Russell Hobbs Illumina 20240-56 – robot de bucatarie cu capacitate mare

Review Russell Hobbs Illumina 20240-56

Partea aceasta de roboți de bucătărie a evoluat foarte mult, datorită avansarii tehnologice ce are loc chiar în acest moment, iar aceasta se vede prin modele noi de roboți cu diferite funcționalități speciale, care tin să impresioneze prin design și funcționalitate. Unul din cele mai noi apărute aparate de bucătărie, sau robot de bucătărie, este modelul de la Russell Hobbs, Illumia 20240-56. De departe este unul din cei mai invotaroi roboți de bucătărie pe care îi poți cumpăra în acest moment.

Design demn de anul 2017

Robotul are în dotare 4 inele luminate, pe diferite culori, în funcție de ceea ce trebuie să facă. De exmplu, dacă ai de feliat ceva, vei avea partea de culoarea albastră, iar dacă vrei ceva mai serios, de exemplu pentru blender, vei avea culoarea roșie.

Mai exact, avem următoarele tipuri în funcție de ceea ce vrei să faci:

Viteza 1: Feliere / Maruntire / Radere
Viteza 2: Aluat / Crema
Viteza 3: Amestecare
Puls (P): Taiere / Procesare

Robot de bucătărie cu cuție din titan

Pe lângă aceste culori care mi se par a fi foarte utile, mai avem pe partea de tehnologie, noile cuțite din titan, care conform producătorului sunt superioare celor din inox. Se întrețin la fel de ușor ca și cele din inox, doar că sunt mai rezistente, adică nu se tocesc atât de repede. Fiecare cuțit, se poate schimba foarte ușor, cu sistemul special conceput de producător, pentru a ușura munca ta.

Totuși, datorită acestui sistem de cuțite, există unele persoane care se plâng de acesta, datorită faptului că învelișul lor din plastic, se cam topește în unele cazuri. Desigur, cel mai probabil persoanele care au această problemă nu știu să folosească corect acest roboto de bucătărie sau îl solicită pe o perioadă îndelungată de timp, la maxim.

Construcție și calitate

Din toate punctele de vedere, acest robot îndeplinește în proporție de 95% partea de calitate și construcție solidă. Este vorba despre un robot de bucătărie foarte compact, silod și bine construit. Piesele se schimba ușor între ele, este stabil și dă impresia adevărată de un produs premium marca Russell Hobbs.

Vasele sunt de o calitate extraordinară, au aspect plăcut și sunt gradate astfel încăt să poate fi utilizate ușor, fără bătăi de cap. Mânerul pentru ambele vase este din plastic rigid, de calitate bună, cu finisaj elegant, ce oferă un feeling plăcut atunci când este ținut în palmă.

Putere și fiabilitate

Robotul se încadrează în categoria mijlocie spre vărf, deoarece are o putere de 850W, ceea ce îți asigură o o putere suficientă pentru orice ai putea prepara cu el. Se descurcă foarte bine atât la blender, cât și la feliat, frământat sau emulsionare..

Este fiabil din mai multe puncte de vedere; este silențios, face treabă bună și îți dă acea senzație de produs bine făcut. toate piesele se potrivesc perfect și se combină una cu cealaltă. Robotorul Russell Hobbs Illumina 20240-56 are și funcția Pulse, numai bună pentru o putere instantă, atunci când este nevoie.

Părerea mea despre acest robot de bucătărie

Dacă ar fi să aleg acum un robot de bucătărie bun, compact și fiabil, aș alege acest model. Este cu design nou, funcții noi și aspect plăcut. Mai mult, aș alege Russell Hobbs, fără nici cea mai mică reținere, deoarece știu și am auzit că este un producător foarte bun. Are accesorii multiple, de calitate și puterea lui este foarte bine raportată la dimensiunile sale.

De unde poți cumpăra acest robot cu transport gratuit si garanție 2 ani ?

Eu te-aș sfătui să folosești aceste linkuri pe care le-am pus eu mai jos, deoarece la ele poți găsi acest robot de bucătărie la cel mai mic preț posibil. Tot de la aceste magazine, vei putea beneficea de transport gratuit și de o garanție de 2 ani + siguranța că vei cumpăra un produs nou, sigilat.

Mai mult, de la aceste magazine ai posibilitatea de a returna produsul dacă nu îți place, în 30 de zile, foarte simplu și rapid. Desigur, ai șansa să găsești acest robot de bucătărie la o ofertă ce ar putea să îți aducă chiar și 30% reducere, după caz și după magazin!

Păreri și opinii despre Russell Hobbs Illumina 20240-56

Din ceea ce am văzut și am citit pe internet despre părerile cumpărătorilor la acest robot de bucătărie, pot spune că un procent de 85%, sunt mulțumiți de acest produs nou. Majoritatea din ei folosesc deja acest produs de mai bine de 6 luni, iar rezultatele și laudele despre el nu se opresc aici.

Desigur, există și utilizatori care se plâng de acest produs, dar despre care cred eu că, nu știu să folosească corespunzător un astfel de robot de bucătărie. Fiecare robot în sine are un manual de utilizare, pe care îți recomand să îl respecți pentru a nu avea probleme cu el.

În concluzie, recomandarea mea pentru tine este să încerci acest robot, deoarece este un model nou, cu materiale noi și produs cu o gândire nouă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *