Mi-am cumparat Mopul rotativ ReFresh

După ce am constatat că mopul meu vechi nu mai făcea față, era foarte murdar și nu mai curăța parchetul cum trebuie, am decis că trebuie să fac o schimbare importantă. Am decis să îmi cumpă cel mai bun mop pentru parchet și gresie, pentru că tot ce am testat până acum nu mi-a fost util deloc.

Am căutat cele mai bune mopuri pe internet și am descoperit unul rotativ de la ReFresh; dacă țin bine minte am văzut și ceva reclamă la TV cu acest tip de mop. După ce am căutat păreri despre mopul rotativ ReFresh, am ajuns la concluzia că trebuie să îl cumpăr. Am mai văzut mopul la niște prieteni, dar nu am reușit să îi întreb despre el.

În aceeași zi, am intrat pe siteul lor și mi-am comandat mopul rotativ ReFresh de la AloShop. Comanda mi-a ajuns în 3 zile, ceea ce mi-a plăcut foarte mult, fiindcă aveam nevoie rapidă de un mop; pe cel vechi l-am aruncat.

Părerea mea despre Mopul rotativ ReFresh de la AloShop

Am decis să nu mai folosesc mopuri ieftine și să mă orientez spre unul mai scump, mai de calitate. Până acum cumpăram tot felul de mopuri ieftine care nu rezistau foarte mult și se rupeau. Mai mult de atât, nu curățau foarte bine parchetul și tot timpul se rupea plasticul acela de stors mopul.

Pornind de la prețul acestui mop ReFresh rotativ, am zis că nu poate să fie rău, pentru că prețul se va reflect aautomat în calitatea acestuia. După ce l-am primit automat m-am convins că am ales ceea ce trebuia și anume un mop de calitate solid, din plastic gros și cu o tehnologie utilă.

Cel mai bun mop rotativ

Față de alte mopuri , acest model rotaiv este foarte practic și util. Îmi place foarte mult că nu mai trebuie să mă apăs foarte tare pe mop pentru a-l stoarce, ci trebuie doar să apăs ușor pe sistemul de rotație și apa se stoarce foarte simplu și rapid.

Mopul este mai uscat, dar perfect umed pentru a lumea toată murdăria de pe parchet și gresie. Materialul din care sunt fabricate acele perii ale mopului sunt mai bune decât ce am folosit până acum, deoarece nu lasă urme, nu lasă scame și reține foarte bine murdăria de pe jos.

Conform producătorului, capătul mopului, este fabricat din microfibre super absorbante, care fac treabă excelentă. Lasă o umezeală care nu afectează parchetul laminat, ceea ce este foarte important pentru ca durata de viață să fie maximă.

Mop rotativ cu mâner telescopic, reglabil pe înălțime

Față de vechile modele, calitatea mânerului este mult peste așteptările mele. Acesta este fabricat din ceva material plastic combina cu metal, pentru că este foarte precis, asigură o prindere bună și solidă, de încredere. Mânerul are un design ergonomic, numai bun de lucrat cu el, oferind o plăcere pe totată durata curățeniei.

Sistemul de prindere a mopului rotativ pe mânerul acestuia, este realizat printr-un sisgem de piese metalice, groase, care dau siguranță și încredere; adică nu arat ca și la un mop ieftin și sunt durabile și rezistente. Cu acest sistem, mopul poate fi folosit fără probleme pe sub pat, în spațiile înguste și pe suprafețe mari.

Mânerul se poate regla funcție de înălțimea fiecăruia; eu sunt destul de înalt și ajustarea lui mi-a fost de mare folos; adică stau cu spatele drept atunci când folosesc mopul. Mânerul se poate extinde cu 12 cm, suficient pentru orice persoană.

Mop cu găleată foarte bună – capacitate mare

Găleata are o capacitate de 15 litri, suficient pentru a spăla fără probleme întreg apartamentul, în apă curată. Găleata mopului rotativ ReFresh este fabricată din plastic gros, are sistem de roți pentru a putea fi deplasat fără probleme pe parchet, gresie sau covor.

Dimensiunile acestui mop rotativ îmi permit să îl depozitez într-un dulăpior de pe hol, unde îmi mai depozitez tot felul de soluții pentru curățat. Este foarte important să ai unde să îl depozitezi, să fie un mop compact, de dimensiuni reduse și cu mâner extensibil.

Recomand să cumperi și o rezervă de perie la mopul rotativ, pentru că este recomandat să le schimbi o dată sau de 2 ori pe an. Prețul pentru o perie de schimb la mop rotativ este de 15 lei; mai mult decât accesibil.

Eu mă declar foarte mulțumit de acest mop rotativ ReFresh de la AloShop. Este tot ce mi-am dorit pentru a face curaț în apartament și nu numai. Este un produs bine realizat, bine gândit pe care te poți baza atunci când vrei să folosești un mop adevărat. Prețul este pe măsură și îți spun garantat că merită pe deplin. Nu îți mai irosii banii pe mopuri ieftine și cumpără unul adevărat.

Mop rotativ ReFresh cu mâner telescopic

  • cel mai bun mop testat de mine până acum
  • raport preț calitate foarte bun – material de calitate
  • sistem de rotație eficient și durabil
  • fabricat din plastic gros, stabil
  • capacitate găleată de 15 litri suficient pt. apartament
  • găleată cu sistem de roți rotative
  • mâner reglabil pe înălțime, precis și gros
  • perie din micro fibră de înaltă calitate
  • foarte util, folositor și simplu de utilizat
  • află prețul aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *