Sport la tine acasa – 5 articole fitness recomandate

Fie că ești sau nu un iubitor al sportului, trebuie să știi că în această perioadă a anului, mișcarea este esențială pentru a menține o stare fizică și mintală bună, pentru a trece cu brio peste toate încercările din fiecare zi.

În această ordine de idei, am decisă să fac o listă cu câteva articole fitness despre care probabil nu ai auzit și care îți pot schimba starea imediat, dacă ai puțină determinare. Mișcarea în casă trebuie realizată în așa fel încăt să fie în deplină siguranță, să nu îți deranjezi vecii și să ai articolele fitness potrivite pentru a putea antrena fiecare mușchi în parte.

Pentru ca toată partea de a căuta tot felul de articole sport pentru a face mișcare în casă este destul de plictisitoare, fiindcă avem zeci și sute de produse online, eu am ales pentru tine 5 cele mai bune și mai utile articole pe care le vei putea folosi de acasă, fără nici cea mai mică problemă. Eu deja le folosesc și văd deja rezultatele lor, fiindcă de când a început pandemia am fost nevoit să lucrez de acasă.

5 articole sportive care îți vor schimba viața

Dacă vei ajunge să folosești aceste 5 articole fitness în fiecare zi, cu respectarea exercițiilor și fără să treișezi, vei avea un rezultat garantat în mai puțin de 2 săptămâni. Pentru fiecare articol fitness, poți găsi online zeci și sute de moduri în care să te antrenezi în fiecare zi. Trebuie să ai puțină determinare și rezultatele nu vor înceta să apară.

Toate cele 5 articole propuse mai jos, pot fi achiziționate online de la Decathlon. Comanda va ajunge rapid la tine, fiindcă livrează foarte rapid în această perioadă. Prețurile sunt foarte bune, iar investiția merită făcută pe deplin.

Ce mai recomand eu pentru a avea eficiență maximă, este să folosești un echipament sportiv pe toată durata exercițiilor, deoarece aceasta contează foarte mult; fie că ești în pijamale sau pantaloni speciali pentru sport, diferența se simte imediat; vei fi mai motivat dacă ești echipat corespunzător. Am scris un articol despre cum trebuie să fii echipat pentru sport aici.

Cele mai bune articole fitness pentru a face sport acasa

GANTERE TONEDUMBELL 2KG X2 NYAMBA

Probabil cele mai utile piese de fitness pentru a face mișcare în casă. Cu aceste gantere vei putea face majoritatea exercițiilor la partea superioară a corpului și nu numai. Există exerciții complexe pentru bărbați și femeii, care îți vor stimla fiecare parte a corpului.

Ganterele sunt foarte bune pentru tonifiere, întreținere și cel mai important, pentru a începe să faci mișcare, fiindcă au o greutate redusă. Ganterele sunt de o calitate foarte bună, disponibile pe mai multe greutăți, funcție de nevoile fiecăruia. Recomand să începi cu cele de 2 kg. Află prețul aici.

BANDĂ ELASTICĂ CROSS-TRAINING TRAINING BAND 35 KG DOMYOS

A doua cea mai utilizată pieseă fitness de către mine. Îmi place foarte mult că ma poate ajuta la diferite exericții fizice grele, cum ar fi tracțiunile la bară orizontală.

Pe lângă aceasta, pot face exerciții puternice la nivelul brațelor și a picioarelor, datorită rezistenței sale, care poate varia în funcție de nevoile personale.

O astfel de bandă elastică nu trebuie să lipsească din articolele tale și trebuie folosită în fiecare zi. Pentru femei, este perfectă pentru tonifierea picioarelor. Află prețul aici.

COARDĂ DE SĂRIT 100 DOMYOS

Pentru a menține o stare de sănătate durabilă, recomandarea mea este să folosești coarda de sărit în fiecare zi. Eu după fiecare antrenament, folosesc coarda de sărit câteva minute bune, fiindcă este cea mai indicată pentru avea o inimă puternică și sănătoasă.

Poate fi folosită și pe post de cardio, dacă vrei să slăbeștii, fiindcă se pot face multe exerciții cu ea. Află prețul aici.

CHINGĂ DE SUSPENSIE DST100 ALBASTRU ȘI ROȘU DOMYOS

Una din cele mai noi metode de a face sport pentru întreg corpul, este sistemul de chingă suspensie, pentru antrenament de tip TRX.

Este cel mai eficient sistem de antrenament, care poate activa tot corpul. Avem zeci de poziții în care putem folosi aceste chingi iar rezultatul este unul foarte bun și vizibil. Poți slăbi foarte rapid cu acest program TRX, dacă îl folosești corespunzător.

Chingile pentru TRX se pot folosi de acasă, iar eu deja le folosesc de câteva luni bune. Alternez o dată la 3 zile să le folosesc, fiindcă sunt foarte solicitante. Află prețul aici.

SALTEA 100 CONFORT PILATES MĂRIMEA S 170 CM X 55 CM X 10MM BLEUMARIN NYAMBA

Poate nu te-ai gânit niciodată că vei avea nevoie de o saltea pentru a putea face sport, dar eu îți recomand să îți cumperi una. Nu se compară cu nimic, iar comfortul la exercițiile pe orizontală este maxim și nu riști să te acceidentezi.

Salteaua este perfectă pentru femeiele care practică pilates, care vor să îi tonifice abdomenul și totul să fie foarte comfortabil. Eu am o astfel de saltea și o folosesc ori de câte ori fac abdomene și nu numai. Este bună, groasă și rezistentă. Află prețul aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *