Cea mai buna trotineta electrica pentru oras

Transportul prin oraș a tecut la un nou nivel de mobilitate și anume, cel electric; cu ajutorul trotinetelor electrice, deplasarea rapidă, în timp scurt și plăcută a devenit un trend în ultima perioadă, în România. Majoritatea tinerilor și-au achiziționat o trotinetă electrică pentru a se de plasa la muncă, a face o plimbare sau pur și simplu pentru a o folosi în viața de zi cu zi; ca idee, au renunțat la mașina personală iar acum se plimbă pe trotinetă.

În majoritatea orașelor, accesul pentru trotinetele electrice este destul de facil, având benzi speciale sau trotuare de o calitate bună, în aproape toate direcțiile orașului.

Cum alegem cea mai buna trotineta electrica ?

Alegerea unei trotinete electrice ”bune” sau cele mai bune trotinete electrice, a devenit ușor, o problemă pentru mulți dintre tineri; care să fie cea mai bună trotinetă electrică,  care are cea mai mare autonomie, care este cea mai durabilă trotinetă electrică și care prinde cea mai mare viteză; acestea sunt cele mai des întălnite întrebări care ne vin în minte atunci când ne dorim o astfel de trotinetă.

Problema se poate combina cu ușor cu multitudinea de producători și punctul de dezvoltare  în care au ajuns trotinetele electrice. Cu alte cuvinte, sunt niște ”piese ” foarte bine gândite pentru mobilitate, dar care mai au însă mult de lucru.

Cea mai bună trotinetă electrică ?

De curând mi-am căutat și eu o astfel de trotinetă electrică și după ce am acumulat destul cunoștiințe despre ele, am decis să scriu acest articol în care să includ titlul de cea mai bună trotinetă electrică pentru oraș, disponibilă în România, care o pți cumpăra la un raport preț/calitate/fiabilitate, foarte bun. Modelul ales de mine, pentru a mă deplasa la muncă și uneori prin oraș cu diverse probleme este acesta.

Despre această trotinetă vei găsi mii de review-uri scrie în toată lumea, în special în România, unde s-au înregistrat foarte multe vânzări, iar dacă nu mă înșel, este cea mai bine vândută, trotinetă electrică la ora actuală.

Nu vreau să intru foarte mult în detalii, ci am să punctez pe scurt ceea ce este esențial la acest model și de ce eu îl consider ca fiind cea mai bună trotinetă electrică pe care merită să îți dai banii; iar vorbind de bani, pentru o sumă ce nu depășește 2.500 lei…eu cred că este un best-buy pe anul 2020.

De ce este cea mai bună trotinetă electrică ?

 • autonomia este cel mai bun punct; mă deplases până la muncă și înapoi, iar după îmi mai rămâne baterie pentru încă o plimbare prin oraș sau parc
 • funcționalitate, aplicația ei sunt foarte ușor de folosit și nu necesită cunoștiințe speciale; te adaptezi în primele minute
 • fără conexiuni slabe între telefon și trotinetă
 • afișaj util, ușor de interpretat
 • moduri diferite pentru economia bateriei
 • viteză maximă de 25 km/h -nu necesită permis iar viteză este suficientă
 • având o greutate de 88 kg, eu pot spune că mă ”duce” bine în mai toate situațiile, fără nici cea mai mică problemă
 • construcția este foarte bună, ceava mai bine închegată față de modelul simplu
 • îmi place foarte mult că se pliază rapid și are o greutate ce îmi permite să o urc la mine în birou
 • dimnesiunile ei, pliate sunt foarte mici
 • este echipată cu modul ”cruise control”, foarte util când te plimbi relaxat prin oraș
 • mod sport în cazul în care te grăbești la muncă
 • autonomia ajunge la 40-48km, dacă o folosești la nivel mediu spre ușor
 • cuplu ceva mai bun față de modelul anterior, simplu
 • calitate bună la materiale, ghidon, care dau semnul că vor rezista cel puțin 2 ani, la o folosire medie și corespunzătoare
 • pe teren ușor denivelat, trotenta stă bine și transmite ferm denivelările
 • pentru pantă mare, recomand deplasarea cu piciorul și nu să forțezi trotineta
 • prețul este mai mult decât acceptabil – vezi preț la eMAG aici + alte păreri despre ea

Acestea fiindă părerile mele despre această trotinetă electrică. Eu o recomand oricărei persoane care vrea o trotinetă electrică bună, fiabilă, durabilă și accesibilă; daci un ban bun pe ea, iar rezultatul se va vedea peste 2 ani.

Trotineta electrica cu autonomie mare

Durabilitatea în timp a acumulatorului este garantată de producător, iar cei care au folosit deja tortineta de o perioadă bună de timp, nu se plâng de faptul că a ascăzut considerabil autonomia acesteia; dacă o vei folosi corespunzător, acumulatorul va avea un randament cu foarte puține modificări pe timp lung.

Dacă te-am convins cu această trotinetă electrică, îți recomand să co comanzi de ma magazinul de mai sus, fiindcă livrează rapid și au cel mai bun preț online, garantat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *