Russell Hobbs 18625-56 – review la prajitor vintage

Unul din cele mai bune prăjitoare de păine de la Russell Hobbs, este acest model, cu un nume ceva mai ciudat. Eu am să îl numesc ”un prăjitor de pâine vintage” . Modelul Hobbs 18625-56 a fost lansat foarte recent pe piața noastră, iar majoritatea celor interesați de un prăjitor de pâine bun, au ales acest model.

Este foarte practic acest prăjitor, deoarece este foarte ușor de folosit, iar designul său te atrage cu scopul de a-l folosi în fiecare zi. Prăjitorul face parte din seria electrocaniscelor mici, de categorie premium. Sunt de o calitate deja cunoscută, ofertă de producătorul Russell Hobbs.

Majoritatea dintre noi, nu avem un prăjitor de pâine în casa, ceea ce ne face să intrăm la partea de necunoscători în acest domeniu. Mi-am cumpărat și eu recent un astfel de aparat pentru prăjirea pâinii, despre care sunt foarte mulțumit. Nu există zi în care să nu îmi pregătesc un sandviș sănătos, folosit 2 felii de pâine bine prăjită. Așadar, îți recomand și ție să îți cumperi un prăjitor de pâine.

Pentru a-ți ușura paretea de căutare la cel mai bun prăjitor de pâine, am ales acest model de la Russell Hobbs, fiindcă este cel mai apropiat din punctul de vedere al prețului și al designului, cu al meu. Eu am cumpărat acest prăjitor.

Review prăjitor Russell Hobbs 18625-56

Încă de la prima întâlnire am știut că eu am ales un prăjitor greșit, pe partea de design. Un prăjitor adevărat, trebuie să aibă un design ca și acest model 18625-56 Hobbs.  Prăjitorul folosește o putere de 1.100W, care necesită un body metalic; nu se încălzeste atât de tare și poate elemina căldura mult mai eficient, prin acest strat exterior, metalic.

Arată foarte bine, iar butoanele pentru ridicare, sunt și ele din inox. Am uitat să menționez, carcasa exterioară din inox. Un material foarte bun și rezistent din toate punctele de vedere. Din toate punctele mele de vedere, acest prăjitor este unu foarte frumos, pe stil vintage. 

Pe partea de funcționalitate, acesta este dotat cu 4 butoane. 3 butoane pentru selectarea funcțiilor și unul rotativ pentru setarea temepraturii dorite. Aparatul are 6 trepte de putere, suficiente pentru orice provocare. Dacă vrei ceva rapid, corcant și bun, folosește maxim treapta 5. Dacă vrei ceva mai moale, folosește o treaptă mai joasă.

Are funcția de anulare, foarte bine venită; deoarece majoritatea prăjitoarelor, nu dispun de ea.  Are și funcția de dezghețare, care poate fi folosită foarte bine la alte tipuri de preparate congelate.

Ca și funcționalitate, Russell Hobbs 18625, este foarte ok; are sistem care ridică cele 2 felii de pâine, astfel încăt să nu te poți frige la degete. Oricum, necesită puțină atenție, fiindcă zone superioară se încălzește foarte tare. Mai mult, prăjitorul are o tăviță la partea inferioară, care se poate detașa, pentru a păstra interiorul acestuia curat; sau mai bine zis, pentru a evita prăjirea excesivă firmiturilor, care pot rezulta de la felii de pâine.

Prăjitorul are funcție de centrare a feliilor, care ajută foarte mult, din punctul de vedere al prăjirii uniforme. Din ceea ce am văzut la aparatul meu, prăjirea este uniformă, exact cum îmi place mie. Același lucru este valabil și la acest model.

Cât consumă Russell Hobbs 18625-56

Un subiect foarte discutat la aceste aparate de bucătărie, moderne. Aparatul acesta are un consum obișnuit, deoarece este încadrat în clasa de eficiență B. Ca și comparație, pot spune că nu consumă mai mult decât un bec economic, pe lună. Nu trebuie să te sperii de cei 1.100W, fiindcă ei sunt puși în funcțiune foarte rapid, iar rezultatul se vede imediat.

Preț prăjitor Russell Hobbs 18625-56

Acest prăjitor are un preț mai mult decât accesibil. Chiar dacă pot spune că este un aparat premium, prețul lui nu spune asta. Cel mai mic preț sau cel mai bun preț la Russell Hobbs 18625 este la eMAG – acesta costă, la reducere de 19%, 240 Lei !

Restul magazinelor care vând acest prăjitor, prețul acestuia ajunge la peste 300 Lei. Recomandare mea este să verifici prețul de la eMAG, accesând link-ul de mai sus. Poate îl mai prinzi la oferta cu 19% reducere.

Din păcate, singura culoare disponibilă pe piața din românia este roșu, dar care prinde foarte bine cu orice tip de mobilier de bucătărie. Prăjitorul este foarte tabil, solid și foarte bun în ceea ce poate face.

Concluzie

 

Russell Hobbs 18625-56 este un aparat de prăjit pâine foarte bun. Este excelent pentru prepararea oricărui tip de pâine, iar rezultatele lui sunt excelente. Regret că nu am achizițonat acest prăjitor, deoarece arată foarte bine și calitatea lui spune totul. Îți recomand și ție să faci această alegere, la capitolul prăjitor de pâine bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *