Review Whirlpool WIO 3T133 DEL

Mașinile de spălat vase sunt  foarte utile datorită faptului că ajută foarte mult la spălatul vaselor iar de cele mai multe ori vasele nu mai necesită să fie spălate manual. Una din mașinile de spălat care la ora actuală se clasează pe primele poziții privind calitatea și eficiența este modelul Whirlpool WIO 3T133 DEL. Mașina de spălat vase este prezentă pe piața din românia încă de la începutul anului trecut, timp în care peste 40 de păreri și comentarii pozitive la adresa ei, au apărut pe internet.

Whirlpool WIO 3T133 DEL – una din cele mai bune mașini de vase

Pot să confirm acest lucru, datorită faptului că anul trecut mi-am cumpărat această mașină de spălat, pe baza faptului că avea păreri foarte bune, review-uri excelente și raportul calitate, preț era foarte bune; prețul era bun și părerile despre Whirlpool WIO 3T133 DEL erau foarte bune, adică clienți mulțumiți.

Pe lângă faptul că am ales mașina în baza părerilor de pe internet, am mai citit și câteva recomandări cu privire la alegerea celei mai bune mașini de spălat vase, de unde am învățat câteva chestii importante despre ele, fiindcă nu aveam cunoștințele necesare. După ce m-am decis, am făcut comanda rapid pe siteul de mai jos și am primit mașina în 4 zile lucrătoare.

Cea mai bună mașina de spălat vase Whirlpool

Cred că este și una din cele mai bune mașini de spălat vase de la Whirlpool, fiindcă calitatea în sine a produsului este foarte bună. Sincer nu mă așteptam să fie așa și în realitate, dar pot spune că așa este. Am plătit un preț bun la vremea respectivă, dar calitatea nu m-a dezămăgit deloc. Interiorul, exteriorul este fabricat din metal și plastic gros, de calitate.

Nu scărție nici o îmbinare, ușa culisează perfect, sistemul de închidere este puternic, iar rafturile inteioare sunt din inox, unele acoperite cu plastic pentru a fi delicate cu vasele sau paharele pe care le vei spăla.

Mașină de spălat vase cu capacitate mare

Interiorul este foarte bine compartimentat, iar mașina Whirlpool WIO 3T133 DEL are 14 seturi pe care le poți folosi inteligent. Inteligent, datorită faptului că mașina se poate încărca pe jumătate și are raft special pentru tacâmuri. Nu foarte multe mașini de spălat vase au sertar special pentru tacâmuri; aici poți pune și cele mai mic tacâmuri sau piese de veselă din inox sau porțelan.

Mai mult, avem anumite sertare care se pot rabata pentru a pune vase de dimensiuni mari. Din acest punct de vedere, pot spune că este cea mai spațioasă mașină de spălat, din câte am văzut, la cunoștințe, prieteni, etc. Îmi încat mai toată vasele și tacâmurile din apartament și mai toate paharele.

Una din cele mai silențioase mașini de spălat vase

La acest capitol, pot spune că aproape pe orice program, mașina este destul de silențioasă, fără să mă deranjeze dacă vreau să îmi petrec toată ziua în living. Nu am probleme cu ea la nivelul de zgomot. Comform producătorului aceasta are un nivel al zgomotului de 43 dB, nivel mediu spre mic.

Uneori, atunci când o pun pe program mai intens, se mai aude uneori că face puțină gălăgie, dar dacă nu ești atent la ea, nu o vei auzi deloc. Cred că acest nivel redus al zgomotului se datorează faptului că pe laterale și în față este foarte bine izolată, iar ușa este destul de groasă și nu permite sunetului să iasă spre exterior.

Cât de bine spală și uscă mașina de spălat vase Whirlpool WIO 3T133 DEL ?

Pe o scară de la 1 la 10, pot acorda o notă de 8,5 pentru uscare și 9 pentru spălare. Mașina chiar spală foarte bine, chiar dacă uneori pun vasele destul de murdare sau care au pete destul de solide pe ele.  Vasele sau tacâmurile pe care nu le spălă de nota 10/10 sunt acelea care au diferite forme ciudate sau în care apa nu poate ajunge 100%; de exemplu la furculițe, unele mai rămân puțin murdare, dar nu excesiv – mici pete. Nu cred că este o mașină de spălat vase care să spele 100% perfect orice vei pune în ea, indiferent de nivelul de murdărie.

La partea de uscare, pot spune că unele le uscă bine, unele mai puțin. Dar eu mă declar mulțumit de cum le uscucă; chiar dacă le mai scot afară și mai aștept 2-5 minute să se usuce perfect nu este o problemă pentru mine. Paharele vine de cele mai multe ori uscate, fiindcă sunt cel mai ușor și rapid de uscat. Vasele de dimensiuni mari parcă se uscă ceva mai greu, dar pentru mine este ok.

Un procent, aș putea spune 85% mulțumit. Poate există modele care uscă mai bine, dar cu siguranță vor costa mai mult. Raportul preț, nivel de uscare este perfect pentru mine.

Mașină de spălat vase cu motor de tip inverter

Probabil nivel de zgomot redus se datorează și faptului că mașina are motor de generație nouă de tip inverter. Spre deosebire de modelele clasice, acestea au un sistem de ponire dinamic, care are cel mai mic nivel de zgomot posobil. Practiv motorul pornește încet, ajugând la un nivel maxim doar după câteva secunde, față de restul care pornesc instant, cauzând un zgomot puternic.

Motoarele de tip inverter sunt recunoscute ca fiind cele mai durabile motoare pentru mașinile de spălat vase, fiindcă au cea mai bună durată de viață. Costurile pentru reparație sunt medii, putând fi reparate de către un specialist care se ocupă cu așa ceva. Pentru mine, este un aspect important, fiindcă nu vreau să îmi apară probleme pe partea mecanică a motorului, după o perioadă scurtă de timp. Până acum, nu am avut nici cea mai mică problemă cu mașina de spălat vase Whirlpool WIO 3T133 DEL.

Programe inteligente și utile la mașină de spălat vase Whrilpool

Mașina beneficează de tot felul de programe speciale, dedicate pentru spălatul vaselor, tacâmurilor. Cele mai utile sunt cele spălare rapidă, autocurățare la interior pentru igienă maximă și setare pentru pornire întârziată.

Mașina are semnal luminos atunci când programul selectate se termină, ceea ce mi se pare a fi foarte util, deoarece nu îmi prea dau seama când este gata, fiindcă uneori nu scoate nici cel mai mic zgomot. Avem și un program pe care îl folsesc destul de des și anume program de 1 oră, timp în care spală și uscă totul foarte bine. În rest, mai avem tot felul de funcții speciale, pe care te las pe tine să le descoperi.

În concluzie, eu mă declar mulțumit de ceea ce face această mașină de spălat vase Whirlpool. Îmi spală foarte bine vasele, le uscuă și totul într-un mode silențios. Ușa este solidă, avem și bec luminos pentru pardoseală, util și discret. Capacitatea este mare, eficiența este bună, calitatea mașinei de spălat este foarte bună, iar motorul inverter face totul. Dacă vrei să cumperi o mașină de spălat vase foarte bună, acesta poate fi un model potrivit pentru tine.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIO 3T133 DEL

  • una din cele mai bune modele de la Whirlpool
  • calitate preț, fiabilitate foarte bună – testată de mine
  • capacitate mare, nivel de zgomot foarte mic
  • programe speciale și foarte utile
  • uscă foarte bine și spală bine petele grele
  • 14 seturi și 10 programe dedicate
  • sistem cu al 6-lea Simt marca Whrilpool
  • peste 45 de păreri pozitive și review de 5 stele
  • clasă de eficiență mare 9,5 litri consum/ciclu
  • află prețul aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *