAG, iar celălalt model de 40%.

Poți pune ușor în balanță cerințele tale și vei dacă unul din ele se potrivește mai bine pentru buznarul tău.

Concluzie pentru Juice ZC255 de la TEFAL

Storcătoarele cu presare la rece sunt foarte bune; chiar cele mai bune, iar acest model de la Tefal, este unul din ele. Este un model simplu. ușor de folosit și foarte silențios. Nu ai nevoie de un aparat puternic, care să nu poată stoarce bine și să facă zgomot puternic.

Ai nevoie de acest model, care stoarce bine, este silențios și are un design nou. Este model 2017, ceea ce însemană că are toate caracteristicile pentru a putea fi numit unul din cele mai bune storcătoare cu presare la rece de la Tefal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *