Una din cele mai bune masini de spalat vase – Whirlpool WIE 2B19 la review

Whirlpool WIE 2B19 este una din cele mai bune cumpărate mașini de sălat vase din România, iar asta se datorează faptului că cei care au achiziționat deja mașina sunt foarte mulțumiți de ea. Am căutat și eu păreri și detalii despre acet model și tot ceea ce am găsit au foast doar cuvinte de laudă și de mulțumire din partea acesteia. Acum câteva zile am fost prin magaiznele din oraș să vedem această mașina și am găsit-o la acest magazin. Ne-am uitat bine la ea, ne-a plăcut, iar prietenul meu a și achiziționat-o pe loc.

Scurt review la Whirlpool WIE 2B19

Cei de la magazin au specificat și ei că mașina se vinde foarte bine și foarte multă lume o caută, fiindcă cam face de toate și le face foarte bine. După câteva zile mă întâlnesc cu prienteul meu și l-am întrebat despre mașina de spălat vase, dacă este bună sa rea și dacă a făcut o alegere bună; răspunsul a fost unul pozitiv și la care sincer mă așteptam. Din ceea ce am văzut eu și am simțit, pot să îți spun și ție că modelul Whirlpool WIE 2B19  este o mașină de calitate bună, atât la exterior cât și la interior. Este atent finisată, cu materiale bune șir ezistente, iar interiorul din inox;

Este spațioasă, cu 2 rânduri de rafturi, cu spațiu special pentru tăcâmuri și grămadă de programe utile și foarte bune. Cu alte cuvinte, fără prea multă vorbăraie, pot spune că este o mașină demnă de prețul ei, cu 90% din funcțiile necesare pe care trebuie să le aibe o mașină de spălat vase. Se poate folosi ca și mașina complect încorporabilă sau chiar și ca o mașină de spălat vase neîncorporabilă sau parțial încoporabilă, depinzând de ce spațiu ai în bucătărie și locul în care o poți monta. Despre montarea mașinii de spălat vase, am scris acest articol, pe care cred că și prietenul meu l-a citit, fiindcă nu a avut probleme la montarea ei. Mi-a mai menționat că a ales să o conecteze la rețeaua de apă caldă, fiindcă astfel va reduce consumul de energie, nemaifiind nevoie ca mașina să își încălzească propria apă pentru splălare.

Mașina este dotată cu senzor de sare, cu program de încărcare la jumătate și care are coș reglabil pe înălțime. Pentru alte detalii despre programe și funcții speciale, îți recomand să vizitezi mașina aici. Pe lângă acestea, dacă cumperi mașina de spălat de la magazinul menționat mai sus, ai posibilitatea de a primi o reducere buyback de 250 Lei, dacă ai un produs vechi la schimb și alegi livrarea prin curier. Mi se pare o reducere foarte bună, care se cumulează la prețul deja redus cu 24%.

În concluzie, pot spune că este una din cele mai bune mașini de spălat vase la prețul ei, echipată corespunzător, performantă, silențioasă și de calitate. Marca Whirilpool, este întotdeauna o alegere bună, iar dacă vine vorba de mașini de spălat vase, alegere este una și mai bună, fiindcă producătorul s-a axat pe fiabilitate, economicitate și design.

Cititind părerile celor care au cumpărat mașina Whirlpool WIE 2B19, pot face o mică concluzie: sunt peste 99% persoane care sunt mulțumite de ea și care o recomanda în continuare. Este un model 2018, ceea ce înseamnă că este este de apariție nouă și o vei putea folosi foarte mult timp de acum înainte.

Peste 91 de review-uri pozitive !

 • economică şi silenţioasă
 • spală foarte bine orice tip de vase
 • 6 programe speciale
 • nu trebuie conectată la apă caldă
 • sistem de incorporare facil
 • fără mirosuri neplăcute
 • program de prespălare automat
 • protecţie impotriva indundării
 • coş pentru tacâmuri reglabil
 • indicator de sare
 • preţ cu 23% reducere aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *