Storcator cu melc TurboTronic TT-9G – review si pret la eMAG

Turbo Tronic este un nou producător de electrocasnice, axat pe partea de storcătoare profesionale. Turbo Tronic TT-9G este unul din modelel de storcătoare care au tehnologia ”cu melc”, adică nu mai este nevoie de a împinge personal fructele, ci aparatul o face singur, cu ajutorul unui melc din interiorul acestuia. Probabil nu este chiar potrivită clasa profesională, dar analizaând oferta de storcătoare prezente pe piața locală, am putea afirma acest aspect.

Cu toate la un loc, storcătoarele cu melc Turbo Tronic sunt prezente pe piața noastră de puțină vreme, ceea ce înseamnă că sunt puțin necunoscute. Pentru a face cunoscute aceste produse bune, am să scriu un review la Turbo Tronic TT-9G, mai jos, pe care te invit să îl citești cu încredere.

Review storcator Turbo Tronic TT-9G

Cel mai mare avantaj pe care îl are acest storcător, este faptul că are melc. Desigur, aici apare și un mic dezavantaj pentru el și acela că, stoarce ceva mai lent fructele, dar de o calitate mai bună; nu este foarte lent, dar în comparație cu cele normale, este cu 10-15% mai lent.

Storcătorul a apărut în anul 2017, ceea ce înseamnă că este un model foarte proaspăt ieșit pe piață. Design-ul este unul plăcut, cu suprafețe din inox, combinate cu plastic. Ca și construcție, storcătorul este de o calitate foarte bună, ceea ce înseamnă că producătorul dă semne că vrea să ne cucerească cu produse de înaltă calitate.

Din caracteristicle acestuia, reiese că avem o putere de 150W, ceea ce mi se pare a fii destul de mică, dar are avantajul ei; storcătorul este foarte silențios, iar dacă te gândești că nu o să poată face față provocărilor, eu îți spun că o să poată; de ce ? pentru că are sistem cu melc, care economisește producătorul în a pune un motor puternic.

Dimensiunile acestui turbo Tronic TT-9G sunt și ele reduse, iar pentru aceasta, capacitatea vasului pentru suc este de 1 litru, iar cel pentru pulp, tot de 1 litru. Puțin insuficient pentru nevoile unei familii de peste 3 persoane, dar cu puțină rabdare, se poate rezolva. Punctul pe care pune accent acest storcător, este calitatea sucului rezultat.

Pe partea de funcții speciale, storcătorul cu melc Tronic, are funcția ”reverse”, adică, dacă storcătorul nu poate stoarce un anumit fruct sau legumă, o poate întoarce înapoi, printr-o simplă apăsare a butonului respectiv. O altă funcție importantă, este sistemul de siguranță, care oprește automat storcătorul în cazul în care se blochează sau sitele nu sunt așezate perfect; astfel se evită defectarea motorului și a sitelor.

Storcătorul este destul de masiv, având o stabilitate foarte bună, chiar dacă înălțimea este mult mai mare decât aria bazei. La stabilitate, mai intră și greutatea lui, care ajunge la aproximativ 3.5kg.

Turbo Tronic TT9 se poate întreține foarte ușor, datorită sistemul de site din inox, ce se pot curăța la un simplu jet de apă.

Puncte pozitive la Turbo Tronic TT-9G

  • stabilitate bună
  • storcător cu melc + acc împingere
  • silențios
  • stoarce foarte bine – procent de peste 91%
  • calitate excelentă

Puncte negative

  • vasul pt suc și pulpă relativ mic
  • tub pt introducere, de dimensini mici

Părerile cumprătorilor

Storcătorul a fost achiziționat deja de 5 persoane, care spun că sunt foarte mulțumiți de acest model. Stoarce foarte bine orice tip de legumă sau fruct, separă excelent și sucul rezultat conține o cantiate bună de pulpă, esențială pentru sănătatea noastră. Chiar dacă este ceva mai lent, el face treabă bună. Arată foarte bine pe orice bucătărie, este ușor de depozitate și nu scoate sunete puternice, nici atunci când este solictat la maxim; adică introduce fructe sau legume tari/verzi.

Disponibilitate și preț la turbo Tronic TT-9G

Din punctul de vedere al disponibilității acestui storcător cu melc, pot spune că el este foarte greu de găsit. Singurul magazin care are acest model pe stoc, este magazinul eMAG; aici are cel mai mic preț pe care îl poți găsi. Storcătorul are prețul acesta, la ofertă, cu 43% reducere.

Prețul normal (fără reducere) al acestui model, variază între 680 și 720 Lei. Dacă vrei să îl cumperi la reducere, accesează link-ul de mai sus și vezi dacă oferta mai este valabilă.

De ce aș cumpăra acest storcător cu melc, Tronic TT9G?

Eu l-aș cumpăra din următoarele motive: mă intresează să cumpă un storcător care să păstreze cât mai mult din pulpă, să fie silențios și să fie de calitate bună. Vorbind de calitate, mă refer la faptul că, trebuie să reziste și să funcționeze bine în timp; gen 3-5 ani, fără probleme. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *